Схвалено Ігор Грінка | Некомпетентність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Даня Стоун♡

ЗГС Неоф | Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
28 Тра 2023
Дописи
1,338
Реакції
1,189
Бали
213
  1. Нікнейм адміністратора: Ігор Грінка
  2. Особистий нікнейм: Данька Овнромантік
  3. Суть скарги: Некомпетентно розглянута Скарга
  4. На відеодоказі який подав даний гравець, видно як з машини виходить гравець який перебуває у ворожому клані.​
  5. Після того як ми приїхали до їхнього авто, я почав стріляти по водію машини (Якого ми встигли побачити).​
  6. Але даний гравець передав руль Назару(Саме та людина яка подала скаргу та яку ми вбили)​
  7. Тепер питання до адміністратора який розглянув скаргу, як я міг побачити за тонованим склом, що гравець який перебуває у ворожому клані передав руля людині, яка не знаходиться в клані? На мою думку даний адміністратор розглянув скаргу некомпетентно. А гравець який подав скаргу, захотів обманути адміністрацію, за для того щоб ми отримали покарання.​
  8. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Скарга
  9. Дата походження: 04.07.2024

Останнє редагування:

Захарік Сухарік

Південна Україна
Реєстрування
8 Жов 2023
Дописи
125
Реакції
56
Бали
33
Вітаю!
Ви отримали покарання "DM (нанесений урон) - /jail 15-30" за те, що нанесли урон пасажиру попереду, не знаючи хто там сидить насправді. Гравці які помінялися місцями, теж отримали покарання.
Суть ситуації така: Ви приїхали до тонірованого автомобілю, та бачили, як гравець з клану "NABANOV" сідає за водійське сидіння, і ви знали те, що він є вашим ворогом, але ви не знали, хто сидить за пасажирським сидінням, та окрім того, що ви почали стріляти по водіському сидінні, ви ще й почали стріляти по пасажирському місцю. На відеодоказі видно лише те, що ви тільки постріляли, але не вбили гравця, який сидить на пасажирському місці.

Даня Стоун♡

ЗГС Неоф | Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
28 Тра 2023
Дописи
1,338
Реакції
1,189
Бали
213
Вітаю!
Ви отримали покарання "DM (нанесений урон) - /jail 15-30" за те, що нанесли урон пасажиру попереду, не знаючи хто там сидить насправді. Гравці які помінялися місцями, теж отримали покарання.

Суть ситуації така: Ви приїхали до тонірованого автомобілю, та бачили, як гравець з клану "NABANOV" сідає за водійське сидіння, і ви знали те, що він є вашим ворогом, але ви не знали, хто сидить за пасажирським сидінням, та окрім того, що ви почали стріляти по водіському сидінні, ви ще й почали стріляти по пасажирському місцю. На відеодоказі видно лише те, що ви тільки постріляли, але не вбили гравця, який сидить на пасажирському місці.
По рп, я не зміг бачити що окрім людини яку я побачив, сидить ще хтось. Дякую за відповідь, але я очікував відповідь від ГА/ЗГА.
Гарної гри.<3​

Kriss Noxx

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
1,159
Реакції
699
Бали
213
Вітаю!
На жаль Ви вже відсиділи покарання, з адміністратором буде проведена бесіда що до уважності у розгляді скарг. Також буде видана Вам компенсація за незручності. Приносимо вибачення.

Схвалено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі