Розглянуто UKRAINE GTA 03 | Відкриті заявки на посаду лідера НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ян Карпенко

Чорноморський Край♡
Активний гравець
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
1,319
Реакції
533
Бали
253
нпу.png

Відкриті заявки на посаду Генерала Національної поліції України (лідер НПУ)

Якщо ви не підходите по критеріях нижче - ваша заявка буде відхилена.

Вимоги від кандидата:

- Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями;

- Бути старше 17 років (можливі виключення);

- Не мати за історію гри покарань та блокувань за критичні порушення;

- Мати Role Play NickName за формою Ім'я_Прізвище;

- Мати схвалену RP Біографію лідера;

- Знати правила лідерів/правила серверу/правила державних організацій;

- Мати можливість приділяти в день 3+ годин для гри;

- Мати бажання працювати в колективі та вміння комунікувати с людьми;

- Мати базові знання про роботу фракції та розуміння її діяльності;

- Мати мікрофон;

- Чітке розкриття покращень;

- Мінімальний ігровий рівень кандидата на посаду лідера - 15.

Форма подачі:

1. Ваш ігровий NickName:

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:

6. Ваш тег в Telegram:

7. Ваш логін в Discord:

8. Ваш справжній вік:

9. Які у вас є ідеї для фракції:

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:

11. Місто, в якому живете:

12. Посилання на схвалену Role Play біографію:

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):

Додаткова інформація:

- Дві та більше заявки від однієї людини - відмова.

- Копіювання заявки - відмова.

- Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку - відмова.

- Дві заявки на різні посади лідерства - відмова.

- Нікнейм повинен бути Українською мовою.

- Розбіжність нікнейму на форумі та у грі - відмова.

Реєстрування
5 Сер 2023
Дописи
10
Реакції
14
Бали
53

1. Ваш ігровий NickName: Геральт Хоффман

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Так, ознайомлений

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Так, готовий.

Був досвід на посадах заступника лідера: заступник лідер ДКВС, двічі заступник лідера НПУ.

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Григорій Науменко

6. Ваш тег в Telegram: Flame_BD

7. Ваш логін в Discord: cxz

8. Ваш справжній вік: 20

Впровадити систему наставництва - ця система полягає у закріпленні нового співробітника за наставником (від 6-го до 8-го звання), з метою кращої адаптації до специфіки роботи в поліції, така система дозволить трохи розвантажити старший склад від постійних і однотипних питань. Співробітник який досягає 3-го порядкового звання буде вважатись таким який більше не потребує допомоги наставника.

Також, маю на меті переробити сталу систему функціонування НПУ, а саме зробити так, щоб кожен співробітник займався своїми функціональними обов'язками відповідно до його посади.

Список посад який я планую впровадити та їх обов'язки:
  • Оперуповноважений - займається пошуком та збором інформації стосовно порушень які було вчинено, або такі, що готуються. Такий співробітник повинен володіти інформацією про криміногенну ситуацію в країні. У своїй діяльності керується нормативною базою, а також може здійснювати слідчі (розшукові) заходи відповідно до доручення слідчого.
  • Слідчий - займається розслідуванням тяжких та особливо тяжких злочинів, дізнавач - займається розслідування кримінальних проступків і на час розслідування набуває повноважень слідчого. До обов'язків слідчого входить, здійснення слідчих (розшукових) заходів з метою забезпечення кримінального провадження, а також надавання оперативному підрозділу усних вказівок з метою пошуку та збору інформації.
  • Патрульні - Займаються патрулювання вулиць і забезпеченням охорони прав та свобод громадян, під час патрулювання мають реагувати на всі правопорушення про які ним стає відомо під час безпосереднього патрулювання.
Також, відповідно до зазначених посад, будуть функціонувати наступні підрозділи:

• ГСУ НПУ (Головне слідче управління Національної поліції України) - у цьому управлінні будуть працювати слідчі та дізнавачі які займаються розслідуванням усіх видів злочинів, наприклад: злочинів вчинених проти життя та здоров'я осіб, проти власності, проти миру та безпеки людства тощо.
  • ДКР НПУ (Департамент карного розшуку Національної поліції України) - в цьому підрозділі будуть працювати оперуповноважені які у своїй діяльності тісно співпрацюють з слідчим підрозділом для розкриття злочинів.
  • ДПП (Департамент патрульної поліції) - це підрозділ поліції який займається і забезпечує превентивний апарат Національної поліції України, на базі якого працюють патрульні, а також у цьому підрозділі буде функціонувати сектор поліції особливого призначення (ППОП), в який будуть потрапляти люди після співбесіди із керівником підрозділу і будуть займатись реагуванням на виклики громадян які будуть надходити до служби "102", а також будуть залученні силових затримань особливо небезпечних злочинців.
Також, планую проводити регулярні зайняття із особовим складом, з метою підвищення їх знань та навичок у конкретній сфері, а саме:
  • Для ДПП - це регулярні лекції щодо адміністративного законодавства, регулярні тренування тактики дій під час затримання осіб та після, для ППОП - це регулярні тренування з фізичної сили, тренування тактики дій під час погоні, затримання злочинців, тощо.
  • Для ГСУ та ДКР - це регулярні лекції щодо кримінального(кримінально-процесуального) законодавства, тренування з тактики розслідування злочинів, тактики допиту свідка, підозрюваного, постраждалого.
З метою підвищення практичного досвіду особового складу, проводити регулярні збори і тренування з іншими фракціями, з метою обміну досвідом і знаннями співробітників з інших фракцій.

Я маю досвід на схожій посаді, маю бажання розвивати фракцію, а також, я стресостійкий і вмію працювати з особовим складом.

11. Місто, в якому живете: Миколаїв

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: Тиць

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): Тиць

Останнє редагування:

Тимофій Авенчук👑

Екс-Президент України | 03 Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Лют 2024
Дописи
791
Реакції
764
Бали
153
Ukrainian_National_Police_logo.png

1. Ваш ігровий NickName:
Тимофій Авенчук #84363
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:
Так
3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:
Так
Так, [L МОЗ Х], [L ДКВС]
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:
Тимофій
6. Ваш тег в Telegram:

@TimKom18
7. Ваш логін в Discord:
komistim
8. Ваш справжній вік:
15 [Дуже прошу виключення]

1. Підрозділи:

1751915153045.png

1.1 ДДУВС [Дніпроський Державний Університет Внутрішніх Справ] | розташування - м.Дніпро
Підрозділ буде займатись навчанням співробітників 1-3 рангів, новачків які щойно доєднались на службу до Нац.Поліції

1751915329380.png

1.2 КОРД [Корпус Оперативно-Раптових Дій] | розташування - м.Дніпро

1751915481231.png

1.3 ДПП [Департамент Патрульної Поліції] | розташування - м.Харків
Основна задача підрозділу - патрулювання, захист на дорогах, контроль трафіку

1751915363754.png

1.4 ДВБ [Департамент Внутрішньої Безпеки] | розташування - м.Київ
1751915585775.png

1.5 ГСУ [Головне Слідче Управління] | розташування - м.Київ

2. Біндер
2.1 Створю біндер за допомогою якого співробітникам буде легко відігровувати різні РП ситуації, моменти

3. Навчання О/С
3.1 Буде проведено навчання О/С для поглибленого вивчення Законодавства України

3.2 Дії в різних ситуаціях

3.3 Буде зроблено відео, за вдяки якому співробітники навчаться відкривати кримінальні справи

4. Тренування О/С
4.1 Будуть проведені заходи з тренування, наприклад, штурм окопу в Пущі-Водиці

4.2 Штурм закинутого селища. Біль Борисполя в сторону Харкова є закинуте селище, в якому можна буде проводити тренування з штурму будинку.

4.3 Тренування у критичних ситуаціях

4.3.1 Тренування «дії під час викрадення»

4.3.2 Тренування «дії під час викрадення»

5. Мобільні пости
5.1 Буде розроблена система постів на вʼїздах до міста, де разом з ЗСУ будуть роздаватись повістки

6. Проведення заходів для покращення якості патрулювання

7. Проводити видачу премій співробітникам за гарну роботу

8. Буде створено сайт для Національної Поліції на якому буде розміщена важлива і корисна інформація

Я маю досвід на посаді Полковника НПУ м.Дніпра, СБУ м.Дніпра, знаю як працює система МВС. Маю досвід на посаді лідера
11. Місто, в якому живете:
Охтирка
12. Посилання на схвалену Role Play біографію:
дивитись
13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):

дивитись

Останнє редагування:

Юрій Кротов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
5 Тра 2023
Дописи
67
Реакції
264
Бали
108

1. Ваш ігровий NickName: Юрій Кротов

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Да

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Готовий

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: Так був на посаді лідера НПУ м. Дніпра, відстояв 5 сроків вдало

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Кротов Юрій

6. Ваш тег в Telegram: —

7. Ваш логін в Discord:

8. Ваш справжній вік: —

9. Які у вас є ідеї для фракції: Хотів би створити підрозіди Такі як КОРД, ДВБ, ДПП, назначу керівників та будемо старатись покращувати фракцію. Далі виправлю систему підвищення для того щоб зацікавити громадян вступати до нас в Поліцію та збільшити цим актив фракції. Проводити активно заннятя з самипи працівниками, Часті РП ситуації, взаємодія з іншими фракціями. Також я б хотів зробити систему преміювання серед працівників, а також зробити Працівника тижня, того хто більше всього зробить роботи або чогось повязаного з Поліцією і давати більшу нагододу.

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Вітаю панове, хочу запропонувати себе на посаду Лідера тому що хотів би повернути все те що було в трачено, сам по собі я досить витривалий та нервово стійкий, а також стараюсь знаходити рішення в складних ситуацій.

11. Місто, в якому живете: Рівне

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: Рп біографія Тут

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): Вони тут

Останнє редагування модератором:

Назарій Рейвен

𝕀 𝕝𝕠𝕧𝕖 ℝ𝕒𝕧𝕖𝕟𝔽𝕒𝕞ℚ | 03
Реєстрування
27 Вер 2022
Дописи
253
Реакції
187
Бали
103

1. Ваш ігровий NickName: Назар Гуцуляк

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Так

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Так

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: Так (Зараз знаходжусь на Полковника НПУ)

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Назар Федоришин

6. Ваш тег в Telegram: Nazarij2008

7. Ваш логін в Discord: nazarbaryga

8. Ваш справжній вік: 16 [Дуже прошу виключення]

1.Зробити тренування затримання злочинця, тренування складається з того що хтось повідомляє в рацію про 10-20 злочинця склад НПУ виїжає на затримання після того як злочинця зловили буду відкрити КП.,

2. Зробити грант за саму активну участь в НПУ, за це можна буде розіграти якесь авто або гроші.,

3. Активно та багато часу працювати на форумі, тим самим прискорити роботу системи підвищення, доган, а саме їх зняття, переведень, переатестацій, взяття відпусток і т. д.,

4. Покращення дисципліни серед молодшого складу шляхом збільшення кількості дисциплінарних покарань (у зв'язку з тим, що наразі молодший склад часто порушує субординацію, статут та загальні положення і правила).,

5. Регулярне преміювання особового складу за власні кошти за для їхньої мотивації і подяки або подяки за їхню виконану роботу.

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Я компетентний вмію говорити та домовлятися з людьми а також дуже товариський то своїх колег. Вмію проводити класні та активні тренування.

11. Місто, в якому живете: Калуш

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: Тут сюда

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): Тут сюда

Останнє редагування:

Ян Карпенко

Чорноморський Край♡
Активний гравець
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
1,319
Реакції
533
Бали
253
Результати розгляду заявок на посаду лідера НПУ

Схвалені кандидати:

Геральт Хоффман
Юрій Кротов

Відмовлені кандидати:

Тимофій Авенчук - замалий вік
Назар Гуцуляк - відмовлена РП Біографія

Інформація:

Співбесіда на посаду лідера організації НПУ буде проведена 29.08.2025 о 14:00 (з технічних причин час може бути змінений, про це Вас обов'язково попередять).

Співбесіда проходитиме в офіційному Disсord каналі 03 серверу Ukraine GTA.

Всіх прошу знаходитись в каналі "Очікування обзвону" за 10 хвилин до початку співбесіди.

Також просимо змінити NickName в Discord за формою [К/L НПУ ]

Останнє редагування модератором:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі