Дмитpо Лютик
Козак
- Реєстрування
- 23 Тра 2023
- Дописи
- 34
- Реакції
- 21
- Бали
- 23
Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ): Лютик Дмитро Дмитрович
Стать: Чоловік.
Мати - Орловська Дарина Миколаївна.
Батько - Мавроді Дмитро Леонідович.
Зріст та вага: 194 см, 110 кг.
Дата народження: 05.09.1989
Вік: 34 роки
Місце народження: м.Миколаїв
Національність: Українець
Місце проживання: м.Харків
Захоплення: Бокс, Футболл, Баскетбол.
Сімейний стан: Одружений, має 2 дітей
Статура: Підкачаний
Колір очей: Світло-зелений
Зачіска: Кроп
Відмітні знаки: Шрам на лівой кісті, тату Лева на спині.
2.Шкільні рокиШкільні роки виявилися для Дмитра періодом активного виявлення себе. Він вирізнявся високою успішністю в навчанні та активною участю в різноманітних шкільних заходах. Зокрема, Дмитро визначався як творча та ініціативна особистість, що завжди готова взяти на себе відповідальність за організацію заходів та підтримку товаришів.Він подобався всім дівчатам в класі. Він був не тільки відмінним учнем, але й активним учасником шкільного спорту, особливо в футболі, де виявив свою фізичну силу та лідерські якості. Найбільшими страхами Дмитирика були: павуки, змії, миші, та боявся виходити на вулицю після 20:00, адже боявся монстрів. Після 1 моменту Дмитрик хотів помститись задирі школи Ваську, він всіх зачепав та був занадто сильним для всіх, але не для Дмитрика, адже він ходив на бокс, та був КМС по боксу. В 10 класі Дмитро сильно заболів, температура була близько 42 *С, він був весь червоний, соплі, кашель, тошнота і т.д. Його мама дуже сильно переживала за свого сина, поки тато був на фронті.В ті часи у сім'ї Дмитрика були величезні проблеми з грошима, тому були проблеми з купівльою ліків. Матуся Дмитрика думала що це вже кінець, адже ні грошей, ні можливостей, ні ліків. Але на привелике щастя Дмитрик неочікувано для всіх вилікувався та відчував себе добре.Його не було в школі близько 2 місяців, тому він все доучував. Він йшов на золоту медаль.Вже в 11 класі він успішно здав всі вступні екзамени до НА НПУ - Навчальної академії Національної Поліції України.
3.Служба в ЗСУВже подавши документи до Академії Дмитро вже бачив як він в майбутньому затримував злочинців. Але нажаль на наступний день почалась війна. Дмитро сказав: "Я буду захищати свою відчизну як і мій батько тому я піду в ЗСУ!", але його мама звісно була проти такого рішення, адже це небезпечно. Але Дмитро не слухав її адже в нього своя ціль.Він брав участь у численних військових операціях та навчаннях, вдосконалюючи свої навички та набуваючи цінного досвіду. Його сміливість і відданість службі вивели його вперед у службовому ряду, і він став одним із найталановитіших офіцерів у своєму підрозділі.У ході служби у ЗСУ, Дмитро був учасником численних операцій, включаючи захист кордонів та боротьбу з терористичними загрозами. Він отримав низку нагород та відзнак за свою доблесну службу, і його ім'я стало символом справжнього патріотизму. Він досяг звання Майор в ЗСУ
Дмитро Лютик - це яскравий приклад військового та цивільного службовця, який витримав випробування вогню служби та залишає невиліковні сліди свого внеску у захист і добробут рідної країни. Його ім'я стало силою, що об'єднує покоління та слугує прикладом для молоді, спрямованої на служіння Україні. В наш час він має 2 дітей: малого Петрика, та старшу доньку Марічку. Має дружину: Світлану Олександрівну, яка взяла його фамілію. Він і надалі продовжує працювати в НПУ, та бездоганно виконує свої обов'язки. Дмитро – це не тільки військовий та правоохоронець, але і патріот, що вклав усе своє серце в служіння своїй країні. Його ім'я стало символом справжнього героїзму та відданості і залишає невиліковний слід у історії України. Він продовжує служити своїй нації, будучи прикладом для наступних поколінь, як визначна постать, що змінює обличчя своєї країни на краще.Його сміливість та відданість службі були очевидними, і він швидко рухався по службовому шляху. Наразі Дмитро має звання Генерала-Лейтенанта та покірно виконує всі свої обов'язки.
Стать: Чоловік.
Мати - Орловська Дарина Миколаївна.
Батько - Мавроді Дмитро Леонідович.
Зріст та вага: 194 см, 110 кг.
Дата народження: 05.09.1989
Вік: 34 роки
Місце народження: м.Миколаїв
Національність: Українець
Місце проживання: м.Харків
Захоплення: Бокс, Футболл, Баскетбол.
Сімейний стан: Одружений, має 2 дітей
Статура: Підкачаний
Колір очей: Світло-зелений
Зачіска: Кроп
Відмітні знаки: Шрам на лівой кісті, тату Лева на спині.
1.Дитинство
Лютик Дмитро Дмитрович, народився 5 вересня 1989 року в мальовничому містечку на південному заході України. Його батьки, знамениті лікарі в місцевій лікарні, віддавали перевагу простим радощам сімейного життя, тож від дитинства Дмитро враховував цінність гармонійного родинного оточення. Дитинство Дмитрика було веселим та насиченим подіями. Він завжди виявляв цікавість до навколишнього світу, з задоволенням вивчав природу, грав у футбол і організовував разом із своїми ровесниками невеликі пригодницькі експедиції. Родинна підтримка та віра в його здібності допомагали малому Дмитрові розвивати свої таланти.Дмитрик був над-активним, він залиціявся до дівчат, дарував їм солодощі.Ще будучи дитиною Дмитрик полюбляв бокс.Його дитинство було наповнене радісними моментами та пізнанням навколишнього світу. Дмитро виявляв цікавість до природи та науки. Він часто проводив години, досліджуючи рослини та тварин, розвиваючи свою любов до природничих наук.2.Шкільні роки
3.Служба в ЗСУ
4.Служба в НПУ
Після кількох років служби Дмитро отримав дуже серйозне поранення, через що був вимушений покинути службу. Вже за пів року Дмитру було набагато краще, і він вирішив рухатись по своєму напрямку. Він вступив до Національної поліції України , де продовжив свою службу, застосовуючи отриманий військовий досвід у цивільному житті.У поліції Лютик відзначився високою ефективністю та вмінням вирішувати складні ситуації. Він обіймав відповідальні посади та брав участь у розробці та впровадженні стратегій по боротьбі зі злочинністю. Його професійна діяльність була спрямована на створення безпечного середовища для громадян та забезпечення правопорядку в країні.У своїй кар'єрі в поліції Лютик показав високий рівень лідерства та відданості своїй новій місії. Його рішучість у боротьбі зі злочинністю та здібності вирішувати найскладніші завдання зробили його визнаним фахівцем у своєму полі.5.Наш час
Дмитро Лютик - це яскравий приклад військового та цивільного службовця, який витримав випробування вогню служби та залишає невиліковні сліди свого внеску у захист і добробут рідної країни. Його ім'я стало силою, що об'єднує покоління та слугує прикладом для молоді, спрямованої на служіння Україні. В наш час він має 2 дітей: малого Петрика, та старшу доньку Марічку. Має дружину: Світлану Олександрівну, яка взяла його фамілію. Він і надалі продовжує працювати в НПУ, та бездоганно виконує свої обов'язки. Дмитро – це не тільки військовий та правоохоронець, але і патріот, що вклав усе своє серце в служіння своїй країні. Його ім'я стало символом справжнього героїзму та відданості і залишає невиліковний слід у історії України. Він продовжує служити своїй нації, будучи прикладом для наступних поколінь, як визначна постать, що змінює обличчя своєї країни на краще.Його сміливість та відданість службі були очевидними, і він швидко рухався по службовому шляху. Наразі Дмитро має звання Генерала-Лейтенанта та покірно виконує всі свої обов'язки.
Останнє редагування модератором: