Відмовлено Владислав Савочкін / Розгляд скарги на свою користь, опущення багатьох моментів в скарзі (Для ЗАСНОВНИКА проєкту)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Колінз

Геній, мільярдер, плейбой, філантроп 💰
Реєстрування
24 Лип 2022
Дописи
316
Реакції
200
Бали
46
1. Нікнейм адміністратора: Владислав Савочкін
2. Особистий нікнейм: Владислав Колінз
3. Суть скарги: Вітаю шановний власнику проєкту, шановний керівник цього проєкту, одразу хочу звернутися до керівника проєкту, іншого керівництва прошу дану скаргу розглянути саме Засновнику даного проєкту. Також прошу не ВИДАЛЯТИ дану скаргу! Адже за вчорашній день було видалена не одна скарга.
Отже, керівник розглянув мою скаргу на нього ж, та відповів я вважаю на свою користь, і не розумію, чому керівник проєкту розглядає скаргу на себе ж, коли вона була адресована для засновника проєкту, я вважаю що це не правильно, коли керівник розглядає скаргу на себе, бо як ця людина може сказати що вона неправильно вчинила, і відповісти на свою ж скаргу, я вважаю даний керівник не буде зацікавлений понести покарання навіть якщо він винний, і також в моїй скарзі було упущено дуже багато моментів, на які чомусь керівник не надав відповідь, перейдемо до скарги, також попрошу власника проєкту, окрім цієї скарги, розглянути попередню скаргу (Скарга на Владислава Савочкіна)
Яка була надана відповідь керівника проєкту: Вітаю! Дякуємо Вам за звернення. Ми отримали Вашу скаргу щодо зняття з посади. Хочемо зазначити, що інформація, яку Ви надали, не є повністю перевіреною. Керівництвом були проведені перевірки стосовно цього питання. З урахуванням реакції колективу на призначення нового керівника технічної підтримки у зачинених бесідах були висловлені негативні коментарі, включаючи нецензурну лексику та образи, а також розголошення конфіденційної інформації. Звертаємо вашу увагу на те, що причини рішення про зняття з посади можуть бути різноманітними та можуть не розголошуватись згідно з нашою політикою. Також керівник проєкту може зняти будь-яку людину від лідера до Головного адміністратора за втратою довіри - тощо. Тому моє рішення було прийнято зробити повний розформування технічної підтримки.

Отже, перейдемо до деталей які були опущені в моїй скарзі, та на що керівник проєкту не надав відповідь:
1. Перше і найважливіше, чому керівник надав відповідь на свою ж скаргу, коли вона була адресована до засновника проєкту, я розумію що він дуже зайнятий, і можна очікувати не 1 тиждень, але особисто я нікуди не спішу, та не розумію причини, чому керівник надає відповідь на скаргу на нього ж, коли в цій ситуації, потрібна 3 особа, яка буде компетентніше та на стороні гравця який подає скаргу, та на стороні керівника проєкту, тобто на стороні тієї людини яка не винна, я прошу, розглянути цю скаргу засновнику проєкту, та передати йому, прошу не розглядати цю та попередню скаргу керівнику, а тільки засновнику;
1.1 Також хочу зауважати, була написана скарга на "Керівника проєкту" (Скарга на керівника) і раніше, а точніше години 2 назад, ще був пункт що якщо вказати що скарга до засновника, то він буде її розглядати, але шановний керівник, прибрав цей пункт і тепер виходить поскаржитися на некомпетентність керівника неможливо, тому що керівник робить пункти які сам вважає потрібними, і що на нього скаргу подати відтепер ніяк, я вважаю як так, коли керівник порушує, а поскаржитися не можна, тому також прошу повернути пункт що можна писати скарги до засновника проєкту.
2. Чому керівник не надав відповідь, чому скарга гравців на КТП, були видалені, і навіть моя скарга 2 рази була видалена, і тільки на 3 раз, коли гравці почали ПРОСИТИ керівника не видаляти скарги, тільки тоді керівник не видалив та надав відповідь, з якою особисто я не згоден, та прошу думки засновника;
3. Я почув думку керівника, що він має повноваження зняти з посади будь-то лідер або головний адміністратор із-за власних переконань або недовірі, але все ж таки, я розумію ви керівник, але це ж це не дає право знімати всіх тих хто вам не подобається, і ПРОШУ вас керівнику, надайте докази мого порушення, недовіри, або інших думок, за що я був знятий з посади модератора, хоч якась обґрунтованість від вас, саме не коли я почав писати скарги, до цього всього, коли ви мене зняли, і я не розумію причини, і нехай вже я її не буду знати, але поясніть, хоча б причину зняття власнику, думаю він уповноважена людина це знати.
4. Чому ви не відповіли на моє питання, чому ви видавали блокування форумного акаунту по серійному номеру, а через певний час його зняли? Якщо ж є причина його видавати, то навіщо знімати? Чи це було на емоціях і ви просто зрозуміли що не праві, і зняли блокування, це моя думка, але хотів би дізнатися думки керівника з цього моменту, та щоб кожне блокування форумного акаунту, ігрового була надана причина, не із-за недовіри, а саме причина цих покарань засновнику проєкту
5. Була написана скарга на "Владислава Савочкіна" від колишнього модератора та адміністратора "Джо Барбари" його зняли за те що він сидів в групі я так розумію, і за домовленість якусь, коли він майже нічого не писав в групу, а з ситуації про зняття модераторів і т.д, він навіть нічого не писав, але керівник взяв звідки то цю інформацію, і зняв його, я так розумію із-за власних переконань, або як він казав має можливість зняти із-за "Недовіри" (Скарга від Джо Барбари) прошу переглянути цю скаргу, де це розписано детальніше;
6. Керівник сказав що "Тому моє рішення було прийнято зробити повний розформування технічної підтримки" Те що негативні коментарі та ситуація з КТП почалась після того, як нам всіх зняли, упустимо, добре, якщо керівник вже робить розформування, чому не можна було повідомити про це, якби керівник написав два слова "Всіх розформовано" можливо не було б такого конфлікту та думки про керівника, але зняти усіх і не повідомити причини, це дуже добре, і ви кажете, ви зробили розформування всіх, але чому майже всіх повернули, а тих у кого інша думка з цієї ситуації, ви вирішили не приймати, цікаво виходить, хто вам подобається, той і буде відновлений, а те що були люди які виконували х3-4 норму, і працювали понад 3 людей, вам на це все одне, вам головне, щоб людина була слухняна та робила як ви хочете, і свою думку залишали при собі, а ті хто вважає по іншому, доступ одразу закривається і нам попросту обмежують в бажанні зайняти певну посаду і роблять поганими людьми

Ось якось так, прошу переглянути скарги які я прикріпив сюди, прошу розібратися в цій ситуації засновника проєкту
Прошу не видаляти скаргу та не відповідати керівнику проекта, бо скарга саме на нього, дякую за увагу!
Хотів би попросити не видаляти скаргу керівнику проєкта та не роздивлятися її, вона адресована для засновника!

Прошу ще раз розглянути та передати цю скаргу засновнику проєкту "Григорію Густіліну" та велике прохання до вас, розберіться в цій ситуації дуже добре та особисто, дякую вам велике

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): За необхідності, надам повні докази видалення скарг;
5. Дата походження: 12.02.2024

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі