Розглянуто Для ГА / Спроба злити фракцію НПУ Києва

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝕸𝖎𝖗𝖆𝖎 𝕾𝖔𝖓𝖆𝖙𝖆

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Бер 2025
Дописи
129
Реакції
345
Бали
68
1. Ваш нікнейм: Мірай Соната
2. Нікнейм порушника: Амір Алієв (96457)
3. Суть скарги:
Дана особа вже тривалий час намагається злити фракцію НПУ міста Києва та окремих осіб, які йому не подобаються. А саме - мене, Севу Чижика, Нао Сонату та ін. Протягом менше ніж три тижні на нас летить багато скарг саме від нього, ця людина поводиться зовсім неадекватно, сам створює дуже провокативні ситуації, за що ми його заарештовуємо по правим проекту, при цьому, він навіть не сидить - постійно використовує ключ свободи, але тут же пише скаргу приписуючи порушення які навіть не можуть бути порушеннями.
Дуже часто погрожує, як в грі, так і в дс - натравляючи на нас своїх людей. Пише скарги на 5 сторінок, в яких намішано все, та якісь згадки які були невідомо коли. Тобто тексту купу, а сенсу 0. Я думаю це робиться навмисно. З метою того, щоб злити нас.

Прошу розібрати кожну скаргу окремо.
Скарга №1 (за 06.06. зверніть увагу на назву) - в цій скарзі намішано все, статті за які карає лише прокуратура, нібито порушення статуту - яке не може бути взято до уваги та багато всього (знову море тексту). Але що цікаво, на самому початку чітко видно хто по кому перший почав стріляти, і як порушували його люди. Оскарження я подавала ще 08.06, де розписано порушення від його людей і від нього в більшому ступені. Але, якби не спотворення ситуації в тексті скарги - думаю її розглянули б по-іншому.

Скарга №2 (за 11.06) - тут гравець скаржиться на розшук, який системно з'являється трошки пізніше після заходу до гри. Враховуючи, що особа грає не перший рік - думаю він і так це знав, ну або здогадувався. Але він подає скаргу саме на НПУ К, поруч з ним нікого не було, він не міг знати що це саме наше НПУ. Тобто звідки така впевненість? Не СБУ, не будь-яке інше НПУ, а саме наше. І про це в своїй скарзі він вказує не раз.

Скарга №3 (заява в прокуратуру за 14.06) - тут гравець вирішив, що просто скарги на форумі мало. І подає цю ж ситуацію, але в прокуратуру. Особисто ні я, ні мої колеги, ні навіть уповновежені люди - там порушень Закону які нам приписує гравець - не побачили. І найцікавіше тут - це прохання автора щодо запобіжного заходу. Цитата: "Накладення санкцій або компенсацій: Звільнення працівників НПУ з занесенням до ЗЧС".
Звільнення з ЗЧС за що? Він сам розуміє, стріляв по співробітникам, захопив блок-пост - це порушення Закону. Всі його права дотримувались, але в скарзі він пише інше. Доволі цікава тут відповідь судді та прокурора, це компетентні люди, які точно можуть об'єктивно оцінити ситуацію, тому прошу взяти до уваги їх відповідь.

Скарга №4 (порушення 13.06 - залив 16.06) - тобто коли зрозумів, що прокуратура нас не звільнить з ЗЧС) Написана нісенітниця. Порушень від нас я не побачила. За простий текст який я писала в чат - він просив дати мені мут та догану за перебивання старшого, коли претензій до мене не було.

Скарга №5 (така ж сама як і №4 подана в один день) - тільки тут в приписі Нікнейм порушника - вказано і мене, і мого напарника Севу Чижика. І тут вже нам приписують "Образу Святих" - ну це хіба адекватно? За одну і ту ж ситуацію.

Скарга №6 (за 17.06) - тобто кожен день він заливав на НПУ К. Ця ситуація особисто його не стосувалась, може то були інші працівники, сама людина яка там була скаргу не подавала. А ця персона, втрутившись в ситуацію - нагрубив працівникам, коли його ніхто не чіпав - ще й потім відкинув на форум. Борючись за права людини з ЯКОЮ Є ВІЙНА КЛАНІВ. Нісенітниця так само.

Скарга №7 (за 18.06 - переподає ситуацію за 13.06) - 3 скарги подавав за одну і ту ж ситуацію, а адміністратор пояснив, що там порушень від нас, ще й в такому масштабі - немає. І тут звільнити не вийшло.

Тоді мій колега подає скаргу вже на нього - де перед цим людина за ним каталась, провокувала тощо. І адміністратор виніс справделиве покарання, тобто порушення від нього було. Повний відкат затримання є. Автор образився і подає:
Скарга №8 - причина порушень "Образа в назві відео, але це відео автора", а сам Алієв неодноразово ображав нас як в назвах теми, так і на своїх відео в ютуб
І увага, просто за мій коментар по темі, автор скарги просить для мене бан 7-14 днів
Коли за це видаються попередження.

Всі ці ції, та така кількість скарг, за малий проміжок часу, які подаються ледь не через день - вказують за бажання злити як фракцію так і окремих активних гравців, до яких в Алієва є особиста нічим не обгрунтована неприязнь.

Я прошу адміністрацію перевірити ці всі матеріали та перевірити на порушення правила:
6.36. "Злив особового складу" - Заборонений навмисний злив особового складу адміністрації, гравця, фракції або клану, також общаку клана (на розсуд адміністрації). | Бан 14-31 день
Бо гравець активно просить для нас бани, звільнення і ЗЧС - це не є адекватним. Всі докази того, що алієв провокував перший - за необхідності надам. Як і підтвердження того, що він напевно жодного разу не сидів, та виходив по ключу свободи, в нього навіть причин ображатись на нас 0.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): вище є
5. Дата порушення: з 06.06.2026 - 21.06.2026

Ксенія Київська

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
23 Січ 2025
Дописи
2,320
Реакції
678
Бали
253
Вітаю.

Згідно з практикою розгляду подібних звернень, зливом особового складу, фракції або окремих гравців може вважатися систематичне подання безпідставних скарг, зокрема 5 і більше відхилених скарг за короткий проміжок часу.

Переглянувши надані вами матеріали та перелік скарг, можу зробити висновок, що частина з них була подана на ситуації, де з боку співробітників НПУ дійсно вбачалися певні порушення або спірні моменти, які потребували перевірки. У зв'язку з цим наразі немає достатніх підстав стверджувати, що дії гравця мають ознаки навмисного зливу фракції чи її особового складу.

Водночас звернення та наведені вами аргументи будуть взяті до уваги. У разі продовження подібної активності та виявлення ознак систематичного подання безпідставних скарг ситуація буде переглянута додатково.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі