Розглянуто Андрій Блащина, Юрій Оттоман||Халетність на своєї посаді |Для керівника проекту Сергія Ковеленко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кіріл Гросман

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Жов 2022
Дописи
1,280
Реакції
678
Бали
253
  1. Нікнейм адміністратора: Андрій Блащина, Юрій Оттоман
  2. Особистий нікнейм: Кирило Бакулін
  3. Суть скарги:
    Сидівши в голосовому каналі то розмовлявши з людиною, адмністрацію (точно хто не знаю) перекинули мене у канал "Спілкування 3" розділ "Адмністрація" та почали запитувати "Як у гравця виявилось на пів екрану статей?". Почавши відповідати адмністрації те що були проведені темні дії у ролі "BAD COP" де були вилучіні усі відео/аудіо пристрії я зробив пропозицію гравцю "Або ти даєш мені 300 тисяч, або будешь сидіти довго" при яких гравець відмовився погоджуватися на мою пропозіцію, після чого, я почав робити темні дії а саме видав гравцю статті щоб посадити в ІТТ, та потім посадив до ІТТ.
    Після того як розповівши ситуацію, адмністратор Андрій Блащина, сказав Юрію Оттоману видати мені блокування, хоча на це причини не може бути, тому що я відігравав роль "BAD COP", при якії якщо людина відмовляется на мою пропозіцію - я можу робити з нею темні дії, котрі я робив з нею після незгоди на мою пропозицію. Усі дії робилися згідно правил BAD COP 1.14 з ІС причинею - громадянин знаходився у державному розшуку, також не порушуючи цінову політику за правилами BAD COP 2.4, що BAD COP має можливість встановювати цінову політику (окрім ІТТ, підвищення за гроші).

Вважаю, дії адміністраторів є халетними до своєї посади, тому що:
    1. Адмністратори взагалі не запросили доказів моїх дій, що суперечіть повнії видачі покарання (немає доказів порушення, не розбиралися у ситуації ЗОВСІМ).
    2. У правилах "BAD COP/BAD GOV" немає обмежень по видачі статей у разі проведення темних дій.
    3. Покарання було видано у вигляді баном на 7 днів за "Нон рп держ", хоча є відповідний пункт - 2.41 Держ.орг з покаранням "WARN" а не блокування.

Прошу скаргу розглянути особи на ім'я Сергій Коваленко, через те що скарга написана на старшу адміністарцію. (ЗГС Держ - Юрій Оттоман, ЗГА - Андрій Блащина)

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 10.11.2024

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю, шановний гравець! Обговоривши цю ситуації з ЗГА, ГС та ЗГС держ, прийшли до такого висновку:
1) Тримати людину (як бедкопу) більше ніж 30 хв - це не правильно. Заборонено.
2) Вішати на людину дуже багато статей, тільки через те що вона відмовилась надавати Вам хабар - заборонено (будуь внесені корективи в правила бед-копа)

Тому, рішеня таке: Блокування буде знято, але замінено на варн.

Приємної гри!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі