🖤Накамуро Сато🖤
Активний
- Реєстрування
- 14 Бер 2023
- Дописи
- 93
- Реакції
- 21
- Бали
- 31
- Нікнейм гравця: Влад Ескобаро (6771832)
- Особистий нікнейм: Владюша Кнайт (674718)
- Суть скарги: Ми з ним домовились про продаж авто за 16кк, авто є донатним тому його максимальна ціна з деталями була 14кк/ Ми з ним домовились що я йому продам своє авто за 14кк та він мені потім закине на карту 2кк, але ж коли ми були біля банкомату він мені скинув тільки 800к і після цего випадковим чином зник\\\ З рештою все видно та зрозуміло на записі\ Я записував без мікро та все писав в чат для більш детального переказу моєї інформації\\\ Як рішення прошу гравця забанити та повернути мені втрачені кошти\ також рішенням може стати конфіскація Авто BMW M5F90 з його акаунту та переказ на мій\\\ або ж просто перед тим як його забанити нехай мені поверне авто за мінімальну ціну, а потім можете засудити його як вважаєте за потрібне\\\ Прошу розглядати цю скаргу Шановним Іван Громов або Владислав Савочкін\\\ та після винесення правдивого та достовірного рішення написати мені в дс: vladik_6666 також прикріплюю скрін на якому в 18.25 також грошей не було (хоча за цей час можна зайти в гру)) А також скрін як його потім кікнули з гри!!! Також прошу перевірити чи він лівнув чи вмлетіло))
- Докази (скріншот/відео):

тайм коди: домовленості: 1:05 а також самого обману: 3:20 - Дата порушення: 10.01.2024
Останнє редагування: