Розглянуто UKRAINE GTA 03 | Відкриті заявки на посаду лідера Національної поліції України

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ян Карпенко

Чорноморський Край♡
Активний гравець
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
1,319
Реакції
533
Бали
253
нпу.png

Відкриті заявки на посаду Генерала Національної поліції України (лідер НПУ)

Якщо ви не підходите по критеріях нижче - ваша заявка буде відхилена.

Вимоги від кандидата:

- Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями;

- Бути старше 17 років (можливі виключення);

- Не мати за історію гри покарань та блокувань за критичні порушення;

- Мати Role Play NickName за формою Ім'я_Прізвище;

- Мати схвалену RP Біографію лідера;

- Знати правила лідерів/правила серверу/правила державних організацій;

- Мати можливість приділяти в день 3+ годин для гри;

- Мати бажання працювати в колективі та вміння комунікувати с людьми;

- Мати базові знання про роботу фракції та розуміння її діяльності;

- Мати мікрофон;

- Чітке розкриття покращень;

- Мінімальний ігровий рівень кандидата на посаду лідера - 15.

Форма подачі:

1. Ваш ігровий NickName:

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:

6. Ваш тег в Telegram:

7. Ваш логін в Discord:

8. Ваш справжній вік:

9. Які у вас є ідеї для фракції:

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:

11. Місто, в якому живете:

12. Посилання на схвалену Role Play біографію:

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):

Додаткова інформація:

- Дві та більше заявки від однієї людини - відмова.

- Копіювання заявки - відмова.

- Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку - відмова.

- Дві заявки на різні посади лідерства - відмова.

- Нікнейм повинен бути Українською мовою.

- Розбіжність нікнейму на форумі та у грі - відмова.

Тимофій Авенчук👑

Екс-Президент України | 03 Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Лют 2024
Дописи
791
Реакції
764
Бали
153
Ukrainian_National_Police_logo.png

1. Ваш ігровий NickName:
Тимофій Авенчук #84363
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:
Так
3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:
Так
Так, [L МОЗ Х], [L ДКВС]
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:
Тимофій
6. Ваш тег в Telegram:

@TimKom18
7. Ваш логін в Discord:
komistim
8. Ваш справжній вік:
15 [Дуже прошу виключення]

1. Підрозділи:
1751915153045.png

1.1 ДДУВС [Дніпроський Державний Університет Внутрішніх Справ] | розташування - м.Дніпро
Підрозділ буде займатись навчанням співробітників 1-3 рангів, новачків які щойно доєднались на службу до Нац.Поліції

1751915329380.png

1.2 КОРД [Відділ по Роботі з Особовим Складом] | розташування - м.Дніпро
Підрозділ буде займатись навчання, підвищенням кваліфікації, проведення переатестацій всього особового складу Головного Управління НП України м.Києва, Управління НП України м.Харкова, Дніпра

1751915481231.png

1.3 ДПП [Департамент Патрульної Поліції] | розташування - м.Харків
Основна задача підрозділу - патрулювання, захист на дорогах, контроль трафіку

1751915363754.png

1.4 ДВБ [Департамент Внутрішньої Безпеки] | розташування - м.Київ
1751915585775.png

1.5 ГСУ [Головне Слідче Управління] | розташування - м.Київ

2. Біндер
2.1 Створю біндер за допомогою якого співробітникам буде легко відігровувати різні РП ситуації, моменти

3. Навчання О/С
3.1 Буде проведено навчання О/С для поглибленого вивчення Законодавства України

3.2 Дії в різних ситуаціях

3.3 Буде зроблено відео, за вдяки якому співробітники навчаться відкривати кримінальні справи

4. Тренування О/С
4.1 Будуть проведені заходи з тренування, наприклад, штурм окопу в Пущі-Водиці

4.2 Штурм закинутого селища. Біль Борисполя в сторону Харкова є закинуте селище, в якому можна буде проводити тренування з штурму будинку.

4.3 Тренування у критичних ситуаціях

4.3.1 Тренування «дії під час викрадення»

4.3.2 Тренування «дії під час викрадення»

5. Мобільні пости
5.1 Буде розроблена система постів на вʼїздах до міста, де разом з ЗСУ будуть роздаватись повістки

6. Проведення заходів для покращення якості патрулювання

7. Проводити видачу премій співробітникам за гарну роботу

8. Буде створено сайт для Національної Поліції на якому буде розміщена важлива і корисна інформація

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:
Я маю досвід на посаді Полковника НПУ м.Дніпра, СБУ м.Дніпра, знаю як працює система МВС. Маю досвід на посаді лідера
11. Місто, в якому живете:
Охтирка
12. Посилання на схвалену Role Play біографію:
дивитись
13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):
дивитись

Андре Морріс💎

L ЗМІ | 03 сервер
Реєстрування
20 Січ 2025
Дописи
103
Реакції
183
Бали
48

1. Ваш ігровий NickName: Андре Морріс​

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: так​

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: звісно​

Був досвід на посаді слідкуючого НПУ.​

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Гаєвський Андрій​

6. Ваш тег в Telegram: @andre_ds99​

7. Ваш логін в Discord: @andr3e.ah​

8. Ваш справжній вік: 15.5​

Створення унікальної системи преміювання, подробніше на обзвоні.​

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: я досвідчений, адекватний, цілеспрямований. Адекватно реагую на всі складнощі які виникають в роботі.​

11. Місто, в якому живете: Чортків​

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: тап

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): тап (ніяк не змінилась)

Джеймс Джордан

Адміністратор | Чорноморський край
Адміністратор
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
979
Реакції
420
Бали
123

1. Ваш ігровий NickName: Джеймс Джордан

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Так

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Так

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: Так , Лідер ДСНС та Полковник , Зам.МОЗ 2 рази , ( 3 сервер ) , Лідер ЗМІ , МОЗ та Полковник НПУ та Заступник мера в МР Д ( 5 сервер )

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Теплинський Анатолій

6. Ваш тег в Telegram: @Humple_Pirate

7. Ваш логін в Discord: to3038

8. Ваш справжній вік: 18

9. Які у вас є ідеї для фракції: Добавити підрозділи :
  • Патрульна поліція: Основна сила, що відповідає за реагування на виклики, патрулювання вулиць, оформлення ДТП та дрібні правопорушення. Мають патрульні авто, мотоцикли.
  • Кримінальна поліція (Карний розшук): Займається розслідуванням тяжких злочинів, оперативними заходами, затриманням небезпечних злочинців. Можуть мати "цивільні" авто, проводити приховані операції.
  • КОВ (Корпус оперативно-раптової дії): Спецпідрозділ для штурму, затримання озброєних злочинців, операцій підвищеної небезпеки. Мають броньовані авто, спецспорядження.
  • Дорожня поліція: Фокус на порушеннях ПДР, швидкісному режимі, організації руху. Можуть використовувати камери, радари.
  • Покращити знання в рп
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Я стресостійкий , комунікабельний , маю досвід

11. Місто, в якому живете: смт. Пантаївка

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: РП Біографія

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): Покарання

Андрій Миколенко

ЗГС Держ| Чорноморський край
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Бер 2023
Дописи
443
Реакції
230
Бали
103

1. Ваш ігровий NickName:Андрій Миколенко

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:так

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:так

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:так був лідером НПУ СБУ ЗСУ та також Полковниками також в ціх фракціях

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Андрій

6. Ваш тег в Telegram: https://t.me/andrew_9273

7. Ваш логін в Discord:andrii0913

8. Ваш справжній вік:16

На форумі будет розділ щотижнева робота підрозділів що підроздІли зробив за неділю та потім начальнику ви давитимеца премія та начальник будет роздавать премію свою бійцям

Їздити кожного тижня в ЗМІ для подачі інформації громадянам про ситуацію в городі

Коли співробітник йде по ЗВБ або інше, покликати його в спец зв'язок та спитати, що йому не сподобалось і т.д, щоб зразу не звільняти, а знати причину і щось виправити. Тоді я думаю буде набагато більший онлайн

Також будуть окремі підрозділи які будуть займатись безпекою інших гос. структур, а саме: ДСНС, ДКВС, МОЗ, ЗСУ, ВРУ.

Проводити щотижневі збори​

дискорді Підсумки за тиждень, зауваження, претензії, як поліпшити роботу співробітників​

Кожен начальник підрозділів, буде вибиратись дуже сильно, та відповідально.​

Щоб стати інструктором навчалього заклоду, треба буде пройти співбесіду з генералом або полковником​

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: був на цій посаді маю багато досвіду

11. Місто, в якому живете: Чернігів

12. Посилання на схвалену Role Play біог

рафію: Клац

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):Клац

Матвій Дiас

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Чер 2023
Дописи
20
Реакції
51
Бали
18
1. Ваш ігровий NickName: Матвій Діас
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Так
3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Так
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: Так був:
був досвід на посаді лідера ЗМІ
Зам.Лідера СБУ Д
Зам.Лідера МОЗ на 04
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Матвій Шевчук
6. Ваш тег в Telegram: hikarikcx
7. Ваш логін в Discord: qwarthy
8. Ваш справжній вік: 16 (прошу виключення)

1. Для початку потрібно підняти актив в фракції
2. Зробити високо кваліфікованих та професійних робітників
3. Професійне навчання та гарне ставлення до своїх працівників
4. Покращення знань, що до рп
5. Навчання законодавчої бази та статуту
6. Допомога особовому складу засвоєння обов'язків НПУ, тому що не всі розуміють чим саме займається НПУ
7. Проведення певних переатестацій для виявлення недолків знань особового складу
8. Проведення лекцій та тренувань для закріплення знань
9. Забезпечення грошовою допомогою за професійне виконання роботи, за гарне показання знань, та гарну поведінку.

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Я спокійний, комунікабельний, добрий, вмію вирішувати різні ситуації адекватно.
11. Місто, в якому живете: Хмельницьк
12. Посилання на схвалену Role Play біографію: тик
13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):тик

Максим Алмазов

Полковник ДКВС | Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
739
Реакції
932
Бали
153
1.Ваш ігровий NickName: Максим Алмазов
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: так.
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Готовий.
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: Був.
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Алмазін Максим
6.Ваш тег в Telegram: @Almazovvvvw
7.Ваш логін в Discord: maks_almazov
8.Ваш справжній вік: 16

9.Які в вас є ідеї для фракції:
Ідеї для покращення

Запровадити систему анонімного штучного інтелекту для прийому заяв, щоб люди могли повідомляти про правопорушення без страху. Оснастити патрульні авто дронами-розвідниками, які зможуть підніматися в повітря та слідкувати за ситуацією в реальному часі.

Змінити концепцію роботи дільничних, перетворивши їх на мобільні групи, які постійно змінюють локації, щоб злочинці не знали, де їх шукати. Створити систему мотивації з реальною фінансовою винагородою за розкриття справ і чесну роботу, щоб корупція просто не мала сенсу. Оснастити кожного поліцейського персональним гаджетом для прямого зв’язку з усіма базами даних, щоб не витрачати час на бюрократію.

Розширити поняття патрулювання, додавши цивільних агентів під прикриттям, які можуть працювати на гарячих точках без зайвої уваги. Використовувати електрошокові щити замість кийків, щоб затримання було швидким, ефективним і без зайвої жорстокості. Розробити спеціальні програми для виявлення корупції всередині самої поліції через незалежні цифрові аудити.

Зробити окрему кіберполіцію, яка не просто реагує на кіберзлочини, а активно веде війну проти шахрайства, зламів і маніпуляцій в інтернеті. Інвестувати в постійне навчання офіцерів, відправляючи їх на міжнародні стажування, щоб переймати найкращі практики. Використовувати голографічні симуляції для тренувань замість звичайних навчань, щоб кожен поліцейський проходив ситуації максимально наближені до реальності.

Нові підрозділи:

1. Підрозділ глибокого впровадження – оперативники, які працюють під легендою роками, вбудовуючись у кримінальні угруповання. У них змінені особисті дані, документи, навіть зовнішність. Вони не просто спостерігають, а маніпулюють ситуацією, провокують злочинців на фатальні помилки.

2. Аналітичний центр прогнозування злочинів – високотехнологічна структура, яка використовує штучний інтелект для аналізу великих масивів даних. Його задача – передбачати злочини ще до того, як вони стануться. Аналіз пересування підозрюваних, соціальних мереж, кримінальної активності дозволить запобігати злочинам, а не просто розслідувати їх.

3. Відділ спецоперацій із затримання "недоторканих" – елітний підрозділ, який займається ліквідацією кримінальних структур із владними покровителями. Жодних попередніх "зливів" інформації, лише блискавичні затримання, без можливості для хабарів чи втечі.

4. Поліцейські рейнджери – мобільні підрозділи, що патрулюють важкодоступні території: ліси, гори, прикордонні райони. Озброєні дронами, всюдиходами, тепловізорами. Це не просто патрульні, а мисливці за злочинцями, які ховаються у важких умовах.

Тяжкий вступ:

В поліцію має потрапляти лише 10-15% кандидатів. Це означає суворий фізичний відбір: біг, плавання, витривалість, рукопашний бій, симуляції стресових ситуацій. Далі – інтелектуальні випробування: швидке прийняття рішень, тактичне мислення, знання законодавства. Останній етап – психологічні тести та моделювання екстремальних ситуацій: тиск, загрози, провокації, перевірка на корупційну стійкість.

Лише ті, хто пройшов усе це, можуть отримати право носити форму. Поліція має бути елітним підрозділом
, а не "місцем роботи"

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:

Адекватний

Стресостійкий
Відповідальний
Комунікабельний
Організований
Ініціативний
Пунктуальний
Цілеспрямований

11.Місто в якому живете: Познань
12. Посилання на схвалену Role Play біографію:Ось тут
13. Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері (TAB - Персонаж - Мої покарання):Ось тут

Кірюха Шевчук

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
24 Січ 2023
Дописи
244
Реакції
260
Бали
68

1. Ваш ігровий NickName:Кирил Артемчук

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:Так

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:Так

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:Так, УЗ,ЗМІ,ДСНС,СБУ К

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Кирил

6. Ваш тег в Telegram:mad:kiril0289

7. Ваш логін в Discord:nastrugal4142

8. Ваш справжній вік:16

1. Підвищення професійного рівня

• Створення нової академії НПУ європейського рівня — з практичними тренінгами, іноземними лекторами, кейсами з реальних ситуацій.
  • Обов’язкові щоквартальні переатестації для офіцерів — з перевіркою навичок, психології, знання законодавства.

2. Цифровізація та прозорість

• Відкрита аналітика злочинності по регіонах — щомісячна публікація статистики, як у європейських країнах.
  • Мобільний додаток “НПУ”:
    • Виклик поліції в 1 клік.
    • Відстеження статусу заяви.
    • Анонімні скарги на порушення з боку поліцейських.
  • Носіння бодікамер на 100% виїздів

3. Побудова довіри з суспільством

• “Поліцейський офіцер громади” у кожному селі/містечку — уже впроваджується, але потребує масштабування.
  • Громадські слухання з НПУ в регіонах — щомісячні звіти перед громадянами, питання-відповіді, участь ЗМІ.
  • Антикорупційна гаряча лінія — з реальною реакцією, а не фікцією.

4. Психологічна та етична реформа

• Психологічне обстеження всіх працівників щомісячно — із результатами, які впливають на допуск до зброї та роботи.
  • Обов’язкові курси “Ненасильницької комунікації” — щоб зменшити конфлікти та агресивну поведінку.
  • Внутрішні програми “антивигорання” — підтримка психологів, тайм-менеджмент, запобігання стресу.

5. Підвищення ефективності боротьби зі злочинністю

• Партнерство з іншими службами — для боротьби з транснаціональною злочинністю.
  • Окрема оперативна структура проти ОЗУ — з широкими повноваженнями, доступом до баз СБУ, фінмоніторингу тощо.

6. Поліція як сервіс

• Оптимізація часу реагування — алгоритми, навігація, GPS для скорочення до 5 хв у містах.
  • Чат-боти для базових консультацій — без черг, бюрократії.

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:Я адекватний,стресостійкий,маю великий досвід на керівних посадах

11. Місто, в якому живете:Бар

12. Посилання на схвалену Role Play біографію:тиць

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):тиць

Ян Карпенко

Чорноморський Край♡
Активний гравець
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
1,319
Реакції
533
Бали
253
Результати розгляду заявок на посаду лідера НПУ

Схвалені кандидати:

Джеймс Джордан
Андрій Миколенко

Матвій Діас

Відмовлені кандидати:

Тимофій Авенчук - замалий вік.

Андрес
Морріс - недовіра від старшої адміністрації.
Максим Алмазов - недовіра від старшої адміністрації

Кирил Артемчук - ідеї написані через Chat GPT + недовіра від старшої адміністрації.

Інформація:

Співбесіда на посаду лідера організації НПУ буде проведена 14.07.2025 о 19:00 (з технічних причин час може бути змінений, про це Вас обов'язково попередять).

Співбесіда проходитиме в офіційному Disсord каналі 03 серверу Ukraine GTA.

Всіх прошу знаходитись в каналі "Очікування обзвону" за 10 хвилин до початку співбесіди.

Також просимо змінити NickName в Discord за формою [К/L НПУ ]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі