Розглянуто Виключно для Галицького! Відповідь на абсолютно беззмістовну скаргу тюльпана Нокса

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝕻𝖆𝖛𝖑𝖔_𝕲𝖔𝖑𝖉𝖒𝖆𝖓

Поважний гравець
Реєстрування
7 Чер 2026
Дописи
58
Реакції
140
Бали
32
1. Ваш нікнейм та ID: Павло Голдман
2. Нікнейм адміністратора: Для керівника проекту
3. Суть скарги: Шановна адміністрація, прошу перш ніж розглянути дану скаргу, яка на мою думку є повністю беззмістовна і я вважаю, що гравець спеціально її закинув з метою мене злити, бо він сам сидить в бані за свою неадекватність разом зі своїми друзями і хочуть щоб не так досадно було відкинути нас. Пояснюю вам, шановна адміністрація, по деталях абсурдність скарги.
По - перше, його претензія, що моя скарга містить образу, а саме я написав що він неадекватний. Дане слово ніяк не можна назвати образою, оскільки це слово є літературним, також зауважу, що це було оціночне судження та констатація факту і я притримуючись всіх правил використав літературне слово поведінки гравця, який вчинив наймасовіші порушення, мати, образи, за які він заслужено отримав 40 днів бану. Також зазначу, що один з гравців подавав скаргу, у якій вжив це слово, тільки трохи грубіше і її було розглянуто і жодного покарання він не отримав.
По - друге, фраза, яку він спеціально виділив "та ти нічого не поняла", це взагалі смішно, про які провокації він взагалі говорить? Він перший почав мене оскати та провокувати, я до нього навіть не підходив, він підійшов і почав порушувати правила. На чітко видно, хто першим почав провокувати. Також зазначу, що це було написано ненавмисно, оскільки я дуже швидко пишу на клавіатурі, я хотів написати понял але випадково. Але що в усіх випадках це не є провокацією чи образою, оскільки першим почав він. Я розцінюю цю його заяву як обман адміністрації, тому що першим провокувати я не починав.
Далі, його фраза "тюльпан, а де твоя розочка", я вражений тим, що він у цій фразі побачив образу рідних. Це я просто сказав у іронічній формі, бо він назвав себе тюльпан і в гумористичній формі це сказав. У цій фразі навіть якщо прискіпливо думати не можна знайти навіть завуальовану образу рідних, бо навіть її тут немає. Дуже сумно, що він в звичайній іронії бачить образи рідних. Також він написав що я і мої знайомі використовували ці слова, що є просто іронією і раніше. Дане твердження немає жодних доказів, скрінів чи фрапсів, а відповідно до уваги братися не може, це просто слова.
Йдемо далі. Далі він пише, що фраза "сдувся", є можливою провокацією та спробу зачепити опонента. Так, ця фраза була мною сказана, проте як і на початку розбору його скарги про провокацію взагалі не може йтися, оскільки він почав провокувати та ображати усіма матами першим. Також зверніть увагу, будь ласка, що він пише можливу провокацію, тобто він сам сумнівається чи була це провокація для нього, тобто фактично її не було.
Далі, він пише про фразу " в зеркалі в тебе". Я на відміну від цього гравця не вжив жодного мату чи образи у цьому контексті, я просто відповів стримано на жорсткий мат по відношенню до мене від нього і я не вважаю це образою, я максимально гуманно і виховано без жодних образ дав зрозуміти, що якщо людина перша підходить починає провокувати та крити матом і образами, то вона ними і є, якщо вона дозволяє собі таку поведінку серед інших людей. Йдемо далі. Там є знову його претензії про вживання фрази "неадекват", про це я вже пояснив, це літературне слово та інші гравці писали з ним свої скарги і жодного покарання не отримали. Це опис поведінки гравця і все.
Тепер про фрагмент, де він говорить про "комікс", як він так завуальовано його називає. Це не комікс, це пряма образа та булінг інших гравців, які вчиняв він і його подружка Анастасія Морісон, надсилаючи мені їх не тільки в особисті, це був публічний розділ форуму, щоб і інші це бачили. Дані гравці, перебуваючи в бані за свою поведінку і постійні порушення, навіть у бані, намагалися зробити все, щоб знову наоскати та принизити. Його твердження про погрози це абсурд і чесно смішно. В правилах чітко зазначено, що заборонені погрози прямі життю та здоров'ю у реальному житті, тобто говорити я приїду і тебе вб'ю чи покалічу. Тут є пряма погроза життю? Немає і близько.
Є ще пункт про погрози покаранням але там зазначено, що заборонено погрожувати якщо гравець не вчиняв порушень. Він їх вчинив, від нього пряма провокація, образа, як і від його подружки і чітке порушення правил форуму. І він нижче пише, щоб адміністрація зрозуміла, чи є трактуванням погрози, тобто його це ніяк не зачепило і боятися сильно він двох речень він не почав. А стосовно суперечки, жодної суперечки у мене з ним і його друзями немає, я хочу нормально грати але їх поведінка, образи, провокації, туливо заважають і вони це все самі роблять а потім дивуються а чого вони в бані, в чого їх відкинули? На них скарг куча. Конфлікт у них з нами, а не у нас з ними. Він у всій своїй скарзі пише постійно про суперечку, я вважаю що це він навмисно пише щоб так завуальовано ввести адміністрацію та інших гравців в оману, перекручуючи і маніпулюючи словами та не говорячи чітко що вони і є головною причиною усього цього.
Далі, він говорить, що ми почали провокацію і Мірай Соната викликала репорт щоб перевернути це так, ніби вони перші почали. По - перше, тоді провокації та образи почали вони як раз, ми їх не чіпали. По - друге, прошу не брати це до уваги взагалі оскільки гравець не надає жодного доказу початку ситуації і хто першим почав. Його скрін можна зробити у будь-який момент конфлікту і як завгодно при піднести, це не доказ. І головне, ці скріншоти були зроблені аж у квітні, тобто 5 місяців тому. Термін подачі скарги 7 днів. Прошу адміністрацію ці його фото та безпідставні обвинувачення розцінювати як злив гравця, оскільки я вважаю, що він навмисно подав цю скаргу, не одразу після бану, а через тиждень що є дуже підозріло з метою щоб мене заблокували разом з ними і їхньому его не було так образливо що їх заблокували і заблокували їх тільки через них самих, через свою ганебну поведінку. Замість того, щоб подумати і усвідомити якось свою поведінку і зробити висновки він вирішив піти в атаку.
Йдемо далі. Повна комічність. Гравець прикріпляє два посилання на скарги, які він на мене подавав і просить щоб вони були враховані. Вони не можуть бути взяті до уваги, оскільки усі дві скарги йому були відхилені, усі дві. Андрій Берлінов, колишній ГА чітко написав, що ніякої підробки з мого боку не було, там було видно уся ситуація і я виклав свою версію події. За другу скаргу взагалі не може йти мова, бо її прямо відхили оскільки вона написана від третьої особи, він не є учасником цієї події але залив.
І в них вже також доволі давній термін подачі, що взагалі не може бути взято до уваги.
Далі, ще одне посилання від нього, скарга, де він пише, ще й так підкреслює щоб адміністрація цю скаргу розцінила як хронологію конфлікту. Звертати увагу на цю хронологію теж немає жодного сенсу, оскільки скарга була подана 17.08, майже два тижні тому, термін подачі закінчився. І до речі, це ж та сама скарга, де його кенти Анастасія та Мейсон вчинили найсуворіші порушення та їх найбільшу кількість, за що отримали заслужені 40 і 30 днів бану за образи рідних, коли вони оскали їх куча раз, викрадали в ЗЗ, крили усіх матом, що є повною демонстрацією рівня їх адекватності.
Далі, знову посилання на скаргу, яка була написана аж у липні і відповідно не може бути взятою до уваги через термін. І в цій скарзі вони також отримали покарання:
Роман Моррісон варн за ДБ і ДМ в зз
Мейсон Моррісон отримав за FD in GZ
Олег Моррісон отримав за DM in GZ
Він не каже повної ситуації, а я скажу.
У цій скарзі, весь час уся ця компашка як завжди порушувала правила і робила усе що хотіла, я не міг вийти з лікарні через них, я тільки виходив, вони просто розстрілювали мене, давили машиною, провокували та знущалися а Романі Моррісон особливо, коли навмисно мене давив авто і насміхався що у нього авто несправне. Що він цим хоче довести я взагалі не розумію.
Останнє посилання, тут знову від нього навмисні на мою думку маніпуляції. Скарга знову подавалася аж у травні, це взагалі нонсенс, брати скаргу 4 - місячної давнини і прикріпляти як доказ. Але добре. Він пише що фраза МГ ха-ха це образа, ну по - перше це було написано Анастасії Моррісон, він до цього моменту жодного відношення не має, в по - друге, слово МГ це пункт порушення правил гри, це взагалі не образа і я не знаю як в цьому слові треба умудритись побачити образу. А тепер цікаве. Далі цікаво, почалися образи, провокації, взаємодія з афк але вже від них і робили вони це досить тривалий час, порушуючи правила та заважаючи нормально грати. Найсмішніше, коли він заявляє, що я пішов у афк чекаючи реакції, це повний абсурд, я тоді відходив по справах, в по фрапсу дивився повну ситуацію що було у цей момент. Це вони мене провокували, вони взаємодіяли з афк, провокували та оскали, я їх не чіпав. Це чергове підтверджує, хто першим починає, вони постійно лізуть до мене та моїх знайомих, ображають, криють матом, ображають навіть рідних за що справедливо відкинулись і навіть у бані їх розриває просто, вони не можуть заспокоїтись, надсилають у змові зроблені штучним інтелектом принизливі фото комікси, як він їх називає і зараз він показує який він хороший, подивіться адміністрація на докази, кожні з них яких розвінчуються на раз два і не один "доказ" не може взагалі бути прийнятим для розгляду.
В останніх абзацах він корчить із себе правильного, подивіться і на іншого гравця, на його порушення, покарання має бути рівносильним, це смішно просто втричі, рівносильності їхнім порушенням, їх поведінці взагалі не може бути на усьому сервері, те що вони робили і роблять навіть зараз будучи в бані це жах і замість того, щоб зробити висновки, відбути покарання і більше такий треш не вчиняти він йде в атаку, намагається якимись начебто доказами, жодне з яких не може бути взято до уваги хоче свідомо спробувати мене заблокувати і щоб їхнє его не розбилося. Шановна адміністрація, з урахуванням усіх пояснень, справжніх фактів, правил гри, та усієї ситуації прошу вас відхилити скаргу цього гравця. Дана скарга взагалі немає жодних підстав, це просто, я так думаю допоміг йому ШІ таке написати. Ці гравці, я хочу щоб усі це знали є повними порушниками усіх правил, вони завжди перші починають конфлікт, образи, провокації, мати, образи рідних, навіть до цього доходять, зловживають постійно правилами і дуже зараз злі та незадоволені, що через їх же самих сидять у бані і будуть ще дуже довго сидіти за всі свої порушення. Прошу адміністрацію максимально об'єктивно розглянути кожен факт. Я вважаю цю його скаргу свідомим зливом, коли він подав її через значний проміжок часу після того, як відкинули його друзів, в цій скарзі немає жодного факту порушення який можна взяти до уваги, жодного і його скарга є маніпулятивною, він намагається ввести адміністрацію в оману та інших гравців, перекручує повністю факти які були прикріплені аж півроку тому, які всі майже повністю відхилені і за які він взагалі не згадував, а тут дивіться на нього, вирішив згадати та прикріпити. Сподіваюся на чесний розгляд.
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео): Скарга
5. Дата порушення: 29.08.2026

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі