Розглянуто Для ГА або ЗГА Неправомірні дії! Перешкода блогерскій діяльності! Перешкода рекламі проекту!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джекі Варшавський

Кошовий отаман
Реєстрування
22 Лип 2024
Дописи
56
Реакції
63
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Євген Міллер
  2. Особистий нікнейм: Джекі Варшавський
  3. Суть скарги: Шановна старша адміністрація, пояснюю ситуацію яка сьогодні сталася: Дав дівчатам з клану значить я завдання, Відзняти відеоролик, тема брат за брата( в яких випадках сімʼя ВАРШАВСЬКИХ кидає всі діла в летить на допомогу) В процесі коли дівчата обговорювали сценарій, і вирішували як саме це буде виглядати, вони використовували одна на одній Анімації які Розцінюється як анімації з метою приниження гідності. Адміністратор який перебував на цей момент на Центральному ринку, не зміг пройти повз, і видав покарання 1 із дівчат на 60 хвилин деМоргана. Після двох спроб пояснити що саме ми робили, я і ще 1 співклановець отримали мут! Шановна адміністрація, На мою думку ви маєте сприяти розвитку та рекламі даного продукту, а не перешкоджати! Я розумію що в деяких адміністраторів Адмінкоїни в пріоритеті! Але є багато можливостей заробити їх іншим шляхом!!!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:17.04.20

Вкладення

• IMG_6255.jpeg
    IMG_6255.jpeg
    446.5 Кб · Перегляди: 64

Лука Архангел

Старий | Північна Україна [04]
Активний гравець
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
638
Реакції
424
Бали
123
Адреса
Kropyvnytskiy
Вітаю шановний гравець.
Вас було покарано , за неповажне ставлення до Адміністрації. А саме коли я видав покарання вашому так сказати соклану. Ви попросили в репорт Міллер тп і.т.д - я до вас телепортувся , ви до мене почали неповажно ставитись без поваги як до Адміністратора серверу. Стосовно пункту правилу 4.10 UKRAINE GTA -
4.10. "Неповажне ставлення до адміністрації" - Заборонено неповажне ставлення до адміністрації. | Мут до 180 хвилин / Бан від 4 днів.
Всі відео-докази будуть відправлені ГА/ЗГА.

Стосовно вашого соклану - Айзі Шейхисламові , теж стосовно пункту правил 6.49 URKAINE GTA -
6.49. Заборонено використовувати анімацію з метою приниження гідності людини. | Деморган 45 хвилин, при наступному порушенні Варн
Докази теж будуть відправлені ГА/ЗГА.
Відео-Ролики як ви кажете , можно знімати не на центральному ринку і з такою метою анімацією. А десь в іншому місці - як я і обьяснив вам як лідеру клану. Но поваги від вас я ніякої не почув а тільки в мою сторону крики та погрози щоб піднімите старший склад Адміністрації.

Докладу - тощо ГА або ЗГА , можуть змінити срок вашого покарання за таке відношення до Адміністрації якщо вона сама це рішить. Приємної гри на URKAINE GTA :)

Очікуйте відповіді від ГА або ЗГА.

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Відзняття відеороликів не дає права порушувати правила проекту, перед правилами всі рівни, чи то блогер, чи то звичайний гравець, якщо ви хотіли відзняти ролик з використанням подібних анімацій, найкраще це було зробити у нелюдному місці без гравців, дякую за увагу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі