Розглянуто Бан за чіти Андрій Ангел Для керівництва

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
9 Кві 2023
Дописи
50
Реакції
19
Бали
8
  1. Нікнейм адміністратора: -
  2. Особистий нікнейм: Андрій Ангел
  3. Суть скарги: Я Андрій Ангел дивився бтубера козирного та був підписаний на його тг канал він там виложив чіт в тг каналу UA дальше не буду там я скачав та спробував дуже переживав спробував та там була функція коли телепортуються адміністратори то він відключається він відключився та я злякався я відбіг стрибнув та помер зявився в мозу зігнувся бо впав телефон та коли піднявся акаунт заблоковано я дуже жалію по цьому поступку та хочу скорше почати грати на цьому чудовому проекті про чіти я пройшов перевірку від най кращого Головного Адміністратора я його давно знав ще коли він бігав в ЗСУ рекрутом але я захотів обманути та не вийшло зараз я вже переустанавлюю віндовс тому що не зміг все нормально видалити я хочу що б мій термін помягшили будь ласка Пане савочкін я вас прошу( клац на минулий допис я б хотів грати на новий рік в Юкрейн Гта на своєму рідному сервері 01 але через свою дурість не можу(
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): вище в минулому дописі зроблю скрін коли вже змінню вінду
  5. Дата походження: 30,12,2023
    1703954974690.png

Олександр Міракл

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Вер 2022
Дописи
2,979
Реакції
1,012
Бали
213
Вітаю, шановний гравець
Передано керівництву

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі