Схвалено UKRAINE GTA 03 | Відкриті заявки на посаду лідера ЗСУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,508
Реакції
1,626
Бали
253
1757609294132.png

Відкриті заявки на посаду Генерала Збройних сил України (лідер ЗСУ)

Якщо ви не підходите по критеріях нижче - ваша заявка буде відхилена.

Вимоги від кандидата:

- Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями;

- Бути старше 17 років (можливі виключення);

- Не мати за історію гри покарань та блокувань за критичні порушення;

- Мати Role Play NickName за формою Ім'я_Прізвище;

- Мати схвалену RP Біографію лідера;

- Знати правила лідерів/правила серверу/правила державних організацій;

- Мати можливість приділяти в день 3+ годин для гри;

- Мати бажання працювати в колективі та вміння комунікувати с людьми;

- Мати базові знання про роботу фракції та розуміння її діяльності;

- Мати мікрофон;

- Чітке розкриття покращень;

- Мінімальний ігровий рівень кандидата на посаду лідера - 15.

Форма подачі:

1. Ваш ігровий NickName:

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:

6. Ваш тег в Telegram:

7. Ваш логін в Discord:

8. Ваш справжній вік:

9. Які у вас є ідеї для фракції:

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:

11. Місто, в якому живете:

12. Посилання на схвалену Role Play біографію:

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):

Додаткова інформація:

- Дві та більше заявки від однієї людини - відмова.

- Копіювання заявки - відмова.

- Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку - відмова.

- Дві заявки на різні посади лідерства - відмова.

- Нікнейм повинен бути Українською мовою.

- Розбіжність нікнейму на форумі та у грі - відмова.

Реєстрування
8 Жов 2023
Дописи
30
Реакції
28
Бали
21

Ваш ігровий NickName: - Кевін Абраменко

1000002921.gif

Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: - Саме так

1000002921.gif

Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: - Саме так!

1000002921.gif

Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: - Підпис Нижче

Ваше справжнє прізвище та ім'я: - Олександр

Ваш тег в Telegram: - @LSPD8743

Ваш логін в Discord: - fas_tik0285

Ваш справжній вік: - 19

IMG_20221220_135219-1000x1000.jpg

Які у вас є ідеї для фракції: не Хочу Розголошувати в цієї темі

Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: - я маю 3 Пункта - Комунікабельний Адекватний та Стресостійкий Та розумію як працює ця Фракція

Місто, в якому живете: Львів

Посилання на схвалену Role Play біографію: - PD

Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): - PD

Останнє редагування:

👑Адам Хомс👑

Кошовий отаман
Реєстрування
2 Гру 2023
Дописи
83
Реакції
63
Бали
23

1757610954871.png

1. Ваш ігровий NickName:Адам Хомс

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:так

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:так

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:так

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Вася

6. Ваш тег в Telegram:Homs35

7. Ваш логін в Discord:kventi22

8. Ваш справжній вік:15 (можна виключення)
9. Які у вас є ідеї для фракції?:

познайомитися з особовим складом та очистити планшет від неактивних;
провести переатестацію для всіх військових;
зробити більш зрозумілу й прозору систему підвищення;
запровадити для військових позивні;
проводити регулярні тренування (тактичні, дисциплінарні, стрілецькі);
організувати лекції з тактики поведінки в окопах, ШМД та військової підготовки;
створити кілька підрозділів: ССО, ТЦК, НАВС, а також четвертий підрозділ, який планую обговорити на форумі;
відкрити на форумі тему, де військовослужбовці зможуть писати свої ідеї, за що видаватимуться премії;
робити більше внутрішніх заходів, які згуртовуватимуть колектив.

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:
Я вважаю себе адекватною, врівноваженою та відповідальною людиною. Маю стресостійкість, не конфліктний, вмію керувати колективом і доводити почате до кінця.

11. Місто, в якому живете:Охтирка

12. Посилання на схвалену Role Play біографію:тут

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):тут

Андре Морріс💎

L ЗМІ | 03 сервер
Реєстрування
20 Січ 2025
Дописи
103
Реакції
183
Бали
48

1. Ваш ігровий NickName: Андре Морріс

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Звісно

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Так

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: Був досвід на посаді слідкуючого за держ орг.

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Гаєвський Андрій

6. Ваш тег в Telegram: @andre_ds99

7. Ваш логін в Discord: andr3e.ah

8. Ваш справжній вік: майже 16

Зробити Нову систему преміювання бійців, для того щоб заохочити людей вступати в ЗСУ, або тих хто уже є, працювати краще.
Зробити обзвон на 10-11 складнішим, щоб туди могли встати тільки професіонали.

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Тому що я досвідчений, я добре працюю у команді, у мене є досвід в державних організаціях.

11. Місто, в якому живете: Köping, Sweden

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: тап

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): тап

Максим Герас ♡

.
Активний гравець
Реєстрування
15 Чер 2023
Дописи
1,357
Реакції
1,644
Бали
213
1.Ваш ігровий NickName: Максим Герас
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Так
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера, якщо так, то розпишіть:?: Так є, займав багато різних посад, Лідер НПУ, Лідер ДКВС, Полковник СБУ Харків, Полковник ДКВС, Полковник НПУ, Полковник СБУ Дніпро, Полковник СБУ м.Київ, Полковник НПУ м.Дніпро
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Максим Дутчин
6.Ваш тег в Telegram: @maxim_23321
7.Ваш логін в Discord: @maxim20123
8.Ваш справжній вік: 17
9.Які в вас є ідеї для фракції

Створити підрозділи
1) ССО - Сили Спеціальних Операцій - Це військовий правоохоронний спеціальний підрозділ, який здійснює низку складних та високоризикових операцій. Їхня діяльність включає в себе такі завдання, як розвідка, спеціальні операції зі звільнення заручників, боротьба з тероризмом, контртерористичні дії, та інші види оперативно-розвідувальної роботи

2) ГУР - Головне Управління Розвідки - Головне управління розвідки це один із основних структурних підрозділів Міністерства оборони України, що відіграє критичну роль у забезпеченні національної безпеки та обороноздатності країни. ГУР спеціалізується на зборі, аналізі та використанні розвідувальної інформації, яка є вирішальною для прийняття стратегічних рішень на найвищому рівні.

3) ТЦК - Територіальний центр комплектування та соціальної підтримки - інформує та агітує людей щодо військової служби, проводить медогляди, фізичні та психологічні тести, після чого відбирає кандидатів і пропонує їм відповідні посади. Також веде облік резервістів, направляє обраних на навчання й укладення контрактів, допомагає тим, хто хоче вступити до військових вишів чи служити в резерві. Центр приймає звернення громадян, співпрацює з військкоматами, контролює роботу своїх філій і підвищує кваліфікацію працівників.

4) НГУ - Національна гвардія України - це військове формування, до складу якого входять військовослужбовці за контрактом, за призовом і резервісти. Вони охороняють життя та безпеку громадян, підтримують громадський порядок під час масових заходів, борються зі злочинністю, забезпечують охорону важливих державних об’єктів, дипломатичних установ і спеціальних вантажів. Також НГУ охороняє органи влади та супроводжує офіційні візити.

Далі.

Проведення атестації співробітників для оцінки їхньої компетентності в сфері правоохоронної діяльності.

Відбір найкращих працівників у спеціальні підрозділи через систему спостереження за роботою співробітників.

Встановлення повної взаємодії з іншими фракціями через організацію масових блокпостів і перекриття доріг для проведення широкомасштабних перевірок громадян.

Присвоєння кожному співробітнику позивного з метою забезпечення максимальної конфіденційності їхньої особи.

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Я маю величезний досвід на посаді Лідера, також займав посаду ЗГС Держ та КІП, я дуже компетентна, адекватна та досвідчена людина.
11.Місто в якому живете: Чехія
12.Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері (TAB - Персонаж - Мої покарання): [Посилання]
13.Посилання на схвалену Role Play біографію: [Посилання]

Останнє редагування:
Реєстрування
1 Кві 2024
Дописи
137
Реакції
89
Бали
33

1. Ваш ігровий NickName: Кирило Шило

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: так

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: так

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: був лідером МР Д, Лідером МОЗ Х, Підполковником ЗСУ, Зам.нач УЗ, ВРУ Міністр, НПУ Капітан, Зам. лідера МР Д., на 01 Виконавчий суддя.

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Кирило Шило

6. Ваш тег в Telegram: @Shilo_unknown

7. Ваш логін в Discord: strelok_staff

8. Ваш справжній вік: 16 прошу виключення

9. Які у вас є ідеї для фракції: моя ідея для ЗСУ проста але ефективна, розписувати те що не реалізовуюється я не збираюсь, люди які пишуть щось через ИИ на справді не мають розуму, Генерал ЗСУ є відповідальною посадою так як по РП вона тримає оборону кордонів, все що пишуть що хочуть подобовлять такі такі підрозділи повна маячня яку вони вигадали заради того щоб в "Ідеї" заповнити щось як показує практика ніхто нічого не робить після того як заповнили форум або відстояли перший термін. До суті: в мене "ідея проста але ефективна" план після очолювання посади: я хочу зробити підрозділ ДПСУ - Державна Прикордонна Служба України яка буде займатися виключно БП - Блок Постами та захисту та контроль проїзду кордону, ДПСУ не буде просто стояти на БП вона буде реалізовувати ГРП які в подальшому будуть проявлятися, я думаю кожен бачив "пост" гравця на форумі про добавлення ДПСУ я вважаю що ми (ЗСУ) зможемо реалізувати цей план не тільки через розробників але і РП шляхом! Я вважаю що створення підрозділа ДПСУ зробить фракцію цікавіше та приємніше, кількість людей буде рости та фракція буде активна а я знаю що ви (Адміністрація) цього хочете, ДПСУ не тільки буде стояти на постах і АФКашити але й ще буде виконувати спець завдання так як вона є 1 з головних підрозділів ЗСУ, за моїм планом ЗСУ буде охороняти ЧАЄС від "Сталкерів" які шукають артифакти та не тільки, як ми всі знаємо то ЧАЄС є закритою Зоною Відчуження де забороняється вхід, наші Бійці підрозділу "ДПСУ" будуть ретельно контролювати цю точку цілодобово, тим самим сталкерам (гравцям) як і в грі "Сталкер" стане складніше але рівень "РП" зросте на високий рівень, їм стане складніше шукати артефакти та перебувати на тереторії Прип'яті але як ви знаєте всюди вирішуюить гроші та кумовство ;). - Це один з планів створення підрозділа, всі інші підрозділи вже присутні в грі. Планую зробити систему підвищення легше (за допомогою онлайн тестів) а не чекати інструктора, роль інструктора також не менше важливіша так як за допомогою інструкторів ви зможете отримати завдання, він вам допоможе, зупинити Дедавщину на базі ЗСУ, як ми знаємо то в ЗСУ діє Ієрархія де мл. званні слухаються ст. звань, я планую запустити своїх людей та "Можливо" створити підрозділ "Внутрішня Поліція" яка буде контролювати порядок на базі ЗСУ та за її межами, в принципі поки що все в любому випадку я готовий робити все можливе для реалізації "Найкращого Майбутнього для ЗСУ"

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: я готовий гідно відстояти свій пост та реалізувати плани

11. Місто, в якому живете: Харків

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: тут

1757612313911.png

Велике прохання до ст. Адміністрації, дайте мені шанс реалізувати надію гравців які хочуть зробити ДПСУ, або ж я готовий через ваш обзвон стати на Зам. ЛД для того щоб очолити підрозділ ДПСУ та доказати вам що я готовий до посади більше, Варн мені був виданий за те що я був відстуній в грі деякий час але коли я не зміг приєднатися до гри я написав що хочу знятися, мені схвалили але сказали що треба в гру зайти, я не міг на той час це зробити і мене зняли адміни... тому прошу не зволікайте на це сильно увагу ....

Ярослав Сікорчук 🎋

А чому би ні?
Реєстрування
7 Вер 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
4

1. Ваш ігровий NickName: Ярослав Сікорчук

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Так звісно

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: Колись на лідері МОЗ

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Микита Грунін

6. Ваш тег в Telegram: @rampageyn

7. Ваш логін в Discord: _ex_ye_suon_

8. Ваш справжній вік: 14 (прошу виключення)

9.1.Переробити систему підрозділів, зробити їх цікавими та функціональними, для деяких підрозділів висунути законопроєкти та їхні положення — детальніше розповім на обзвоні.​

9.2. Зробити документообіг.​

9.3. Запровадити доступ до транспортних засобів згідно зі званнями.​

9.4. Обговорити з адміністрацією та, можливо, запровадити регулярні РП-обстріли; у свою чергу держструктури будуть ліквідовувати наслідки, або окремі бійці ЗСУ перехоплюватимуть атакуючі цілі.​

9.5. Створити бальну систему підвищень для кожного підрозділу індивідуально, щоб кожен підрозділ виконував свої обов’язки.​

9.6. Створити внутрішню ієрархію.​

9.7. Декiлька внтурiшнiх корективiв у фракцii.​

9.8. Зробити систему нагорождення грамотами, орденами, медалями.​

9.9. Зробити систему преміювання за виконану роботу.​

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Я вмію приймати свої помилки, я їх ніколи не уникаю, а також хочу отримати досвід на посаді лідера ЗСУ

11. Місто, в якому живете: Хмельницький

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: Моя RP biography

72.png

Олександр Джеффери

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
9 Кві 2023
Дописи
434
Реакції
337
Бали
123

1000007945.gif

1. Ваш ігровий NickName: Влад Стоник

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Так

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:Так,03 зам.лідер МР Д,Майор СБУ Х,06 Лідер СБУ К,зам.лідер НПУ Х,Лідер НПУ Х,Лідер ДКВС

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Гейко Олексій

6. Ваш тег в Telegram: @pablo21207

7. Ваш логін в Discord:@stonik0126_40641

8. Ваш справжній вік:15(дуже прошу виключення так як займав не одно-разово керуючі посади)

1)Створити Повітряні Сили України за для виконання оперцій у повітрі

2)Проводити масові набори у підрозділ ДПСУ щоб вони могли обороняти нашу країну на держ. кордоні біля Чорнобиля

3)Додати ТЦК щоб не проводити набори то можно відправляти мінімум 2 людини, і у однієї має бути звання Полковник щоб можно було призвати людину. Також домовитися з НПУ Д/К щоб вони виділили одну людину та вона їздила з екіпажом з ЗСУ.
Людей з військовим квитком призивати одразу на звання "КАПРАЛ" минуючі НК.

4)Проводити фракційне ГРП. Потрібно багато людей, вони поділяються та одні йдуть на ВЧ ніби вороги, а другі мають обороняти ВЧ. Задача перших захопити склад БК, а задача других вбити усіх напавших або взяти у полон.

5)У розділі "покращення фракцій" додати пропозицію створення катерів та кораблів та якщо цю пропозицію схвалять то створити підрозділ ВМСУ (Військово Морські Сили Україніи).

6)Додати підрозділ "НК ССО, ДПСУ, ПСУ, ГУР і тд." щоб військові остаточно закріпилися у підрозділі. Якщо ти наприклад Лейтенант і переводишся з ССО до ГУР то ти всеодно спочатку у НК ГУР. Тобто НК будь якого підрозділу не для підняття звання а для навчання щоб служити у підрозділі.

7)Іноді для набору брати МОЗ щоб вони могли перевірити людей на ВЛК

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Тому,що я

Розумний

Стресостійкий

Адекватний

Комунікабельний

Вмію працювати в колективі

Вмію керувати організацією

В міру строгий

11. Місто, в якому живете:Умань

12. Посилання на схвалену Role Play біографію:Жмяк

Покарання не змінні з того часу
1000007772.png

Останнє редагування:

Скай Драгон

Східна Україна 💘
Реєстрування
14 Чер 2023
Дописи
3
Реакції
32
Бали
16

1. Ваш ігровий NickName: Скай Драгон

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: +

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: +

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: +, Лідер НПУ, МОЗ,ДСНС, ДКВС.

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Тимур

6. Ваш тег в Telegram:

madrid1331

7. Ваш логін в Discord:

hikagoboss

8. Ваш справжній вік: 16

1. Створення комфортних умов служби: Забезпечення військовослужбовців необхідними засобами забезпечення, комфортними умовами проживання та розвагами в межах військових частин.
2. Збереження здоров'я військовослужбовців: Забезпечення доступу до якісної медичної допомоги, психологічної підтримки та реабілітації для військовослужбовців, які потрапили у бойові дії або травми.
3. Зробити систему шикування строю на плацу
4. Зробити "Система преміювання співробітників" на форумі ЗСУ
5. Збільшити особовий склад активним проведенням наборів та агітацій
6. Проведення цікавих заходів для особового складу в яких буде видаватися грошова винагорода
7. Буду проводити кожної неділі збір працівників.
8. Навчити особовий склад реагувати на кризові ситуації в умовах терактів та масових безпорядків
9. Налагодити дисципліну та субординацію.
10. Тренування особового складу.
11. Лекції для бійців ЗСУ.
12. Підвищувати рівень РП (починаючи з рекрута).
13. Вивести ЗСУ на кращій рівень (виправляти недоліки, помилки і т.д).
14. Видавати премії за хорошу роботу.
15. Проводити стрій в 21:00 на хвилину мовчання та вшанування загиблих героїв.
16. Створення теми ідеї для покращення на форумі.
17. Створення на форумі розділ: "Накази Генерала".
18. Спільні тренування з Фракціями
19. Їздити на БП.
20. Проводити щотижневу перевірку особового складу на знання:субординації,статуту,коди/Тен-Коди іт.д
Підрозділи:
НК - Навчальний Корпус, готує та навчає військових
НГУ - Національна гвардія України, охороняє об'єкти, виконує бойові завдання та пітримує порядок
ССО - Сили спеціальних операцій, виконують розвідку, диверсії, штурми та спецоперації
ТЦК - Територіальні центри комплектування, займаються мобілізацією, обліком військовозобов'язаних і призовом

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Маю досвід у цій сфері, швидко навчаюсь і відповідально ставлюсь до роботи. Вмію працювати в команді, уважний до деталей і завжди доводжу справу до кінця. Легко знаходжу спільну мову з людьми та готовий розвиватися разом з компанією.

11. Місто, в якому живете: На обзвоні

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: Тиць

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): Тиць

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,508
Реакції
1,626
Бали
253
Результати розгляду заявок на посаду лідера ЗСУ

Схвалені кандидати:

Кевін Абраменко
Максим Герас

Відмовлені кандидати:

Адам Хомс - недостатній вік
Андре Моріс - недовіра
Кирило Шило - недовіра
Яролсав Сікорчук - присутні критичні покарання + вік
Влад Стоник - недостатній вік
Скай Драгон - NonRp Nick + недовіра

Інформація:

Співбесіда на посаду лідера організації ЗСУ буде проведена 19.09.2025 о 19:00 (з технічних причин час може бути змінений, про це Вас обов'язково попередять).

Співбесіда проходитиме в офіційному Disсord каналі 03 серверу Ukraine GTA.

Всіх прошу знаходитись в каналі "Очікування обзвону" за 10 хвилин до початку співбесіди.

Також просимо змінити NickName в Discord за формою [К/L ЗСУ ]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі