Відмовлено Для КТП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Герас ♡

.
Активний гравець
Реєстрування
15 Чер 2023
Дописи
1,357
Реакції
1,644
Бали
213
1. Сервер у діскорді: Всі
2. Нікнейм теха: Джордж Богданов
3. Особистий нікнейм (Discord): @maximgeras
4. Суть скарги:

Вітаю, аккаунт знаходиться довгий час у блокуванні, отримав блокування за те що я включив демонстрацію екрана щоб показати форум юкрейн гта, слухав музику також, далі хотів виключити демонстрацію екрана і альтабнувся в діскорд, заграла любима пісня і я на неї сконцентрувався, і нажаль я не замітив що я показую діскорд іншого проекту, тільки після того як мені сказав мій друг що я показую інший діскорд, я його сразу закрив, тобто це не було зроблено навмисно або з метою прорекламувати інший проект.

Прошу зняти мені покарання, тому що я хочу наразі хочу відновлювати свою довіру та вибачаюсь за скоєне перед вами.

5. Доказ: (скриншот/відео): -

6. Дата походження: 07.03.2025, дата видачі - 22.01.2025

Данило Шульга

На пенсії
Активний гравець
Реєстрування
11 Жов 2023
Дописи
668
Реакції
356
Бали
68
Вітаю, шановний гравець!

Дякуємо вам за внесок у розвиток UKRAINE GTA.

Після детального розгляду вашої скарги, виношу вердикт: ви отримали покарання за рекламу стороннього проєкту, що є порушенням правил нашої спільноти Discord.

Варто зазначити, що це не перший випадок з вашого боку. Ви неодноразово подавали апеляції, кожного разу запевняючи, що подібне більше не повториться. Однак факти свідчать про зворотне – порушення тривають, а виправдання залишаються незмінними: «випадково», «забув вимкнути демонстрацію екрану» тощо.

Крім того, 07.03.2025 ви отримали блокування за обхід покарання через твінк-акаунт. Враховуючи систематичне недотримання правил, оскарження покарання є недоцільним, оскільки існує висока ймовірність повторення ситуації.

Очікуйте відповідь від КТП/ЗКТП.

З повагою,
Senior Moderator - Данило Шульга

|На розгляді|

Мстислав Подільський

Керівник Тех.Підтримки
Реєстрування
18 Лют 2023
Дописи
447
Реакції
360
Бали
68
Вітаю.

Погоджуюсь зі словами вище. Також вчора був зафіксований ще один твінк акаунт з метою обходу блокування.

У оскаржені відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі