Розглянуто Блат від ГС/ЗГС 03 серверу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Харукі Духов

ᖴᗰᑫᗪᑌᕼOᐯ
Реєстрування
25 Гру 2022
Дописи
289
Реакції
348
Бали
123
  1. Кіра Тейлор, Вікторія Казима
  2. Бодя Духов
  3. Вікторія працювала тривалий час з Арсенієм Алимовим в УЗ після чого вікторія пішла на адміністратора та стала заступником слідкуючого за державними установами. Тепер Арсеній лідер НПУ та порушує та з ним проводяться бесіди постійні саме від мене на дану особу поступило дві скарга 1 та 2 скарги. Прямих доказів що до того що я видалив таблицю та рапорт немає, але в темі відсутні вони тому порушення є. Особи які працюють в НПУ Д не можуть підвищитись не можуть так як особа не зробила рапорти. Виходячи з цього порушення є і за це він отримав бесіду. Також особа видаляла мої повідомлення на форумі так як вони були проти нього але по правилам розділу і за це з особою було проведено бесіду. Виходячи з цього вони його блатять, так як коли якесь маленьке порушення з моєї сторони догана/пред.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Доказ 1 та 2
  5. Дата походження:

Рафаель Тоширо

Центральна Україна
BANNED
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
1,534
Реакції
802
Бали
213
Вітаю.
Відповідь вам надала ГС Держ ось тут
Знову ж таки прямих доказів блату я не бачу, надайте докази якщо вони є у вас.
Стосовно відсутності деяких дописів, дякуємо за увагу, вони будуть виправлені найближчим часом.
Також хочу вам зауважити, що за злив гравців можна отримати покарання, на чому роблю вам перше і останнє попередження, маючи прямі докази вашого зливу. Рекомендую вам бути уважнішим та ставитись з розумінням
Розглянуто!​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі