Розглянуто Владислав Савочкін | Не надали конкретну причину для зняття із посади Адміністратор | Некомпететність | Для Засновника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ара Кунчик

Я здесь, если ты хочешь скандала
Реєстрування
22 Лют 2023
Дописи
476
Реакції
415
Бали
123
1.Нікнейм адміністратора: Владислав Савочкін (інше керівництво)
2.Особистий нікнейм: Юлія Кунчик
3.Суть скарги: По-перше, прошу дану скаргу розглянути саме Засновнику даного проєкту. Цей пункт має бути дотриманий адже, у тепі "Правила подання скарги на Адміністрацію" є пункт, а саме:
- Якщо Ви хочете, щоб скаргу розглянув певна посадова особа - вказуйте посаду: Керівник, Спец. Адміністратор, Розробник, Засновник;
Тому прошу, дотримуватись даного пункту, адже вийде що ви самі порушуєте ваші правила.
Також прошу не ВИДАЛЯТИ дану скаргу! Адже за вчорашній день було видалена не одна скарга.

Почнемо із самого початку. 10.02.2024р Приблизно 18:20 починається у Тех.Пітримці а саме у Модерації діскорду рух, звільнення всіх без якоїсь причини та без попереджень. Потім нас починають всіх кікати із груп але згодом нас назад приєднують, і кажуть, що дана група стане основною та єдиною для всіх Модераторів - Тиц. Під час того як мене зняли мене додали до групи "Бивші M.D" де я висловила лише свої емоції стосовно того, що мене зняли і навіть не попередили, адже я займала посаду S.D та гарно працювала на благо нашого проекту на 05 сервері. (докази - Тиц)

Дана особа як Владислав Савочкі (далі буде В.С.) не надав мені конкретної причини для зняття мене із посади Адміністратора та занесення мене до ЧС Адміністрації. В.С не хотів мені відповідати, через інших осіб дана особа нарешті мені надала відповідь щодо того за що мене було знято. Але от халепа зі його слів:
1. Принижувати нового керівника технічной підтримки.
2. Загрози її розвитку та зробити троян
3. Спеціально створення тікетів для розваг.
4. Потім писати скарги що технічна підтримка не права.
Можу далі продовжувати
що я порушила ці правила, але я навіть не порушувала їх. Далі він мені каже ось цю причину чому мене зняли та занесли до ЧС Адміністрації -
Адміністрації заборонено вступати в такі групи
Та принижувати нового керівника технічного відділу
Що я принижувала дану особу. Питання де? Приниження це просто вислів того що мене зняли із посади і я була зла, бо нікому нічому не сказали? Добре, а саме смішне це те, що вже є інший аргумент того чому мене зняли а саме:
Vladislav Savochkin
Адміністрації заборонено вступати в такі групи
Та принижувати нового керівника технічного відділу

?
Я ніяк не принижувала пін Ірину

Vladislav Savochkin,
Ви на це немає ніякого праву
Ви як адміністратор повинні були сказати що дивіться вас тут ображають

?
А навпаки, старалсь подружитись з нею. Вона мені запронувала посаду

Vladislav Savochkin
Та щось замислюют
Натомість ви почали спілкуватися в групі
То поясніть мені, де я хотя би раз сказала щось проти нового КТП. Да можливо мені було не привично, адже з новим КТП змінюється нова системма та нові правила. Але ось халепа, як моя посада Адміністратора впливає на посаду S.D. Якщо це дві різні посади, і по вашій логіці мене мали зняти лише з посади Модерації, де я і так знята. Пані Ірина мені відповіла надиво зразу, за це я вдячна та сказала, що мене занесли до ЧС технічної пітримки за рішенням керівництва (нажаль доказу цього не можу надати скріншот, адже пані Ірина зразу видалила зі мною переписку).

То скажіть мені пане Засновнику, за те що мене додали в групу і я навіть нічого там не чітавши та не спілкувавши можна зняти та занести мене до ЧС Адміністрації та заблокувати за "Злив кондифікаційної інформації" якщо я навіть нічого нікому не казала та не показувала. З уст В.С. він мене звинувачує в тому в чому я не винна, та не може надати конкретну причину чому я була знята. Дуже сумно що дана особа некомпетента, що навіть не може сказати прямо конкретну причину мене зняття із Адміністратора.

Якщо за перебування у групі будуть знімати Адміністратора, тоді перевірьте всіх Адміністраторів і в яких групах вони знаходяться, адже це В.С сказав що заборонено, і ГА та ЗГА мені багато разів говорив. Тобто якщо я сижу в групі із своїми друзями та спілкуємось і ділимось своїми планами або що кому подарити - це є порушення, то мені цікаво чому інших ви не візьменете та не знімете за це.
?
Добре, єдиний косяк якій я зараз бачу це лише перебування в групі, але звідки я знала, що це є заборонено, я не думала що ця група буде нести прям так

Vladislav Savochkin
Та дуже неприємно мені що адміністратор який довгий час працював на посаді попався на такої ситуації

?
Я із самого початку 04 серверу на проккті і вкалювала як проклята для нього

Vladislav Savochkin
Ви стояли довгий час на посаді
Та вам це казали неодноразово
Головний адміністратор
Та заступник
Якщо навіть так, то за це мали дати 2 Догани, або пониження у званні, але ні. В.С вирішив всіх познімати та позакідувати всіх у ЧС та заблокувати.

Тому, пане Засновнику, прошу запросіть всі докази стосовно мого зняття із посади Адміністратора та занесення мене ЧС Адміністрації. Адже конкретної причини з уст В.С. не маю.

4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тиц, стосовно всіх інших доказів можу надати в приватні повідомлення, адже розумію, що деякі докази є приватними та не мають бути розміщені тут.

5.Дата походження: 10.02.2024 - 11.02.2024р

Владислав Савочкін

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
2,497
Реакції
5,236
Бали
200
Вітаю, Шановний гравець, ваша група була зроблена не для звичайного спілкування, а для спроби зняти та руйнувати технічну підтримку разом з керівником технічної підтримки, ви як адміністратор та модератор діскорду знаходились в групі де принижували, та хотіли задіяти людині шкоду в реальному житті, потім ваша компанія з 18 людей які знаходились в групі почали робити наступні дії, а саме робити спам тікетів для розваги, після ваших дій вам дали блокування в технічні підтримки телеграм, потім ви почали писати скарги та вводити Адміністрацію та Керівництво в оману, через те що вас за блокували не вірно, та після зняття минуло КТП, мною була прийнято рішення щодо до розформування всієї команди технічної підтримки, та зняття з посади людей яки знаходилися в групі де саме це все відбувалося.
Тому дані люди знаходяться в чорному списку на пост Адміністрації/Технічної підтримки.

Правила подання скарг будуть змінено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі