Відмовлено Владосік Шелбі // Не хоче віддавати гроші, образи

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
26 Гру 2022
Дописи
98
Реакції
25
Бали
21
  1. Нікнейм гравця: Владосік Шелбі
  2. Особистий нікнейм: Теодор Якимишин
  3. Суть скарги: Знайшов я машину, списався з данною особою щоб поглянути на машину. Ми договорились шо я даю залог в сумі 500 тисяч та забрати машину на наступний день, коли будуть гроші (в мене були гроші на депозиті та треба було почекати). Після чого я бачу що людина толкова та в раці чого віддасть мій залог , якщо мені щось не сподобається. Я перевів йому залог та сів за руль і зрозумів що машина мені не сподобалась (я розумію свою помилку, що спочатку не подивився на саму машину, а зразу дав долг...).На наступний день я прошу повернути мій залог, який я маю право забрати. Данна особа грозить мені що я відлечу на форум від 1 до 66666 днів бану за обман.... Хоча я розумію що ніякого обману немає та мені порсто не вийшло зібрати певну суму щоб купити авто і я пропоную просто, щоб влад віддав мені назад мій залог та дальше собі виставив цю машину на продажу (щоб не затягувати його час) P.S. марка авто : Мерседес CLS 2011 року (банан)
  4. Докази (скріншот/відео): Тут я переводжу гроші Починається розмова на рахунок грошей Не хоче віддавати гроші Не хоче віддавати гроші та погрожує форумом Лайка та образи
  5. Дата порушення: 31.01.2024 (дата переводу грошей) та 01.02.2024 переписка та погрози форумом

Томас Джери

Кошовий отаман
Реєстрування
9 Січ 2023
Дописи
171
Реакції
93
Бали
33
Причому тут дс якщо я можу писати що хочу и други сети тоже дс не катайся не як до гри може це не мої дс.

Томас Джери

Кошовий отаман
Реєстрування
9 Січ 2023
Дописи
171
Реакції
93
Бали
33
И нашо мне тебя скамить якщо у меня ак на больше чем 200кк за 500к не сміши.

Олексій Медвідь

Центральна Україна [01]
Реєстрування
27 Гру 2022
Дописи
186
Реакції
67
Бали
33
Вітаю!
Передоплата - це плата, яку клієнт сплачує перед отриманням товару чи послуги. Вона може бути повернена у випадках скасування угоди з вини продавця. Проте, якщо скасування відбувається з вини покупця, можливо, передоплата не повертається.
В даному випадку договір з покупки автомобіля був розірваний покупцем тому продавець має право залишити собі передоплату в якості компенсації за те що втратив дні які він тримав авто для вас замість того щоб його продати.
ОП в дискорді не відносяться до гри тому гравець не отримає покарання за образи, натомість ви спокійно його можете заблокувати.
Отже враховуючи все вище перечислене порушень не виявлено.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі