Відмовлено Апеляція | Спеціальний адміністратор та вище

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
31 Тра 2024
Дописи
4
Реакції
56
Бали
16
  1. Нікнейм адміністратора: Владислав Савочкін, Олег Романович
  2. Особистий нікнейм: Вячеслав Альварез
  3. Суть скарги: Щойно хотів зайти на проєкт, проте не вдалось авторизуватись через блокування by RomanovichCP, мене цікавить питання, яким чином пов'язано те, що з моєї ініціативи була створена петиція про зміну керівника, і до повного блокування моїх облікових записів на усіх платформах та серверах гри? З яких це пір, гравці не можуть висловлювати свою думку і ми перейшли до диктатури? Завжди слово народу було приорітетніше, елементарний приклад - наша Україна.
    Що я хочу?
    Пояснень щодо блокування та винесення з блокування акаунт Вячеслав Альварез на усіх серверах та Ф.А.
    Я гравець, котрий приніс достатньо користі для розвитку проєкту, котрі по сей день працюють, підтримував зі сторони донату - а в результаті, коли надоїло подібне відношення - отримав блокування, сподіваюсь на адекватне рішення, а не звичайне видалення теми, дякую.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): *тик*
  5. Дата походження: 2024 рік.

Дякую за витрачений час та увагу!

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
4,145
Реакції
4,553
Бали
213
Вітаю шановний гравець

Декілька місяців тому ви створили тему на форумі в розділі «Пропозиції щодо покращення» в якій вимагали змінити керівництво проєкту UKRAINE GTA. Парадокс в тому , що в цьому зверненні до власників проєкту не було підтверджено жодне ваше слово , та навіть не був наведений жодний вагомий аргумент протиправних дій з боку керівництва проєкту.

Своїм зверненням ви лише ставили під сумнів компетентність керівництва проєкту , налаштовували гравців проти нього, та своїми діями шкодили проєкту. За це ви й отримали своє покарання

Покарання видано вірно, та оскарженню не підлягає

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі