Шановна пані Людмило,
Оскільки ви згадали мене у цій скарзі, дозвольте надати й мій коментар.
За час вашого перебування на посаді Президента було створено лише один закон — «Про внесення змін до законодавчої бази Східної України». Хоча ми неодноразово наголошували на тому, що ви можете ініціювати щось від себе та створити нові закони, які б сприяли розвитку РП на сервері. Спираючись на ваші звіти як лідера фракції, ваша робота виконувалася рутинно з дня у день, а саме: сухпайки, гуманітарна допомога та благодійні акції. Я не кажу, що це погано, однак навіть попри ваш достатній актив, Верховна Рада України не розвивалася, а кількість працівників залишалася недостатньою.
До цього ви були лідером МОЗ і керували одразу трьома фракціями — МОЗ К, Д та Х. Зайшовши у войс до вас, завжди можна було почути скарги, що неможливо зібрати колектив тощо. У вас були заступники — головні лікарі Ілля Зеленський та Назар Коваленко (можливо ще хтось, але точно вже не пам’ятаю). Тобто фактично було троє керівників із доступом до планшету, але навіть у такому складі ви не впоралися з роботою МОЗ.
Згодом ви подалися на лідера ВРУ, пройшли співбесіду, дебати, голосування і стали Президентом Східної України. Однак коли виникали проблеми, замість того, щоб організувати загальні збори всіх фракцій для їх обговорення, ви не проявляли ініціативи.
Також неодноразово від вас та Іллі Зеленського звучала необґрунтована агресія: починаючи ще з часів, коли я був слідкуючим за МОЗ (Ян Карпенко ЗГС Держ. та ГС Держ. Нікіта Карпенко) і закінчуючи сварками у групі лідерів держ. організацій. Ми заходили і обговорювали це у войі, вас навіть просили окремо надати змістовну відповідь стосовно вашої агресії у форматі Тет-а-тет ви + ГА/ЗГА але ніякої змістовної відповіді не було. За це ви, відповідно, отримували покарання.
На мою об’єктивну думку, у вас було достатньо часу, аби налагодити роботу у ВРУ. На жаль, процес був, але він не покривав навіть половини потреб цієї фракції. Ми неодноразово йшли з вами на контакт, вислуховували ваші скарги, але коли доходило до доказів, їх або не було, або вони були недостатньо змістовними.
Висновок: наразі мені не зрозуміло, у чому саме полягає ваша проблема.
Чи то, як ви пишете, у держ. організації «не йдуть справи», чи то ви не можете впоратися з трьома фракціями та вашими заступниками, чи то адміністрація вам заважає.
Очікую подальшу відповідь від старшої адміністрації.