1.Ваш ігровий NickName: Денис Джордан (На форумі подав на змінення)
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Готовий
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Готовий
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?:Був
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Денис
6.Ваш тег в Telegram:Geyms1111
7.Ваш логін в Discord:den_vetorro
8.Ваш справжній вік:16 повних років
9.Які в вас є ідеї для фракції:
НА - Навчальна Академія;
• Основні завдання:
забезпечення розвитку системи освіти, всебічне наукове її супроводження і дослідницька робота в галузі освіти, педагогіки і психології
Я вважаю що ЗСУ потребує нових програм навчання підготовки для працівників.Це допоможе їм краще виконувати свої обов'язки та підвищити рівень безпеки громадян.
Підвищення дисципліни та субординації фракції аби уникнення порушень статуту та інших правил
Перш за все зрозуміти функціонал фракції та її можливості.
зробити нові підрозділи проводити працівникам розважальні заходи або конкурси проводити більше спільних тренувань з фракціями покращити знання субординації покращити знання рп отговірок покращення дисципліни проводити цікаві лекції зробити ЗСУ дружнім колективом та також покращити охорону ЗСУ
Перш за все потрібно зрозуміти функціонал фракції та її можливості проте у мене є декілька загальних ідей які будуть втілені у любому випадку
.зробити нові підрозділи проводити працівникам розважальні заходи або конкурси проводити більше спільних тренувань з фракціями покращити знання субординації покращити знання рп отговірок покращення дисципліни проводити цікаві лекції зробити ЗСУ дружнім колективом та також покращити охорону ЗСУ та як на набор постійно нападають.
1.В першу очередь я ознайомллюсь з особовим складом та повидаю їм якісь подарунки потипи премі абож якісь цукерки або щось на подобі цього
2.Я буду організовувати часто БП та запрошувати інші фракції
3.Я буду займатись підрозділом НК та навчати їх також я буду проводити лекції для новобранців які тільки вступили в фракцію
4.Також я буду розвивати нашу фракцію в плані спілкування з іншими фракціями та часто проводити якісь тренування лекції БП також різні РП ГРП
5.Також я буду слухати наши працівників та їхні жалоби та реагувати на них та допомагати їм
6.Ще я добавлю дошку найкращого працівника тижня тобо працівник який найкраще виконував роботу за тиждень отримає винагороду в сумі 300-500тис грн від Генерала
7.Я буду проводити набори по 2-3 рази в день щоб швидко набрати особовий склад
8.Також я відраз як стану на цю посаду відкрию заявки на такі посади як Полковник,Піт полковник,Майор щоб вони мені допомагали по роботі.
9.Я буду робити агітації до фракцій та набирати новий та досвідчений особовий склад
Поки що це все але думаю з часом ідеї будуть придумуватись та втілюватись в реальність
10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:
Я:
-Адекватний
-Розумний
-Компетентний
-Комунікабельний
-Стрестостійки
-Толерантний
-Розумний
-Працюватий
-Цілеспрямований
11.Місто в якому живете: Івано Франківськ
12. Посилання на схвалену Role Play біографію:https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/РП-Біографія-Денис-Джордан.189947/#post-806214
13. Ваші покарання(скріншот покарань) На момент подачі заявки немає світла (Вибачайте за незручності)