Олександр.10
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 7 Бер 2024
- Дописи
- 342
- Реакції
- 99
- Бали
- 31
- Нікнейм адміністратора: Моана Рейнер, Паша Зеленюк
- Особистий нікнейм: Олександр Рейвел
- Суть скарги: Вітаю пане Олеже сталась дуже не прийємна ситуація для мене. Подав скаргу на ГС за держ. організаціями Пашу Зеленюка, за блат або халатність до своїх обов'язків, а також не знання де РП, а де НОН РП ситуація (дана скарга). Пані Моана Рейнер ГА 02 серверу розглянула дану скаргу та висунула вердикт про проведення бесіди та перерозгляд скарги, проте мене засмутив перерозгляд скарги на полковника СБУ Олега Ричка, якій під час РП ситуації зайшов в інтер'єр та дивним чином пропав за що мав отримати, як мінімум два варна. ГС за держ. організаціями виніс такий вердик: Даний співробітник СБУ отримає лише ПОПЕРЕДЖЕННЯ за халатність, а не заслужений принаймні один варн, а також мені не повідомили головне питання куди пропав полковник СБУ? Заперечуючи свої слова та доказуючи що даний ГС Паша Зеленюк не усвідослює де РП процес, а де НОН РП ситуація. Під час написання цієї скарги видалили мою скаргу на полковника Олега Рачка (Видалена скарга). Дивна річ? Чи не так? Можливо пані ГА 02 навмисно прикриває грубі та не правильний перерозгляд скарги або ж свою халатність та блат до полковника СБУ. Прошу вас, як керівник проекту Олег Галицький, щоб ви перерозглянули скаргу, яку видалили (відеодоказ порушення полковника СБУ Олега Ричкова), перерозглянули знання та доцільність такого ГС за держ. організаціями Паши Зеленюка. І окрема просьба пане Олеже, я гравець Юкрей ГТА вже більше року, якій любить та пишається вашою стараною роботою, проте ГА Моана Рейнер та ГС за держ. організаціями, а також деякі адміністратори та слідкуючи за державними організаціями на 02 сервері і не тільки псують вашу старану робути та всієї вашої команди, а й враження від гри, в яку на жаль від сьогодні більше не хочеться грати. Зазначу що це не перше грубе порушення від Моани Рейнер, тому сподіваюсь, що найблищим часом ви розглянете дану скаргу та висунете чесний вердикт так, щоб я і всі інші гравці 02 серверу з задоволенням проводили свій час на просторах Юкрейн ГТА.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
- Дата походження: 03.09.2025
Останнє редагування: