Відмовлено Алик Чудо 199100 / Порушення правил ловлі майна 1.1. + 1.4.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кіріл Гросман

Ігровий Помічник | Центральна Україна [01]
Ігровий Помічник
Реєстрування
5 Жов 2022
Дописи
1,328
Реакції
674
Бали
253
1. Ваш нікнейм: Кіріл Гросман
2. Нікнейм у кого запитується підтвердження: Алик Чудо 199100
3. Назва майна, яке злітало: №107 "Продукти".
Гравець порушив правила ловлі майна а саме
1.1. Заборонено зловживати недоліками цих правил. | Конфіскація отриманого майна + покарання на розсуд головної адміністрації
1.4. Заборонено порушення будь-яких правил UKRAINE GTA. | Покарання згідно з нормативом
Правила UKRAINE GTA
6.38. "Багоюз" - Заборонено використання будь-якого багоюзу. | Деморган 60-120 хвилин / Варн / Бан до 10 днів
Гравець свідомо за допомогою анімації "Взяти на плече" за допомогою особи пройшов текстури чим порушив правила. Гравець зловживав недоліком правил ловлі майна через що мав значну перевагу між гравцями які ловили майно з іншої сторони. Прошу видати 2 гравцям які були у текстурі на відео покарання згідно правил, забрати бізнес згідно пункту 1.1.
На зльоті були присутні адміністратори Дмитро Бархатний та Рома Семеген, але покарання гравцям не було видано, хоча я особисто писав репорт та казав (Дмитру Бархатному) адміністратору де порушення.
4. Доказ ловлі гравцем (скриншот/відео): тут

5. Дата ловлі: 16.02.2026 | 00:00:00

Алик Чудо

Модератор 01 Discord / VOLKOV
Реєстрування
25 Жов 2024
Дописи
81
Реакції
165
Бали
38
Я в особисті повідомлення ГА скинув свій повний 30 хвилиний откат , і там на відео чітко видно де я стояв на місці мітки і мене просто били і виштовхнули і я не розумів де я стояв іменно

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Розглянувши надані докази, виношу вердикт: порушень в ловлі майна не знайдено, майно по праву належить власнику. Гравці, які здіснили порушення аби виштовхнути гравця отримали покарання.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі