Розглянуто UKRAINE GTA 03|Відкриті заявки на посаду лідера НПУ м.Харкова

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Григорій Ізмайлов👑

Голова Служби безпеки України| Північна Україна💜
Активний гравець
Реєстрування
19 Вер 2023
Дописи
739
Реакції
1,056
Бали
113
1734895350542.png

Відкриті заявки на посаду лідера НПУ Х

Якщо ви не підходите по критеріям нижче - ваша заявка буде відмовлена.

Вимоги від кандидата:

- Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями.

- Бути старше 16 років (виключеннь не має)

- Не мати за історію гри блокувань за критичні порушення.

- Мати Role Play NickName за формою Ім'я_Прізвище.

- Знати правила лідерів/правила серверу/правила організацій.

- Мати можливість приділяти в день 3 години для гри.

- Мати бажання працювати в колективі, та вміння комунікувати с людьми.

- Мати базові знання про роботу фракції та розуміння її діяльності

- Мати мікрофон.

- Чітке розкриття покращень.

Форма подачі:

1.Ваш ігровий NickName:

2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:

3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:

4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?:

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:

6.Ваш тег в Telegram:

7.Ваш логін в Discord:

8.Ваш справжній вік:

9.Які в вас є ідеї для фракції:

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:

11.Місто в якому живете:

12. Посилання на схвалену Role Play біографію:

13. Ваші покарання(скріншот покарань)

Додаткова інформація:

- Дві та більше заявки від однієї людини - відмова.

- Копіювання заявки - відмова.

- Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку - це відмова.

- Дві заявки на різні посади лідерства - відмова.

- Нікнейм повинен бути Українською мовою.

- Неспівпадіння ніка на форумі та у грі - відмова.

Останнє редагування:

Артемка Духов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2023
Дописи
448
Реакції
767
Бали
98

1.Ваш ігровий NickName:Артемка Духов

2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:Так

3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:Так

4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?:Так

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Коняхін Артем

6.Ваш тег в Telegram:exlusive333

7.Ваш логін в Discord:exlusive333

8.Ваш справжній вік:14(Прошу виключення)

1.Зробити свій Discord для зручностей

2.Створення підрозділів, наприклад

2.1.ГСУ-"Головне Слідче Управління"Це підрозділ Національної Поліції України, Виконує роль досудового розслідування, який служить суспільству шляхом забезпечення охорони, прав, свободи людини, протидії злочинності, підтримання публічної безпеки та порядку.

2.2.КОРД-"Корпус Оперативної Раптової Дії"Спецпризначенці працюють у складних та екстримальних умовах. Вони протистоять озброєним та небезпечним злочинцям, звільняють заручників та виконують інші ризиковані операції.

2.3.НАВС-"Національна Академія Внутрішніх Справ"Діяльність Національна академія внутрішніх справ надає освітні послуги з підготовки фахівців ступенів вищої освіти бакалавра та магістра за спеціальностями: «Право», «Правоохоронна діяльність», «Публічне управління та адміністрування» і «Психологія».

2.4.ДПП-"Департамент Патрульної Поліції"Хто такі патрульні та чим займаютьсяПатрульна поліція є підрозділом Національної поліції України. Серед завдань правоохоронців – першими реагувати на повідомлення про правопорушення і надзвичайні події. Також у разі потреби вони мають надавати й первинну медичну та невідкладну допомогу.

2.5.ДВБ-Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України (ДВБ) — міжрегіональний територіальний підрозділ у складі кримінальної поліції Національної поліції України, який здійснює свою діяльність у напрямі дотримання внутрішньої безпеки у Національній поліції України.

3.Робити, RolePlay ситуації з О/С

4.Робити більше mp з слідкуйчим

5.Якщо, я стану на посаду лідера, як член парламента, зроблю нові закони про підрозідли

6.Навчати O/C відігрувати me do try

7.Зробити систему переатестації у дискорді

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:Я адекватна, компетентна, комунікабельна людина

11.Місто в якому живете:Харків

12. Посилання на схвалену Role Play біографію:Тиць

13. Ваші покарання(скріншот покарань)Тиць

Харукі Духов

ᖴᗰᑫᗪᑌᕼOᐯ
Реєстрування
25 Гру 2022
Дописи
289
Реакції
348
Бали
123

1.Ваш ігровий NickName: Бодя Духов

2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Так

3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так

4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: Так, був Лідер УЗ та Зам. Лідер НПУ Д

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Бодя Духов

6.Ваш тег в Telegram: quardir

7.Ваш логін в Discord: .quardir

8.Ваш справжній вік: 15

9.1Створення таких підрозділів як ДПП, КОРД, ДВБ, НАНП.

9.1.1 Департамент патрульної поліції (ДПП)

ДПП є одним із найбільш видимих підрозділів Національної поліції України. Його основні функції:

• забезпечення публічної безпеки на вулицях, дорогах та інших громадських місцях;
  • реагування на виклики громадян;
  • контроль за дотриманням правил дорожнього руху;
  • надання допомоги громадянам у надзвичайних ситуаціях.
    Патрульні поліцейські — це працівники, яких люди найчастіше бачать під час виконання їхніх обов'язків. ДПП бере активну участь у профілактиці правопорушень.

9.1.2 Корпус оперативно-раптової дії (КОРД)

КОРД — це елітний підрозділ, створений для виконання особливо складних завдань. Його функції:

• затримання небезпечних злочинців;
  • боротьба з організованою злочинністю;
  • звільнення заручників;
  • забезпечення безпеки під час спеціальних операцій.
    Особовий склад КОРДу проходить жорсткий відбір та спеціальну підготовку. Їхня робота є небезпечною та вимагає високого рівня фізичної та психологічної готовності.

9.1.3 Департамент внутрішньої безпеки (ДВБ)

ДВБ виконує завдання з виявлення та попередження корупції та інших порушень серед працівників Національної поліції. Основні функції:

• проведення службових розслідувань;
  • перевірка на доброчесність працівників поліції;
  • запобігання зловживанню владою серед правоохоронців;
  • взаємодія з іншими антикорупційними органами.
    ДВБ гарантує, що працівники поліції дотримуються закону та етичних стандартів у своїй роботі.

9.1.4 Національна академія Національної поліції (НАНП)

НАНП займається підготовкою, перепідготовкою та підвищенням кваліфікації співробітників Національної поліції. Її завдання:

• навчання нових працівників поліції;
  • розвиток спеціалізованих програм навчання;
  • забезпечення наукової діяльності у сфері правоохоронної діяльності;
  • організація курсів для підвищення професійних навичок.
    НАНП є ключовим елементом у формуванні професійних кадрів для всієї системи Національної поліції України.

9.2 Підвищення класефікації працівників Національної Поліції(далі.НП)
    9.3 Розробити системи підвищення, зняття доган, приміювання працівників
    9.4 Розробка нових тренування та іспитів для працівників Національної Поліції(далі.НП)
    9.5 Розробка тестів для працівників, щоб розуміти на скільки О/C готовий до служби
    9.6 Розробка електроного реєстрування особистого транспортного засоба працівників
    9.7 Система скарг на працівників

9.6 Впровадження сучасних систем навігації та моніторингу для патрулів

• Оснащення патрульних автомобілів GPS-трекерами та системами онлайн-моніторингу для підвищення оперативності реагування на виклики.
    • Створення єдиної системи моніторингу пересування патрулів для ефективного управління ресурсами.
    • Розробка мобільних додатків для патрульних з інтеграцією карт, завдань та зворотного зв'язку з черговою частиною.

9.7 Модернізація інфраструктури

• Будівництво та реконструкція службових приміщень:
      • Забезпечення комфортних умов для роботи поліцейських, включаючи сучасні офіси, кімнати відпочинку та спортивні зали.
      • Створення приміщень для роботи з громадськістю (приймальні, кімнати переговорів, дитячі куточки).
    • Енергоефективність:
      • Встановлення сонячних панелей, енергоощадного освітлення та систем утеплення для зниження витрат на утримання будівель.

9.8 Розвиток навчальних центрів та полігонів

• Відкриття нових регіональних навчальних центрів з підготовки поліцейських за сучасними стандартами.
    • Оснащення полігонів для відпрацювання реальних сценаріїв, таких як захоплення злочинців, реагування на масові заворушення чи техногенні катастрофи.
    • Закупівля тренажерів, симуляторів водіння службових авто та стрілецького обладнання.

9.9 Розвиток криміналістичних лабораторій

• Створення сучасних лабораторій для аналізу доказів із застосуванням біометричних технологій, аналізу ДНК та розробки кібербезпеки.
    • Співпраця з науковими установами для створення нових методик криміналістичних досліджень.
    • Впровадження сучасних інформаційних систем для управління доказовою базою.

9.10 Вдосконалення логістики та постачання

• Автоматизація процесів обліку та управління матеріально-технічними ресурсами за допомогою єдиної цифрової системи.
    • Модернізація складів для зберігання спецтехніки, засобів захисту та інших ресурсів.
    • Використання дронів для доставки ресурсів до важкодоступних районів.

9.11 Оснащення сучасною технікою та засобами захисту

• Закупівля бронежилетів, касок та захисного спорядження нового покоління, легкого та міцного.
    • Оснащення патрулів тепловізорами, дронами та камерами з онлайн-передачею даних.
    • Впровадження електромобілів для патрульної поліції з метою зниження екологічного впливу.

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Комунікабельний, активний, мав досвід в цій сфері, стресостійкий.

11.Місто в якому живете: Житомир

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: тицяй

13. Ваші покарання(скріншот покарань): тицяй

Едуард Фенікс

SAC with the FBI
Реєстрування
25 Сер 2022
Дописи
230
Реакції
437
Бали
108
Національна поліція України

1. Ваш ігровий NickName: Едуард Фенікс
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів: так
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: так
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера?: так, багато
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Дзядевич Едуард
6. Ваш тег в Telegram: @eduard_dzyadevych
7. Ваш логін в Discord: @eduard_fenix
8. Ваш справжній вік: 15(в січні 16)
9. Які в вас є ідеї для фракції:
1. Створення підрозділів:
- ДПП - Департамент патрульної поліції

- ЗСП - Загін спеціального призначення "Лють"
-ДСР - Департамент Стратегічних розслідувань

- ПА - Поліцейська академія
2. Проведення активного набору співробітників(агітації, заохочення, відео-ролики, набори)

3. Проведення різних заходів для складу
4. Створення унікальної системи підвищення
5. Забезпечення порядку в місті, на дорогах
6. Створення мобільних постів поліції по місту

7. Все інше на обзвоні
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Маю досвід, чесний, адекватний, розуміюсь в праці НПУ
11. Місто в якому живете: Київ
12. Посилання на схвалену Role Play біографію: *клікабельно*

13. Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері (TAB - Персонаж - Мої покарання): *клікабельно*

Останнє редагування:

Коді Дюфрейн

Кошовий отаман
Реєстрування
22 Тра 2023
Дописи
80
Реакції
57
Бали
33
1.Ваш ігровий NickName: Коді Дюфрейн
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Так
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Звісно
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: Так - лідер НПУ Дніпра на 03 сервері, неодноразово займав посаду заступника лідера на різних серверах UG.
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Ростислав Єрчик
6.Ваш тег в Telegram: @kodyslav
7.Ваш логін в Discord: el_profesor#0861
8.Ваш справжній вік: 16
9.Які в вас є ідеї для фракції: Так як я досить довгий час планував свої ідеї на рахунок створення відділку поліції за цей період часу їх накопичилося більше 50 та тут я все це не вміщу,тому напишу основні з них:
1. Запровадження повну вільну першу половину робочого дня (мається на увазі без проведення шикувань особового складу) та зобов'язання усіх виконанням поставлених обов'язків без виключення.
2. Запровадження окремих шикувань та безпосередньо проведенню підвищення по кожному з підрозділу в різний визначений час.
3. Запровадження головного слідчого управління основною структурою управління ГУНП м.Харків та визнання його найвищим органом там.
4. Запровадження департаменту Патрульної поліції органом забезпечення патрулювання, охорони громадського порядку та інших поставлених обов'язків передбаченими структурі департамента,а також створення 3 відділів цього департаменту кожен з яких буде виконувати конкретні обов'язки наприклад як:
*реагування на виклики;
* забезпечення швидкого реагування на допомогу іншим патрульним/організаціям;
* забезпечення безпеки дорожнього руху.
В даному випадку йде мова про такі відділи як:
*ТОР - тактико оперативне реагування;
*ВБДР - відділ безпеки дорожнього; руху;
*ВР - відділ реагування
На рахунок ДПП я розписав тільки невеличку частину реальних ідей які записані в мене,тому перейду до інших не менш цікавих пропозицій.
5. Створення академії патрульної поліції замість застарілого НАВСу,яка буде займатися підготовкою та в подальшому випуску кваліфікованих патрульних.
Не хочу багато виділяти часу ідеям стосовно так би мовити підрозділам і це ще я не розписав про батальйон евакуації,мотобатальйон,спец.підрозділ Tac team ТОР ДПП,та інші формування які будуть присутні в ГУНП.
6. Запровадження системи вислуги у званні:
Вислуга у званні - починається зі старшого сержанта поліції та має бути пророблена певна робота за термін вислуги
Терміни вислуги для кожного звання від старшого сержанту) :
Старший сержант поліції - молодший лейтенант поліції - 5 днів
Молодший Лейтенант поліції - лейтенант поліції - 7 днів
Лейтенант поліції - старший лейтенант поліції - 10 днів
Старший лейтенант поліції - капітан поліції - 14 днів;
Якщо ви ще не зрозуміли то поясню простою мовою як це має виглядати: Припустимо співробітник підвищився до звання старший сержант поліції та далі не бажає або не має змоги виконувати прописні умови для підвищення на наступне порядкове звання,в такому випадку він може отримати наступне порядкове звання не виконуючи цього,а просто зачекати так би мовити КД для отримання нових погонів,але не за дарма а за виконанням певних обов'язків на протязі цього КД покажу на прикладі вислуги з 4 на 5 порядкове звання:
УМОВИ ВИСЛУГИ ДЛЯ СПІВРОБІТНИКІВ ТОР ДПП

Умови вислуги на звання молодший лейтенант поліції:

- провести мінімум 40 хвилин на патрулюваннях/охорона громадського порядку (охорона державних структур, інших громадських місць з напарником - на ваш розсуд (вокзал, аеропорт, автобусний парк та інші місця великого скупчення людей)) ;
- зреагувати мінімум на 3 нападу на інкасацію/напад на ВЧ;
- зреагувати мінімум на 4 виклики;
- винести мінімум 5 адмін.постанов.
Та на перший період часу це буде стосуватися лише співробітників ДПП,в майбутньому можливо і ГСУ.
7.Система виїзду на ДТП та його оформлення.
8.Система реагування на виклики (Відділ реагування)
9.Створення інструкторів АПП (академії патрульної поліції) з вогневої підготовки та інструктора з екстремального водіння. Додання здачу практичного іспиту в умовах екстремального водіння для капралів - випускників академії)
Я можу продовжувати ще стільки ж на рахунок ідей але багато чого в разі потреби зможу пояснити як не дивно на обзвоні.

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Чесно кажучи я давно мрію відновити старі часи коли я перебував на посаді лідера саме поліції та на даний момент часу я вважаю що це для мене ідеальний варіант відновити старе минуле... Я ще достатньо довгий час до моменту написання даної заявки готував не тільки ідеї які я прописав розділом вище а й весь план свого ідеального відділку поліції. На мою особисту думку за час після заняття з посади лідера останній раз я змінив досить сильно своє ставлення до системи організації поліції в цілому на UG. На посаді лідера я планую переробити більшість існуючих заходів управлінням відділом поліції які існують зараз,та цим я хочу викорінити старі нав'язані методи сучасної поліції на UG,як мінімум 03 серверу. Також моя медійна складова допоможе мені у створенні ідеальних умов в поліції м.Харків,де я та мої заступники поступово нарощуватимуть ком'юніті в організації за рахунок цього також. Тому підсумую і скажу що при цьому всьому я маю величезний досвід не тільки на різних високих посадах а і просто роботи в поліції на різних посадах при цьому в ролі звичайного працівника,та являюсь досить компетентним у цій сфері за період перебування тут в загальному більше 1,5 року.
11.Місто в якому живете: Київ
12. Посилання на схвалену Role Play біографію: натисніть
13. Ваші покарання: клацніть

Останнє редагування:

Микита Андрійович

Пенсионер| Східна Україна
Реєстрування
5 Лис 2023
Дописи
87
Реакції
224
Бали
48

1.Ваш ігровий NickName: Микита Андрійович

2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Так, звичайно​

3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так​

4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: Так, був лідером НПУ К​

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Микита Андрійович​

6.Ваш тег в Telegram: @Andriyovich4​

7.Ваш логін в Discord: shisui731​

8.Ваш справжній вік: 21​

Створити систему підрозділів Головного управління Національної поліції України в м. Харкові:
- Слідче управління ( СУ ГУНП в Харківській області)
- кримінальна поліція (КП ГУНП в Харківській області)
- управління реагування патрульної поліції (УРПП ГУНП в Харківській області) з розподіленням на сектори
- поліція особливого призначенння (ПОП ГУНП в Харківській області) інакше КОРД.​
1734975503753.png
1. СЛІДЧЕ УПРАВЛІННЯ ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ:
- Розслідування кримінальних правопорушень
Тяжких та особливо тяжких злочинів, таких як вбивства, розбої, зґвалтування, грабежі, незаконне поводження зі зброєю.
Економічних та корупційних злочинів, включаючи шахрайство, ухилення від сплати податків, зловживання службовим становищем.
Незаконного обігу наркотиків, зброї та інших заборонених речовин.
- Запобігання злочинам і профілактика
Робота з громадами для попередження злочинності.
Проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення.
- Розшук злочинців
Поліція та слідчі органи займаються розшуком осіб, які переховуються від правосуддя, та встановленням місцеперебування зниклих громадян.
- Проведення слідчих дій
Допити, обшуки, вилучення доказів, експертизи, затримання підозрюваних.
Збір доказів для передачі справи до суду.
- Взаємодія з іншими органами
Поліція співпрацює з прокуратурою, судами, Службою безпеки України (СБУ) та іншими правоохоронними структурами для розслідування складних справ, наприклад, пов’язаних з тероризмом чи організованою злочинністю.
- Захист прав і свобод громадян
Поліція та слідчі органи забезпечують дотримання законності, прав людини та запобігають будь-яким порушенням з боку як громадян, так і правоохоронців.
Всі ці функції виконуються відповідно до чинного законодавства України, зокрема Кримінального кодексу України та Кримінального процесуального кодексу України.​
1734975546537.png
2. КРИМІНАЛЬНА ПОЛІЦІЯ ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ:
Кримінальна поліція та її функції в Харківській області
Кримінальна поліція є структурним підрозділом Національної поліції України, яка спеціалізується на боротьбі з кримінальною злочинністю. У Харківській області вона виконує низку ключових завдань.
- Протидія організованій злочинності
Виявлення та ліквідація злочинних угруповань.
Розслідування діяльності організованих кримінальних груп (ОЗГ), у тому числі тих, що займаються:
Контрабандою.
Викраденням автомобілів.
Вимаганням чи шантажем.
- Розкриття тяжких та особливо тяжких злочинів
Убивства, розбійні напади, зґвалтування, грабежі, незаконне позбавлення волі.
Робота над розшуком злочинців, які переховуються від правосуддя.
- Боротьба з наркозлочинністю
Виявлення та ліквідація мережі виробництва, розповсюдження та збуту наркотиків.
Проведення операцій із затримання осіб, причетних до незаконного обігу наркотиків.
- Протидія кіберзлочинності
Розслідування злочинів, пов’язаних із крадіжкою даних, шахрайством в Інтернеті, фінансовими аферами.
Виявлення злочинців, які використовують цифрові технології для протиправної діяльності.
- Розшук осіб та зниклих безвісти
Розшук зниклих людей та встановлення їх місцезнаходження.
Пошук оСіб, які ухиляються від виконання вироків суду або досудового розслідування.
- Виявлення економічних злочинів
Розслідування корупційних схем, розкрадання державних коштів, шахрайства у великих розмірах.
Протидія незаконному використанню бюджетних коштів і фінансових махінацій.
- Співпраця з іншими підрозділами поліції та правоохоронними органами
Взаємодія з патрульною поліцією, слідчим управлінням, СБУ, прокуратурою та міжнародними правоохоронними організаціями.​
1734975584472.png
3. УПРАВЛІННЯ РЕАГУВАННЯ ПАТРУЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ:
Управління реагування патрульної поліції займається забезпеченням громадського порядку, оперативним реагуванням на правопорушення та підтриманням безпеки на дорогах. Основні напрями роботи цього підрозділу включають:
- Охорона громадського порядку
Патрулювання вулиць, громадських місць та інших територій для забезпечення безпеки громадян.
Запобігання правопорушенням і негайне реагування на інциденти.
Здійснення заходів під час масових заходів (концерти, мітинги, спортивні події тощо).
- Оперативне реагування на виклики
Відповідь на повідомлення, що надходять за номером 102.
Прибуття на місце події, фіксація правопорушень та надання допомоги потерпілим.
Затримання правопорушників і передача їх до відповідних органів.
- Безпека дорожнього руху
Контроль за дотриманням правил дорожнього руху (ПДР) усіма учасниками.
Виявлення та документування порушень ПДР, таких як перевищення швидкості, керування в стані сп'яніння, проїзд на червоне світло тощо.
Регулювання дорожнього руху, особливо під час аварій, ремонтів доріг або масових заходів.
Оформлення дорожньо-транспортних пригод (ДТП), складання протоколів і надання першої допомоги.
- Запобігання та виявлення злочинів
Проведення превентивних заходів для запобігання злочинам.
Виявлення осіб, які перебувають у розшуку, або автомобілів, що перебувають у розшукових базах.
Перевірка документів у підозрілих осіб та контроль за дотриманням громадянами правил під час комендантської години (за умов воєнного стану).
- Надання допомоги громадянам
Допомога в надзвичайних ситуаціях, таких як аварії, пожежі, техногенні катастрофи або природні лиха.
Сприяння в евакуації населення під час небезпеки (зокрема, під час воєнного стану).
- Патрулювання стратегічних об’єктів
Охорона об’єктів критичної інфраструктури (електростанції, мости, державні установи тощо).
Здійснення контролю на блокпостах, перевірка транспортних засобів і громадян.
- Робота з адміністративними правопорушеннями
Складання адміністративних протоколів за порушення громадського порядку чи правил дорожнього руху.
Проведення профілактичних бесід із порушниками.
Під час воєнного стану управління реагування патрульної поліції також виконує особливі завдання:
Контроль за дотриманням обмежень комендантської години.
Робота на блокпостах і перевірка транспорту.
Участь у заходах із забезпечення правопорядку під час евакуації чи гуманітарних операцій.
Цей підрозділ стане одним із найоперативніших у складі поліції, адже його співробітники працюють безпосередньо «на місцях», часто стаючи першими, хто прибуває на місце події чи злочину.​
1734975604662.png
4. ПОЛІЦІЯ ОСОБЛИВОГО ПРИЗНАЧЕНННЯ ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ (інакше КОРД):
Поліція особливого призначення – це спеціалізований підрозділ Національної поліції України, основними завданнями якого є виконання особливих завдань, що потребують підвищеної готовності, фізичної підготовки та спеціальних навичок. У Харківській області, як і в інших регіонах, поліція особливого призначення виконує такі функції:
- Забезпечення громадського порядку
Охорона правопорядку під час масових заходів (мітинги, демонстрації, спортивні події, концерти).
Запобігання та ліквідація заворушень або конфліктів, у тому числі тих, що можуть перерости у масові безлади.
- Протидія злочинності
Проведення спеціальних операцій із затримання озброєних злочинців, терористів, організованих злочинних груп.
Знешкодження вибухових пристроїв (у координації зі спеціальними вибухотехнічними службами).
Пошук та затримання осіб, які переховуються від правосуддя.
- Охорона стратегічно важливих об’єктів
Забезпечення безпеки об’єктів критичної інфраструктури, державних установ, електростанцій, мостів тощо.
Посилення контролю на особливо важливих об’єктах під час загострення ситуації у регіоні.
- Робота під час воєнного стану
Участь у ліквідації наслідків збройних нападів та протидії диверсійним групам.
Охорона блокпостів, перевірка документів і транспортних засобів.
Патрулювання та контроль за дотриманням комендантської години.
Супровід гуманітарних конвоїв та евакуаційних операцій.
- Антитерористична діяльність
Участь у заходах із нейтралізації терористичних загроз.
Співпраця з СБУ та іншими правоохоронними органами у боротьбі з тероризмом та організованою злочинністю.
- Підтримка інших підрозділів поліції
Допомога патрульній, кримінальній поліції або слідчим підрозділам у ситуаціях, що вимагають додаткових сил.
Забезпечення безпеки працівників поліції під час проведення обшуків, затримань або інших небезпечних дій.
- Протидія масовим заворушенням
Використання спеціальної техніки, засобів індивідуального захисту та нелетальної зброї для контролю натовпу.
Локалізація та припинення незаконних дій під час протестів чи сутичок.
- Захист VIP-персон
Забезпечення безпеки державних діячів, посадовців чи іноземних делегацій під час їхнього перебування в регіоні.
- Проведення навчань і тренувань
Постійна фізична, тактична та вогнева підготовка для виконання складних завдань.
Участь у спільних навчаннях із військовими, СБУ, ДСНС тощо.
Поліція особливого призначення є добре підготовленим підрозділом, який може швидко адаптуватися до різних умов, включаючи надзвичайні ситуації, бойові дії чи кризові моменти. У Харківській області, через близькість до лінії фронту, їхня роль є особливо важливою у забезпеченні стабільності та безпеки.

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: тому, що я здатен ефективно організувати роботу колективу; вмію приймати швидкі та зваженній рішення, маю великий досвід роботи поліції та розуміння її аспектів, також я маю авторитет серед співробітників на посаді полковника та знаю, як налаштувати роботу в новому ГУНП.​

11.Місто в якому живете: ХАРКІВ

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: тут

13. Ваші покарання(скріншот покарань) тут

Артем Таран

Military Tactical
Реєстрування
16 Жов 2023
Дописи
162
Реакції
228
Бали
48

1734992809672.png

1.Ваш ігровий NickName: Артем Таран

2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Звичайно

3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Звичайно

4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: Саме так 6 разів

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Артем Таран

6.Ваш тег в Telegram: @Taranchik_99

7.Ваш логін в Discord: @taranchik99

8.Ваш справжній вік: 25

1734992863400.png

1. Так як фракція тільки буде створена, повне погруження в переводи, агітації та набори.
2. Створення мап патрулів/місць дислокації радарів/місьця несення служби патрулів (закритий доступ)
3. Спробувати створити кінологічне відділення в НПУ Х для різноманіття РП
4. Створення підрозділу ЛЮТЬ( в НПУ К/Д є КОРД) потрібно різноманіття
5. Створення по годиного проводження набору по заявкам НПС(окремий розділ на форумі)
6. Створення преміювання гравців за обсяг роботи ідеї для проводження РП/ГРП(виплати залежитимуть від зацікавленості поставленого РП/ГРП для гравців фракції)
7. Створення підрозділу на базі ЗСУ. гравці проходять на набір в них буде запитуватися в якому підрозділі бажають проходити службу якщо гравці вибирають ЛЮТЬ іх відправляють до ЗСУ де вони здобувають ранг за окремою системою підвищення(обговорення з лідером ЗСУ)
Ідей нових для розвидку та для швидкого старту встачає, дуже багато описувати їх.

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Досвідчена особа, займав пост лідера НПУ 3 рази, Впевнений в собі, Компетентний, Стресостійкий.

11.Місто в якому живете: м. Одесса

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: [БІОГРАФІЯ]

13. Ваші покарання(скріншот покарань) [ПОКАРАННЯ]

Денис Тимошик

Полковник НПУ | Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
2,259
Реакції
4,056
Бали
253
Результати розгляду заявок на посаду лідера: НПУ Харкова

Схвалені Кандидати:

Артем Таран
Коді Дюфрейн
Микита Андрійович
Артемка Духов
Едуард Фенікс

Відмовлені Кандидати:

Бодя Духов - RP біо іншого серверу (06)

Інформація:
Співбесіда на посаду лідера організації НПУ Харкова , буде 24.12.2024 о 21:00 (по технічним причинам час може бути змінений, вас про це обов'язково попередять).
Співбесіда проходитиме в офіційному Disсord каналі 3 сервера Ukraine GTA.
Всіх прошу знаходитись в каналі "Очікування обзвону" за 10 хвилин до початку співбесіди.
Також просимо змінити NickName в Discord по формі [К/L НПУ Х].

Бажаємо успіхів!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі