Розглянуто UKRAINE GTA 03 | Відкриті заявки на посаду лідера ЗМІ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Нікіта Карпенко

Пенсія | Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
13 Січ 2024
Дописи
1,194
Реакції
725
Бали
253
1747752305472.png

Відкриті заявки на посаду Директора Засобів масової інформації (лідер ЗМІ)

Якщо ви не підходите по критеріях нижче - ваша заявка буде відхилена.

Вимоги від кандидата:

- Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями;

- Бути старше 17 років (можливі виключення);

- Не мати за історію гри покарань та блокувань за критичні порушення;

- Мати Role Play NickName за формою Ім'я_Прізвище;

- Мати схвалену RP Біографію лідера;

- Знати правила лідерів/правила серверу/правила державних організацій;

- Мати можливість приділяти в день 3+ годин для гри;

- Мати бажання працювати в колективі та вміння комунікувати с людьми;

- Мати базові знання про роботу фракції та розуміння її діяльності;

- Мати мікрофон;

- Чітке розкриття покращень;

- Мінімальний ігровий рівень кандидата на посаду лідера - 15.

Форма подачі:

1. Ваш ігровий NickName:

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:

6. Ваш тег в Telegram:

7. Ваш логін в Discord:

8. Ваш справжній вік:

9. Які у вас є ідеї для фракції:

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:

11. Місто, в якому живете:

12. Посилання на схвалену Role Play біографію:

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):

Додаткова інформація:

- Дві та більше заявки від однієї людини - відмова.

- Копіювання заявки - відмова.

- Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку - відмова.

- Дві заявки на різні посади лідерства - відмова.

- Нікнейм повинен бути Українською мовою.

- Розбіжність нікнейму на форумі та у грі - відмова.

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,520
Реакції
987
Бали
253

1. Ваш ігровий NickName: Андрій Берлінов

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Так.

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Так.

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: Був досвід на заступнику лідера. Три рази обіймав посаду заступник директора ЗМІ.

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Андрій Огер

6. Ваш тег в Telegram: @chaser002

7. Ваш логін в Discord: chaser_02

8. Ваш справжній вік: 18 років

1) Хотілось, щоб вже системно можна було надавати доступ гравцям до ефіру, щоб була якась зацікавленість у проводженні ефіру з запитаннями. Для проводження інтерв'ю з представниками інших організацій.

2) Проводити спільну діяльність з іншими організаціями, наприклад з ВРУ (Вони проводять гуманітарну допомогу на території вокзалу, тим самим ЗМІ рекламують цю діяльність у ефірній хвилі).

3) Створити ютуб канал "ЗМІ 1+1 | Східна Україна", та постити туди всю необхідну та цікаву інформацію, починаючи від випуску новин закінчуючи розіграшами від гравців.

4) Стримувати активність та онлайн організації, заохочувати гравців до вступу в дану організацію. Проводити агітації на вокзалі або співпрацювати з іншими організаціями та приїжджати до них на агітацію.

5) Видавати премії працівникам які підтримують активність організації (Публікують газети, знімають дійсно цікаві матеріали)

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Досить давно ознайомлений із фракцією, являюсь компетентним, адекватним та стресостійким.

11. Місто, в якому живете: Варшава|Польща

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: *Тут* Якщо необхідно можу поновити.

proxy-sa-Screenshot-2025-05-20-21-10-39-15.png

Реєстрування
17 Бер 2024
Дописи
21
Реакції
6
Бали
6
1. Ваш ігровий NickName: Микита Петрушка
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Саме так!
3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Саме так!
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: Ніяк ні, але я вважаю що лідерство у ЗМІ зможе дати мені досвід.
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Микита Петрушка
6. Ваш тег в Telegram:nagibato708
7. Ваш логін в Discord:n1k_k1t
8. Ваш справжній вік:16

1)Надати гравцям з VIP статусом можливість за гроші давати "спец. Оголошення" а гроші кидати на фонд премій (ідея 2).

2)Зробити "фонд премій", його сенс такий: лідер створює разунок у банку, куди люди можуть скинути гроші (під час догани обов'язково 10.000 грн) і з цих грошей видавати премії працівникам ЗМІ. Лідер ОБО'ВЯЗКОВО має щотижнево надавати щвіт працівникам фракції куди були витрачені кошти або надходження.

3) Покращити систему премій. Зробити на форумі спеціальну вкладку, де працівнвники зможуть надавати звіти по роботі та зібрати топ-3, і ці топ 3 отримають наступні нагороди:
1 місце: 50,000 грн
2 місце: 25,000 грн
3 місце: 12,500 грн
Але отримувати нагороди зможуть лише ті, хто скидав гроші

4)Зробити співпрацю з МОЗ, коли вони щ нам погодять дату, та час, ми подаємо оголошення щось потипу "Безкоштовне лікування *локаціє де це буде*"

5)Що б зробити наші відносини з іншими фракціями ще краще, я хочу зробити наступну дію, запропонувати лідерам фракцій давати невеличкі пожертвування на рахунок премій ЗМІ, а в замін ми будемо рекламувати їхню фракцію.

Ну і ще багато інших, це основіні ідеї.
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:Я комюнікабельний, добрий, чесний та готовий допомагати іншим
11. Місто, в якому живете:м.Харків
12. Посилання на схвалену Role Play біографію: клікайте сюди*
клікайте сюди*

Останнє редагування:

Дарина Бабусь

Генерал НПУ | 03
Лідер
Реєстрування
11 Лис 2022
Дописи
551
Реакції
427
Бали
123

1. Ваш ігровий NickName: Дарина Бабусь

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Так

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Так

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: Так, Лідер ДКВС х2, Лідер МОЗ х1, Заступник НПУ 7+ разів, Заступник СБУ 1х.

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Простякова Софія

6. Ваш тег в Telegram: @Kisaaaakir

7. Ваш логін в Discord: llolikx__

8. Ваш справжній вік: 16 ( Скоро 17)

1. Щоденні репортажі про роботу фракцій

Що робити: Кожного дня публікувати короткі відео або текстові звіти про ключові події у фракції. Можна включати інтерв’ю з керівниками, показувати процес роботи над важливими проєктами, ділитися історіями успіху і труднощами.
Приклад: «Як фракція Х готується до важливого заходу», «Інтерв’ю з лідером фракції про нові виклики», «Що вдалося зробити цього тижня».
Додатково: Використовувати різні формати — короткі сторіс, стріми, фото-репортажі, щоб утримувати увагу аудиторії.

2. Telegram-канал «Наша Східна Україна» — новинний хаб

Що робити: Регулярно оновлювати канал актуальними новинами, доповнювати їх інфографікою, короткими відео, картами подій. Залучати різних спікерів і спеціалістів для пояснення важливих тем.
Приклад: «Останні новини: зміни у законодавстві щодо місцевого самоврядування», «Як працюють служби допомоги на Сході», «Анонс: зустріч з експертами з безпеки».
Додатково: Влаштовувати опитування та голосування серед підписників для кращої взаємодії.

3. Навчальний курс для працівників: мистецтво зйомки

Що робити: Організувати серію майстер-класів (онлайн або офлайн), де навчатимуть базовим технікам зйомки, створенню сценаріїв для репортажів, монтажу відео та обробці фото.
Приклад: Тренінг «Як зняти якісне інтерв’ю», воркшоп «Монтаж і ефекти у відео», урок «Поради для кращих фотографій подій».
Додатково: Після навчання запускати внутрішній конкурс на кращий відео- або фотоматеріал, щоб стимулювати практику.

4. Координація Telegram-каналу через ТСН

Що робити: Визначити конкретних відповідальних (ТСН), які будуть працювати із джерелами інформації, перевіряти факти і складати добірки новин для публікації.
Приклад: Розподіл обов’язків — хтось збирає новини з фракцій, хтось відповідає за оформлення постів, хтось — за взаємодію з підписниками.
Додатково: Впровадити систему внутрішнього зворотного зв’язку, щоб швидко реагувати на помилки чи доповнення.

5. Вікторини та конкурси як спосіб залучення

Що робити: Регулярно організовувати тематичні вікторини з питаннями про історію, діяльність фракції, актуальні події. Проводити конкурси на кращий креативний контент: меми, фото, короткі відео.
Приклад: «Вікторина про історію нашої фракції», конкурс «Зніми ролик про день з життя фракції», «Мем-челендж на тему єдності».
Додатково: Встановити символічні призи — внутрішні «трофеї», підвищення в статусі, сувеніри або бонуси.

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:

Я вважаю, що саме я маю взяти на себе цю відповідальність, бо розумію, наскільки важливо зробити роботу нашої фракції відкритою, зрозумілою і цікавою для всіх. У мене є бажання і мотивація не просто виконувати завдання, а робити це якісно та креативно. Я бачу, як багато можливостей для розвитку ми можемо реалізувати через правильний інформаційний контент, який об’єднує людей і підсилює довіру.

Для мене це не просто робота — це шанс внести свій внесок у спільну справу, показати, що фракція — це не просто організація, а жива команда з власними історіями, цінностями і драйвом. Я хочу, щоб про нас говорили, щоб люди розуміли, що ми робимо важливі речі і що кожен учасник тут не випадковий, а справжній герой своєї справи.

Крім того, це можливість для мене особисто розвиватися, навчатися новому, розширювати свої навички і приносити користь. Я готова докладати зусиль і працювати на результат, тому вірю, що саме я зможу зробити цю справу по-справжньому добре.

11. Місто, в якому живете: Миколаїв

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: тик

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): тик

Останнє редагування:

Нікіта Карпенко

Пенсія | Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
13 Січ 2024
Дописи
1,194
Реакції
725
Бали
253
Результати розгляду заявок на посаду лідера ЗМІ

Схвалені кандидати:

Андрій Берлінов
Микита Петрушка
Дарина Бабусь

Відмовлені кандидати:

-

Інформація:

Співбесіда на посаду лідера організації ЗМІ буде проведена 26.05.2025 о 21:00 (з технічних причин час може бути змінений, про це Вас обов'язково попередять).

Співбесіда проходитиме в офіційному Disсord каналі 03 серверу Ukraine GTA.

Всіх прошу знаходитись в каналі "Очікування обзвону" за 10 хвилин до початку співбесіди.

Також просимо змінити NickName в Discord за формою [К/L ЗМІ]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі