Розглянуто Відсутність РП, Неповага до гравців//Тільки для Олега Галицького!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Меліса Кроулі

Пенсіонер | Південна Україна
Реєстрування
12 Жов 2024
Дописи
216
Реакції
281
Бали
108
  1. Нікнейм адміністратора: ГА, ЗГА, ГС і ЗГС держ
  2. Особистий нікнейм: Людмила Легенда
  3. Суть скарги: Вітаю пане Олег, хочу звернутися тепер я бо наші скарги до вас не доходять, справа в тому що в нашій Конституції нічого не вказано про те що Офіс Президента як координаційний орган, і взагалі по РП процесу найголовніша людина в державі це Президент, а у нас всі на 03 сервері окрім нього, згідно конституції в Президента є всі права, але я яка знялась з посади тиждень тому можу сказати що Президенту на 03 сервері нічого не можна по словам ГС цитую: - "Раньше такие были что сейчас нельзя власть никому давать". Я реально не розумію яке в нас РП якщо Адміністрація сама вирішує що кому робити і як правильно? Чому лідер і Президент в тому числі повинні тижнями очікувати дозволу від ГС /ЗГС на якесь РП на яке вони і так мають право? Дивлячись на інші сервери складається враження що у нас не те керівництво бо взагалі немає РП за яке вони нам завжди нагадують і наказують все правильно робити. Через те що ми добивались РП на сервері і в фраціях ми тепер в недовірі в Головній Адміністрації. Також при спілкуванні з Адміністрацією вони проявляли неповагу і насміхалися з гравців "всі докази можу надати в особисті" , в діскорді заходили кричали, погрожували і хизувались тим що вони на таких посадах а ми ні. Тобто їм можна так себе поводити і робити анархію на сервері а ми повинні тільки як кошенята на це дивитись?.. Це дійсно жахіття.. Пишуть закони без голосування Парламенту, це сильне порушення статтей Конституції, які і тому числі і Офіс Президента не має ніякого права порушувати. Хочу також наголосити що ГС Держ не знається і не розуміється по законодавчій базі бо в нього запитуєш що і як з данного питання, і він протилежне закону відповідає "також надам докази" і говорить що це правильно. Про блат я взагалі мовчу на сервері, ми будучи Лідерами ВРУ бачили тисячі порушень від лідерів інших фракцій, надавали докази ГС/ЗГС, бо нам по РП нагадую нічого не можна було зробити, нащо нам давали відповідь що ми хочемо злити фракцію цю чи іншу, просто покриваючі їхні порушення. Я пишу цю скаргу бо вже просто немає терпіння дивитись на те я рушиться сервер, ЗГА казав читую: - "Какой смысл писать скаргу через чат гпт, вы все сцикуны которые боятся правду сказать", також його слова цитую: - " Да тебя Лера ненавидит, вы как те 2 самки которые что-то не поделили", і ще одну фразу цитую:- "Я тебя когда снимать буду, буду радоваться", і ще одне дуже цікаве цитую:- " Вы сначала *********************ню творите, а потом с форума не слазите, сопли там распускаете" що це за звернення таке я не розумію, ГА яка в групі лідерів пише "що за тіп", і говорить в діскорі лише з обраними і такому форматі що ми їй щось повинні, повторюю що докази на все маю і готова відповісти за кожне своє слово, а не так як Адміністрація не може відповідати за свої помилки і тікає. За 9 місяців на сервері я дійсно розчарована, коли ще взимку було більш менш а зараз просто хаос, і на кожних зборах на нас кричали що це ми винні що в Держ ніхто не йде, бо Неоф орг краще тим що тебе не змушують робити те чого немає, а саме РП. Я можу ще багато чого розповісти і надати доказів, за "відмінну" роботу нашої Адміністрації, якщо дійсно це на щось повпливає, а не так як за словами ЗГА цитую: - "Вы ничего не добьетесь". Можливо хоча б таким чином, ви пане Олег, нас звичайних гравців почуєте і зробите висновки
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): "Тиць" саме за Офіс президента, за спілкування Керівництва надам за потреби.
  5. Дата походження: 27.08.2025р.

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,565
Реакції
1,649
Бали
253
Шановна пані Людмило,
Оскільки ви згадали мене у цій скарзі, дозвольте надати й мій коментар.

За час вашого перебування на посаді Президента було створено лише один закон — «Про внесення змін до законодавчої бази Східної України». Хоча ми неодноразово наголошували на тому, що ви можете ініціювати щось від себе та створити нові закони, які б сприяли розвитку РП на сервері. Спираючись на ваші звіти як лідера фракції, ваша робота виконувалася рутинно з дня у день, а саме: сухпайки, гуманітарна допомога та благодійні акції. Я не кажу, що це погано, однак навіть попри ваш достатній актив, Верховна Рада України не розвивалася, а кількість працівників залишалася недостатньою.

До цього ви були лідером МОЗ і керували одразу трьома фракціями — МОЗ К, Д та Х. Зайшовши у войс до вас, завжди можна було почути скарги, що неможливо зібрати колектив тощо. У вас були заступники — головні лікарі Ілля Зеленський та Назар Коваленко (можливо ще хтось, але точно вже не пам’ятаю). Тобто фактично було троє керівників із доступом до планшету, але навіть у такому складі ви не впоралися з роботою МОЗ.

Згодом ви подалися на лідера ВРУ, пройшли співбесіду, дебати, голосування і стали Президентом Східної України. Однак коли виникали проблеми, замість того, щоб організувати загальні збори всіх фракцій для їх обговорення, ви не проявляли ініціативи.

Також неодноразово від вас та Іллі Зеленського звучала необґрунтована агресія: починаючи ще з часів, коли я був слідкуючим за МОЗ (Ян Карпенко ЗГС Держ. та ГС Держ. Нікіта Карпенко) і закінчуючи сварками у групі лідерів держ. організацій. Ми заходили і обговорювали це у войі, вас навіть просили окремо надати змістовну відповідь стосовно вашої агресії у форматі Тет-а-тет ви + ГА/ЗГА але ніякої змістовної відповіді не було. За це ви, відповідно, отримували покарання.

На мою об’єктивну думку, у вас було достатньо часу, аби налагодити роботу у ВРУ. На жаль, процес був, але він не покривав навіть половини потреб цієї фракції. Ми неодноразово йшли з вами на контакт, вислуховували ваші скарги, але коли доходило до доказів, їх або не було, або вони були недостатньо змістовними.

Висновок: наразі мені не зрозуміло, у чому саме полягає ваша проблема.
Чи то, як ви пишете, у держ. організації «не йдуть справи», чи то ви не можете впоратися з трьома фракціями та вашими заступниками, чи то адміністрація вам заважає.

Очікую подальшу відповідь від старшої адміністрації.

Ян Карпенко

♡♡♡♡♡♡♡♡
Лідер
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
1,350
Реакції
561
Бали
253
Вітаю!
Надаю свій коментар, щодо скарги:

Закон вимагав швидкого прийняття, оскільки вийшло оновлення про дозволи на спец.сигнали. Для того ГС/ЗГС Держ написали закон та його утвердили, щоб відповідні фракції змогли працювати та штрафувати порушників. Офіс Президента є найвищим координаційним органом, який повинен забезпечувати стабільність порядку в країні та у фракціях.

Щодо моєї цитати, не говорю точно, можливо вона була така, але не точно. Люди бувають різні, які хочуть принести проєкту тільки користь, деякі надівають корону та роблять неадекватні дії. Тому ГС/ЗГС Держ намагаються перевіряти ваші дії, щоб не допустити конфліктів та проблем.

Також, ви говорите про агресію ЗГА,ГА і тд. Згадуючи, як ви стояли на президенті, можемо сказати, як ви сварилися з МОЗ,ДСНС, те як людина говорила вам у войсі, щоб ви не кричали, але ви просто вийшли з войсу. Не розумію про що має йти мова.

Якщо вам так не подобається все наше керівництво серверу - прошу, можете піти на інший сервер та розвивати своє РП там.
Гарної гри на UKRAINE GTA!

Меліса Кроулі

Пенсіонер | Південна Україна
Реєстрування
12 Жов 2024
Дописи
216
Реакції
281
Бали
108
  1. Нікнейм адміністратора: Керівництво серверу
  2. Особистий нікнейм: Людмила Легенда
  3. Суть скарги: Вітаю пане Олег, хочу звернути вашу увагу на те що я подавала скаргу і очікувала вашої відповіді, а не отого всього що робиться в коментарах під моєю скаргою, люди щоб просто сказати "так ми дійсно в деякій мірі не праві", обливають брудом мене так само як і всих інших. Суть моєї роботи в МОЗ можна подивитись по звітах які не видаляються, і подивитись який мій склад був до оновлення 2.7. Після данного оновлення всі Держ захотіли спробувати себе в Неоф і їм сподобалось, бо більше можливостей. Така ситуація не тільки була в ЦО а і в інших галузях, тому про актив винні не лідери, бо неозброєним оком видно що Неоф на 03 сервері набагато краще. Так само я не просила ГС і ЗГС Держ коментувати мою скаргу, але на всі слова я обурена, бо вони не відповідають реальності, я для багатьох гравців залишилась тією Солярис - Головним лікарем яка завжди на роботі і завжди є лікарі, повторюю звіти ніхто не видаляв. З приводу Лідерства ВРУ а саме Президенства, я можу сказати так як і говорить пів серверу "Президент для краси, він нічого не вирішує", так само в мене нізким конфліктів не було, за ДСНС це дійсно було смішно читати бо що з теперішній Лідером що з минулим ми в дуже гарних відносинах і зараз спілкуємось у вільний час, так само і з іншими Лідерами які гарно працювали і виконували свою Лідерску роботу на найвищиму рівні, а не ті які зараз бігають по карті, в робочий час, зі зброєю просто так стріляючи по інших гравцях, по формі на ЦР стоять, і дуже багато чого іншого, то виходить ГС і ЗГС не бачуть що роблять їхні "любимчики", кажуть "он дивіться яка фракція" так ви роботу покажіть на не кількість, я за 3 тижні не можу в МОЗ полікуватись, хоч у нас там 30+ людей, МВС не працює взагалі, або і працює то зовсім не по закону і не по РП, а я потім чую що мене хочуть зняти....і зараз радіють цьому. Ми надавали прямі докази того що людина дійно порушує і на це закривали очі, бо "любімчікі". Ну дійсно розвели безлад на сервері, нормальні люди страждають від халатного відношення і не знання правил в деяких ситуаціях від ГС і ЗГС. Дуже дякую за слова пана Яна який сказав "ідіть робіть своє РП там", це можна розцінювати як те що мене виганяють мене з серверу, або прямим текстом написано що в нас РП немає? Бо дійсно ми боримся за РП, бо це РП проект як не як, а не шарашкіна кантора. Напрошується питання : Може це не в нас проблема якщо ми всі як один такі погані, а саме в Керівнитві, які не можуть відповідати за свої слова, за свої вчинки а тільки гнобити і поливати брудом тих хто їм не подобається? Мені здається відповідь очевидна і багато людей з серверу погодяться з моєю думкою. Пане Олег, я хочу щоб ви переглянули дану ситуацію, і зробили висновки з цього всього, бо я не перша і нажаль не остання в такій не приємній ситуації, бо самі бачите скільки скарг було, є, і буде на Керівництво серверу. Набридло слухати і читати їхні брехні які вони самі собі в голові понакручували, особливо коли вони пишуть "ми йшли на контакт з вами", цікаво коли ігнорували днями? Чи може коли забоняли робити все? Для пане Олега прямо кажу, мені погодили бали на зняття, через 2 тижні я з горем пополам їх випросила, з приводу змін в законодавчій базі 3 тижні очікувала, тому будь ласка, я знаю що ви це читатимете, не закопуйте себе ще глибше, є вислів "На брехні далеко не заїдеш". Коментарі я не прошу залишати нікого, бо знову брудом поливатимете мене і людей які разом зі мною піднімали інші фракції, тим самим просто смішити людей. *PS. Погрози з проводу ЧСП недоцільні в даній ситуації, бо таке покарання видаєть тільки в тому випадку коли я несу шкоду проекту, а я навпаки хочу щоб він розвивався і 03 сервер працював згідно задумки свого проекту. (ваші погрози не доцільні)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): "Тиць" попередня скрага і коментарі до неї.
  5. Дата походження: 29.08.2025р.

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,323
Реакції
5,044
Бали
253
Вітаю!

Надайте, будь ласка, усі докази про які було сказано у цій скарзі мені у приватні повідомлення у телеграмі - @HO_uagta

[На розгляді]

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,323
Реакції
5,044
Бали
253
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою та отриманими доказами, виношу вердикт:

З моменту, коли ви стали лідером, від вас постійно надходили скарги на гравців та адміністрацію. Неодноразово проводились з вами розмови, бесіди, пояснювали ситуації різними способами. Але ваша позиція завжди залишалася однаковою - винні всі навколо, тільки не ви.
У вас було кілька слідкуючих, проте ніхто вам не підходив. За час вашої роботи ви взаємодіяли з різними ГС та ЗГС, але жодного разу не вийшло знайти нормального порозуміння. Хоча вам неодноразово пояснювали, що всі необхідні повноваження у вас були, але для контролю ситуації закони, яку ви публікували, мали перевірятися.
Ваші основні претензії завжди були одними й тими ж:
державні організації не розвиваються;
адміністрація «блатує» і погана;
вам не дають свободи слова і розвитку.

Але кожного разу, коли ви отримували покарання, воно було обґрунтованим і з поясненням.
Згідно з отриманою інформацією: з посади Президента ви пішли самі. Ви підтримали позицію, що якщо Ілля Зеленський не залишиться прем’єр-міністром, а ВРУ піде у відставку, то ви також підете. Тиску на вас не було.
І тут виникає питання від головної адміністрації: якщо у вас було стільки прихильників і підтримки, чому за півтора місяця у ВРУ так і не розвинулися всі гілки влади? Склад ВРУ був слабкий, а конфлікти між фракціями, у тому числі й за вашої участі, тільки погіршували ситуацію.
Щодо законопроєктів - заборони вам не надавали. Вам чітко пояснювали, що документи мають бути повноцінно оформлені, а не виглядати як сирі «чернетки» на форумі. Також уточнюю: Офіс Президента має право у форс-мажорних ситуаціях, коли посада Президента тимчасово вакантна, а також при введенні нових систем, викладати законопроєкти. Це було визначено для того, щоб процеси у державі не зупинялися.
Окремо нагадаю кілька моментів:
під час президентства ви разом із СБУ провели перевірку з порушенням правил, а коли вам на це вказали, ви почали кричати та перебивати у войсі;
неодноразово дозволяли собі грубі висловлювання на адресу ГС, ЗГС, ЗГА та ГА;
часто провокували конфлікти у чатах і войсах;
відкрито називали МОЗ «фігнею», а МВС — «у жопі», хоча робота там проводилася, і лідер МОЗ був знятий за неактив;
після відходу з посади ви приєдналися до клану, хоча ще під час передвиборчої кампанії виступали проти неофіційних організацій.

Також ваш досвід роботи адміністратором. Тоді ви свідомо надали неправдиву інформацію Головній адміністрації, намагаючись уникнути покарання. Попри це, вам залишили довіру і шанс у майбутньому займати високі посади.
Основна проблема була не в адміністрації чи організаціях, а у вашому небажанні визнавати власні помилки та працювати в команді.

Додаткові докази, які я отримав від вас розмови з заступником головного адміністратора Серго Голд він отримає штраф за некоректну взаємодію з гравцями.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі