Розглянуто UKRAINE GTA 03 | Відкриті заявки на посаду лідера НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ян Карпенко

Чорноморський Край♡
Активний гравець
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
1,319
Реакції
533
Бали
253
нпу.png

Відкриті заявки на посаду Генерала Національної поліції України (лідер НПУ)

Якщо ви не підходите по критеріях нижче - ваша заявка буде відхилена.

Вимоги від кандидата:

- Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями;

- Бути старше 17 років (можливі виключення);

- Не мати за історію гри покарань та блокувань за критичні порушення;

- Мати Role Play NickName за формою Ім'я_Прізвище;

- Мати схвалену RP Біографію лідера;

- Знати правила лідерів/правила серверу/правила державних організацій;

- Мати можливість приділяти в день 3+ годин для гри;

- Мати бажання працювати в колективі та вміння комунікувати с людьми;

- Мати базові знання про роботу фракції та розуміння її діяльності;

- Мати мікрофон;

- Чітке розкриття покращень;

- Мінімальний ігровий рівень кандидата на посаду лідера - 15.

Форма подачі:

1. Ваш ігровий NickName:

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:

6. Ваш тег в Telegram:

7. Ваш логін в Discord:

8. Ваш справжній вік:

9. Які у вас є ідеї для фракції:

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:

11. Місто, в якому живете:

12. Посилання на схвалену Role Play біографію:

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):

Додаткова інформація:

- Дві та більше заявки від однієї людини - відмова.

- Копіювання заявки - відмова.

- Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку - відмова.

- Дві заявки на різні посади лідерства - відмова.

- Нікнейм повинен бути Українською мовою.

- Розбіжність нікнейму на форумі та у грі - відмова.

Тимофій Патрон

Легенда Людина | Полковник ДСНС | Східна Україна
Реєстрування
24 Лис 2023
Дописи
161
Реакції
184
Бали
88
IMG_2499.jpeg

1. Ваш ігровий NickName:Тимофій Патрон
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:Звісно!
3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:Так
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера?Якщо так, то розпишіть:ні,але Посада Майора НПУ Д та зараз перебуваю підполковник ДКВС
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Зайцев Тимофій
6. Ваш тег в Telegram: @vrontero
7. Ваш логін в Discord: @vrontero
8. Ваш справжній вік:16(прошу виключення)
1.Я хочу покращити фракцію та буду добрим для мешканців
2.проводити лекцію на тему ПМД перша медична допомога та інші що робити під час пожежі
3.набирати нових людей та обучати
4.Робити цікаві КОД-5 а не КОД-5 для субординації, коди/тен кодиПідвищення РП, навчання правил РП та правильно відігравати
5.рядовим краще зрозуміти фракцію та зрозуміти
6.Проводити набори та підвищення(буду активним)клянусь!!
7.Для 1 розповідати що таке субординація,старший склад,що таке код 5 та інше та як вести себе під час коду 5
8.проводити блокпости з іншими фракціями або тренування
9.Робити РП/ГРП,наприклад Комусь плохо та викликати МОЗ або аварія співробтник врізався та викликати ДСНС
10.Хочу розвивати фракцію та актив!!
11.Також слідкувати за своїм складом щоб дотримувались субординації та поважне ставлення до Старших
12.Повернути підрозділи такі як>НА(Навчнальна Академія),ДПП(Департамент Патрульної Поліції,КОРД(Корпус Оперативної Раптової Дії)
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:добрий,адекватний та активний,цікава посада та хочу допомогати іншим
Примітка>вмію придумавати РП/ГРП та добре оформлювати звіти
11. Місто, в якому живете:Харків
12. Посилання на схвалену Role Play біографію: Звісно,тут!
Тик

1753298760243.png

Останнє редагування:

Джеймс Джордан

Адміністратор | Чорноморський край
Адміністратор
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
979
Реакції
420
Бали
123

1. Ваш ігровий NickName: Джеймс Джордан

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Так

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Так

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: Так , Лідер ДСНС та Полковник , Зам.МОЗ 2 рази , ( 3 сервер ) , Лідер ЗМІ , МОЗ та Полковник НПУ та Заступник мера в МР Д ( 5 сервер )

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Теплинський Анатолій

6. Ваш тег в Telegram: @Humple_Pirate

7. Ваш логін в Discord: to3038

8. Ваш справжній вік: 18

9. Які у вас є ідеї для фракції: Добавити підрозділи :
  • Патрульна поліція: Основна сила, що відповідає за реагування на виклики, патрулювання вулиць, оформлення ДТП та дрібні правопорушення. Мають патрульні авто, мотоцикли.​
  • Кримінальна поліція (Карний розшук): Займається розслідуванням тяжких злочинів, оперативними заходами, затриманням небезпечних злочинців. Можуть мати "цивільні" авто, проводити приховані операції.​
  • КОВ (Корпус оперативно-раптової дії): Спецпідрозділ для штурму, затримання озброєних злочинців, операцій підвищеної небезпеки. Мають броньовані авто, спецспорядження.​
  • Дорожня поліція: Фокус на порушеннях ПДР, швидкісному режимі, організації руху. Можуть використовувати камери, радари.​
  • Покращити знання в рп​
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Я стресостійкий , комунікабельний , маю досвід

11. Місто, в якому живете: смт. Пантаївка

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: РП Біографія

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): Покарання

Денис Архангел

Колишній Старший Модератор 03|Слідкуючий Неоф
Реєстрування
18 Сер 2022
Дописи
329
Реакції
137
Бали
88
1.Ваш ігровий NickName: Денис Архангел[11]
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:так
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:так
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?:на посаді Лідера не було.
5.Ваше справжнє прізвище та ім'я:Денис Шаталін
6.Ваш тег в Telegram:mad:denc4ch1k
7.Ваш логін в Discord: denchik5005
8.Ваш справжній вік:20
9.Які в вас є ідеї для фракції:
Я не хочу писати все та обіцяти "Золоті гори" як це роблять завжди але потім нічого не виходить або питати у чата GPT

Сенс того що в тому що я хочу встати на лідера НПУ для того автоматизувати систему роботи фракції.
Лідер не той хто багато працює(онлайн в у грі) а той в кого команда(фракція) працює без лідера.
Я хочу щоб моя майбутняя команда могла самостійно працювати, щоб співробітники НПУ не скаржились на гравців з неофф організацій,що їх постійно "тулять" я хочу навчити майбутніх працівників стрільбі, навчити РП складовій, для того щоб в майбутнього займали вищі посади у НПУ та в інших фракціях.

Щодо системи підвищень вона буде індивідуальна для кожного співробітника, так обов'язково буде проходженя тестів на знання та здання присяги
10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Тому що є досвід на посаді адміністратора 01,02,03 серверів, є досвід на посаді ЗГС МВС 02 серверу, тоб то знаю цю фракцію зі сторони слідкуючого. Хочу через лідерку повернутися на посаду адміністратора(можливо)
11.Місто в якому живете:Дніпро
12.Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері (TAB - Персонаж - Мої покарання): Сюди , вибачаюсь іmgur не працює
13.Чи перебуваєте на керівній посаді на цьому або інших серверах (якщо так, то на яких, в якій організації та на якому сервері): Ні
14.Посилання на схвалену Role Play біографію:
тут

Олександр Хомс /02

Знання законів та прав надає громадянам силу.
Реєстрування
27 Жов 2022
Дописи
190
Реакції
131
Бали
48

1. Ваш ігровий NickName:Роберт Станкевич

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: +

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: +

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: Так.

01 сервер : Лідер МР Д.

03 сервер : Полковник НПУ Д

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Авдєєв Денис

6. Ваш тег в Telegram: LeoBortnikov

7. Ваш логін в Discord: dinastia19923

8. Ваш справжній вік: 15

1. Я не буду особовий склад дьоргати по тим нікому не потрібним лекціям по типу "Коди, тен-коди, субординація і так далі". Я замість цього зроблю опір на законодавство, КПКУ, ЗУ про НПУ і так далі. Звісно їх відміняти не буду, але їх буде значно менше.

2. Підрозділи. ЦЕ САМІ ОСНОВНІ ПІДРОЗДІЛИ ДЛЯ НПУ. ЩОБ НЕ БУЛО ЗАБАГАТО.

1. ГСУ - Головне Слідче Управління. Займається документами, справами по держслужбовцям, ОЗУ.

Для ГСУ будуть створені та подані через уряд України необхідні законопроекти, які будуть надавати необхідні допоміжні повноваження ГСУ.

1. Окрема Штурмова Бригада Національної Поліції "ЛЮТЬ". Займається операціями які пов`язані з тероризмом,ОЗУ, отпрацювання орієнтування і захвати будівель, розмінування і так далі. Грубо кажучи, найєлітніший підрозділ НПУ.

Національна Академія Внутрішніх Справ, займається кваліфікацією та підготовкою працівників поліції.

Управління Патрульної Поліції, займається звичайними патрулюваннями, виявлення правопорушеннь на дорогах, реагування на незначні виклики.

3. Подача законів через уряд, які спроможні підвищити рівень та повноваження працівникам поліції, також винесення правок до законів.

4. Прибрати посаду "Куратор" підрозділу, такого ніде немає і бути не повинно. Керівництво повинно знаходитися у Департаменті Кадрового Забезпечення.

5. Надавати змогу, працівникам молодших рангів ( Лейтенант та вище ) займати керівничи посади у підрозділі, для підвищення інтересу до гри.

6. Ввести режим "Контр терористичної операції" на території всіх областей у грі, через масову активність кланів.
7. Боротьба з кланами повинна бути жорстка. Скарга на форум + кримінальне провадження. Тільки так ми можемо зупинити ДМ кланів.

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: На мою думку, я людина яка зможе вивести працівників НПУ на інший рівень в плані законодавства. Багато працівників та лідерів зачиняють практично очі на законодавство, і це "Пєчаль".

11. Місто, в якому живете: Кропивницький

12. Посилання на схвалену Role Play біографію https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/rp-Біографія-Роберт-Станкевич.121001/

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): https://drive.google.com/file/d/1ylQkv71uOocytiTKv7o9vOX_m03KvKpE/view?usp=drive_link

Останнє редагування:

Микола Шевчук

Легенда проєкту
Активний гравець
Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
659
Реакції
458
Бали
108

1. Ваш ігровий NickName: Микола Шевчук

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Так

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: Так,
Центральна Україна (01)
Полковник НПУ
Лідер НПУ x3
Східна Україна (03)
Лідер ДКВС
Більш детальніше у підписі

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Шевчук Микола

6. Ваш тег в Telegram: @Cofiks_HD

7. Ваш логін в Discord: cofiks6188

8. Ваш справжній вік: 17

Підвищення дисципліни у фракції

Підвищення рівню знань та РП навичкам співробітникам
Проведення тренувальних заходів з метою залучення співробітників для різноманіття роботи
Проводити більше наборів задля збільшення кількості особового складу
Назначити компетентних Начальників підрозділів, які будуть виконувати обов'язки

Більше гарний ідей буде на обзвоні (котрі довго пояснюються)

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Я адекватний, компетентний, перспективний, маю досвід в сфері лідерства та керування великим колективом, також обіймав посади, які вимагали високого рівня відповідальності

11. Місто, в якому живете: Володимир

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: тут

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): тут

Микита Андрійович

Пенсионер| Східна Україна
Реєстрування
5 Лис 2023
Дописи
87
Реакції
224
Бали
48
1. Ваш ігровий NickName: Микита Андрійович

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій: Так, звичайно

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: Був неодноразово генералом та полковником НПУ та інших організацій

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Микита Андрійович

6. Ваш тег в Telegram: @Andriyovich4

7. Ваш логін в Discord: shisui731

8. Ваш справжній вік: 22

1. По-перше треба зробити чітку систему Департаментів та доповнити вже наявні

🔷 Головне слідче управління

Структурний підрозділ органу Національної поліції, який займається досудовим розслідуванням кримінальних правопорушень.

Завдання ГСУ:
- У рамках досудового розслідування слідчі проводять слідчі (розшукові) дії, такі як огляд місця події, допити, обшуки, експертизи тощо.

- Складання підозр, обвинувальних актів та направлення їх до суду.

- Співпраця з оперативними підрозділами інших департаментів.

🔷 Департамент карного розшуку

Цей підрозділ займається розкриттям тяжких та особливо тяжких злочинів.

Основні задачі:
- Проведення оперативно-розшукових дій

- Виявлення та затримання рецидивістів і злочинних угрупувань

- Пошук зниклих осіб

- Робота "в полі", під прикриттям, у цивільному

🔷 Департамент патрульної поліції

Найбільш публічний підрозділ, що забезпечує порядок на вулицях.

Основні задачі:
- Патрулювання вулиць, реагування на виклики

- Переслідування порушників ПДР

- Проведення зупинок транспорту, перевірка документів

- Втручання у побутові конфлікти

🔷 Департамент внутрішньої безпеки

Спецслужба, яка стежить за чесністю поліції та виявляє "кротів".

Основні задачі:
- Проведення внутрішніх розслідувань

- Виявлення корупції, зловживань, витоку інформації

- Провокації задля перевірки працівників

- Стеження за іншими силовими структурами

🔷 Департамент об'єднаної бригади КОРД

Елітний спецпідрозділ для силових операцій.

Основні задачі:
- Затримання озброєних злочинців

- Штурм будівель, заручники, вибухівка

- Супровід спецоперацій інших підрозділів

- Використання бронетехніки, зброї, вибухових засобів

2. Інші додаткові ідеї для формування організації:

- Проводити переодичну переатистацію:

- Проводити спеціальні сумісні тренування з іншими управіліннями.

- Робити цікаві РП завдання (рейд ЦР, обшуки у гравців та інше).

- За сумлінне виконання службових обов'язків, видавати особовому складу подяки та премії.

- Виїзжати з особовим складом на підвищення кваліфікації та навичок до інших фракцій.

- Також треба створити підпорядковані підрозділи (СРПП, кіберполіція, дільничні офіцери, дізнавачі, чергову частину та інші підрозділи)

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Я дуже цілеспрямована і відповідальна людина, яка дуже цінує своїх співробітників і користується у них авторитетом. Маю добрі навички лідера. Мав досвід керуючих посадах.

11. Місто, в якому живете: місто Харків

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: Тик

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): Скрин (не працює імгур)

Останнє редагування:

Андрій Соколoв

ГС Держ | Північна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
12 Чер 2024
Дописи
623
Реакції
379
Бали
123

1. Ваш ігровий NickName: Андрійко Овнмейсон

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:Так

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: Ні

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Андрій Соколовський

6. Ваш тег в Telegram: deiadskf

7. Ваш логін в Discord: faust.481

8. Ваш справжній вік: 15

9. Які у вас є ідеї для фракції: Розкажу на обзвоні

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Я керівний,відповідальний,розумію про фракцію

11. Місто, в якому живете: Німеччина

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/РП-Біографія-Андрійко-Овнмейсон.310244/post-1254845

Нік зможу тільки через 2 дня поміняти прошу пробачити

Останнє редагування:

Олександр Джеффери

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
9 Кві 2023
Дописи
434
Реакції
337
Бали
123

1. Ваш ігровий NickName: Влад Стоник​

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Так​

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Так​

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: Так був, лідер СБУ К,НПУ Х,ДКВС(06 сервер),Зам.лідера МР Д,Зам.лідера МОЗ Д(03 сервер)​

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Гейко Олексій​

6. Ваш тег в Telegram: @pablo21207​

7. Ваш логін в Discord:@stonik0126_40641​

8. Ваш справжній вік:15(прошу виключення)​

Національна поліція має стати жорсткішою, професійнішою і технологічно розвиненішою. Це означає створення нових підрозділів і радикальне ускладнення відбору, щоб туди потрапляли тільки найкращі.

Запровадити систему анонімного штучного інтелекту для прийому заяв, щоб люди могли повідомляти про правопорушення без страху. Оснастити патрульні авто дронами-розвідниками, які зможуть підніматися в повітря та слідкувати за ситуацією в реальному часі.

Змінити концепцію роботи дільничних, перетворивши їх на мобільні групи, які постійно змінюють локації, щоб злочинці не знали, де їх шукати. Створити систему мотивації з реальною фінансовою винагородою за розкриття справ і чесну роботу, щоб корупція просто не мала сенсу. Оснастити кожного поліцейського персональним гаджетом для прямого зв’язку з усіма базами даних, щоб не витрачати час на бюрократію.

Розширити поняття патрулювання, додавши цивільних агентів під прикриттям, які можуть працювати на гарячих точках без зайвої уваги. Використовувати електрошокові щити замість кийків, щоб затримання було швидким, ефективним і без зайвої жорстокості. Розробити спеціальні програми для виявлення корупції всередині самої поліції через незалежні цифрові аудити.

Зробити окрему кіберполіцію, яка не просто реагує на кіберзлочини, а активно веде війну проти шахрайства, зламів і маніпуляцій в інтернеті. Інвестувати в постійне навчання офіцерів, відправляючи їх на міжнародні стажування, щоб переймати найкращі практики. Використовувати голографічні симуляції для тренувань замість звичайних навчань, щоб кожен поліцейський проходив ситуації максимально наближені до реальності.

Нові підрозділи:

1. Підрозділ глибокого впровадження – оперативники, які працюють під легендою роками, вбудовуючись у кримінальні угруповання. У них змінені особисті дані, документи, навіть зовнішність. Вони не просто спостерігають, а маніпулюють ситуацією, провокують злочинців на фатальні помилки.

2. Аналітичний центр прогнозування злочинів – високотехнологічна структура, яка використовує штучний інтелект для аналізу великих масивів даних. Його задача – передбачати злочини ще до того, як вони стануться. Аналіз пересування підозрюваних, соціальних мереж, кримінальної активності дозволить запобігати злочинам, а не просто розслідувати їх.

3. Відділ спецоперацій із затримання "недоторканих" – елітний підрозділ, який займається ліквідацією кримінальних структур із владними покровителями. Жодних попередніх "зливів" інформації, лише блискавичні затримання, без можливості для хабарів чи втечі.

4. Поліцейські рейнджери – мобільні підрозділи, що патрулюють важкодоступні території: ліси, гори, прикордонні райони. Озброєні дронами, всюдиходами, тепловізорами. Це не просто патрульні, а мисливці за злочинцями, які ховаються у важких умовах.

Тяжкий вступ:

В поліцію має потрапляти лише 10-15% кандидатів. Це означає суворий фізичний відбір: біг, плавання, витривалість, рукопашний бій, симуляції стресових ситуацій. Далі – інтелектуальні випробування: швидке прийняття рішень, тактичне мислення, знання законодавства. Останній етап – психологічні тести та моделювання екстремальних ситуацій: тиск, загрози, провокації, перевірка на корупційну стійкість.

Лише ті, хто пройшов усе це, можуть отримати право носити форму. Поліція має бути елітним підрозділом
, а не "місцем роботи"

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Тому,що я комунікабельний,ввічливий,адекватний,вмію працювати в колективі​

11. Місто, в якому живете:Умань

12. Посилання на схвалену Role Play біографію:Жмяк

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): Покарання не змінні з того часу так як довгий час не грав

1000007772.png

Вкладення

• IMG_1737.jpeg
    IMG_1737.jpeg
    63.9 Кб · Перегляди: 43

Ян Карпенко

Чорноморський Край♡
Активний гравець
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
1,319
Реакції
533
Бали
253
Результати розгляду заявок на посаду лідера НПУ

Схвалені кандидати:

Тимофій Патрон
Джеймс Джордан
Денис Архангел

Микола Шевчук
Микита Андрійович

Відмовлені кандидати:

Роберт Станкевич - недовіра від старшої адміністрації
Андрійко Овнмейсон - немає ідей + замалий вік
Влад Стоник - замалий вік

Інформація:

Співбесіда на посаду лідера організації НПУ буде проведена 27.07.2025 о 14:30 (з технічних причин час може бути змінений, про це Вас обов'язково попередять).

Співбесіда проходитиме в офіційному Disсord каналі 03 серверу Ukraine GTA.

Всіх прошу знаходитись в каналі "Очікування обзвону" за 10 хвилин до початку співбесіди.

Також просимо змінити NickName в Discord за формою [К/L НПУ ]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі