Відмовлено Андрій Косик

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
13 Тра 2025
Дописи
51
Реакції
25
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Мирон Хмель
2. Нікнейм адміністратора: Андрій Косик
3. Суть скарги: Не згодний з покаранням. я анімацію для фото юзнув на пару секунд потом забрав хотів взяти зброю бо побачив що із за анімації пропало і мене данний адмін откинув отдразу не переконавшись що воно в мене було!
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тиць
5. Дата порушення: 10.05.2026

Останнє редагування:

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,637
Реакції
1,275
Бали
253
Вітаю, те, що ви хотіли використати анімацію, не звільняє вас від відповідальності. Усі інші гравці під час використання анімації перебували зі зброєю в руках.
2.4. Нападати та перебувати на території військової частини, якщо у вас немає зброї. | Деморган 60 хвилин
Примітка: зброя має бути в руках.
Виняток: у транспорті покарання не застосовується.
Очікуємо відповіді ЗГА.

Реєстрування
13 Тра 2025
Дописи
51
Реакції
25
Бали
23
Вітаю, те, що ви хотіли використати анімацію, не звільняє вас від відповідальності. Усі інші гравці під час використання анімації перебували зі зброєю в руках.

Очікуємо відповіді ЗГА.
ну звісно ж пане згс держ ви ж на зсу глаза закриваєте коли вони ркашуть а нам клановцям одразу покарання. працюєте жостко молодці продовжуйте в дому ж дусі. тільки в наступний раз все буде записуватись і буде жалоба за жалобой на сл за держ раз така справа до поки не буде справедливості. а то я на 3-4 секунди забрав зброю бо юзнув анімацію для фото та одразу побачив що зброї немає і убрав анімацію щоб взяти зброю то ви одразу відкинули.

Реєстрування
13 Тра 2025
Дописи
51
Реакції
25
Бали
23
ну звісно ж пане згс держ ви ж на зсу глаза закриваєте коли вони ркашуть а нам клановцям одразу покарання. працюєте жостко молодці продовжуйте в дому ж дусі. тільки в наступний раз все буде записуватись і буде жалоба за жалобой на сл за держ раз така справа до поки не буде справедливості. а то я на 3-4 секунди забрав зброю бо юзнув анімацію для фото та одразу побачив що зброї немає і убрав анімацію щоб взяти зброю то ви одразу відкинули.
і це не в погану сторону просто в наступний раз буду фіксувати та кидати скаргу

Останнє редагування:

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,637
Реакції
1,275
Бали
253
Щодо правила RK, працівникам ЗСУ, дозволено його порушувати. Стосовно порушень з боку працівників державних організацій, у разі їх наявності вони також отримують відповідне покарання згідно з правилами сервера, що можна було побачити по чату.
Дозволено: 3.5. Військовослужбовцям ЗСУ порушувати правило RK.

Крістіан Родаріо

Старожила UKRAINE GTA
BANNED
Реєстрування
17 Кві 2023
Дописи
938
Реакції
365
Бали
108
Вітаю
Покарання було видано вірно
Під час нападу на ВЧ,зброя постійно має бути в руках

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі