Зачинено Втручання адміна в РП процес ( блат Харбор )

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Mersisi

Активний
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
158
Реакції
189
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора: Макс Харбор
  2. Особистий нікнейм: Андрон Мерссі
  3. Суть скарги: Данний адміністратор втручається в РП процес визволивши гравця з кайданок за допомогою адмін команд, хоча це все РП процес і її можна буо розкувати кусачками ( вона була не забагана в просто закована ).
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 05.09.2024

Останнє редагування модератором:

Mersisi

Активний
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
158
Реакції
189
Бали
46
Навіщо придумані стяжки якщо знайоми адмін просто може з допомогою адмін прав звільнити від них ?

Макс Харбор

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
19 Лип 2023
Дописи
1,967
Реакції
614
Бали
213
Адреса
[email protected]
Вітаю, шановний гравець
1 - закувати людину в стяжки в зз - порушення правил викрадення, так як у неї є палатка то з цр її не виводили і закувати там же.
2 - стяжки придумані для викрадення, які не порушують правила серверу
3 - прямих доказів хто це зробив у мене немає тому я не посадив вас або того хто це зробив4 - людина стояла в стяжках 20 хвилин на одному місці і з нею нічого не робили
5 - є правило "Заборонено надягати стяжки на гравця для перешкоджання грі" я не думаю що гравець має стояти декілька годин через те що інший гравець порушує правила серверу
6 - Поки вона було у стяжках ваші друзі її ображали і тд за що й отримали покарання

Висновок: людину розкував через те що було грубе порушення правил серверу + 20 хвилин вона просто стояла на місці

Mersisi

Активний
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
158
Реакції
189
Бали
46
Вітаю, шановний гравець
1 - закувати людину в стяжки в зз - порушення правил викрадення, так як у неї є палатка то з цр її не виводили і закувати там же.
2 - стяжки придумані для викрадення, які не порушують правила серверу
3 - прямих доказів хто це зробив у мене немає тому я не посадив вас або того хто це зробив4 - людина стояла в стяжках 20 хвилин на одному місці і з нею нічого не робили
5 - є правило "Заборонено надягати стяжки на гравця для перешкоджання грі" я не думаю що гравець має стояти декілька годин через те що інший гравець порушує правила серверу
6 - Поки вона було у стяжках ваші друзі її ображали і тд за що й отримали покарання

Висновок: людину розкував через те що було грубе порушення правил серверу + 20 хвилин вона просто стояла на місці
Прошу придоставити докази, а саме: де прописано правило що адміністратор має право втручатись в РП процес якщо він затянувся більше ніж на 20 хв...

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
ВІтаю

На жаль неможливо встановити хто саме вдягнув на гравця стяжки, але гравець не міг рухатись довгий період часу та поскаржився в репорт, у гравця не було виходу з цієї ситуації так як вихід з гри означав би покарання у кпз, якщо буде встановлено що ви знову заковуєте в стяжки гравців в зеленій зоні вас буде покарано по максимальному терміну згідно нормативу, вважаю що адміністратор зробив вірно вбивши гравця та відродивши так як іншого шляху вирішення його проблеми не було.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі