Відмовлено Для Олега Галицького//Відповідь ГА не цікавить

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ꑭ𝖇𝖔𝖗𝖒𝖆𝖓ꑭ

𝖇𝖔𝖗𝖒𝖆𝖓
Активний гравець
Реєстрування
10 Тра 2024
Дописи
695
Реакції
1,347
Бали
153
1. Ваш нікнейм:Максимка Шевчук
2. Нікнейм адміністратора:Ілля Репецький
3. Суть скарги:Вітаю, шановний Керівник проєкту.
Мене було заблоковано на 21 день за обман адміністрації. Хочу пояснити ситуацію.
Я подав скаргу на поліцейського за NonRP Drive. Після цього побачив, що вже є інша скарга на мене за той самий момент. Тому я вирішив видалити свою скаргу, оскільки не бачив сенсу в двох скаргах з однаковою ситуацією.
Ситуація була така: за мною їхали поліцейські, я поїхав по NonRP Drive та почав тікати. Після цього по мені відкрили вогонь і мене затримали. Під час затримання поліцейський продовжив рух по NonRP Drive зі швидкістю більше 60 км/год.
Мій фрапс почався з моменту затримання, оскільки до цього запис не вівся. Коли мене закували в кайданки, я одразу звернув гру і включив фрапс. На відео було видно, що поліцейський рухається явно більше ніж 60 км/год, тому я і подав скаргу.
Після подачі скарги я побачив, що вже є інша скарга з повним фрапсом (близько 3 хвилин). Тому вирішив видалити свою скаргу, щоб розглядали саме той фрапс, де ситуація показана повністю.
Адміністрація вирішила, що я нібито обрізав фрапс спеціально, щоб показати тільки порушення поліцейського і приховати свої. Але це не так. Я ніде не писав і не заперечував, що їхав по NonRP Drive. Моєю метою не було обманути адміністрацію.
Прошу пояснити, де саме в цій ситуації був обман з мого боку.
Також прошу розглянути можливість розблокування, оскільки на даний момент у мене вже зібрано близько 100 одиниць івент-валюти, і через бан я можу втратити можливість використати її під час івенту.
Сподіваюся на ваше розуміння та справедливий розгляд ситуації.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):відповідь ГС держ

5. Дата порушення:10.03.2026

ꑭ𝖇𝖔𝖗𝖒𝖆𝖓ꑭ

𝖇𝖔𝖗𝖒𝖆𝖓
Активний гравець
Реєстрування
10 Тра 2024
Дописи
695
Реакції
1,347
Бали
153
Прошу видати покарання даному гравцю за порушення правил форуму 3.3 та 3.2. Також хочу додати, що в мене фрапс не ведеться 24/7 — я записую лише ті фрагменти, де гравці порушують правила. І взагалі можливо то інший я фрапс показував.

ꑭ𝖇𝖔𝖗𝖒𝖆𝖓ꑭ

𝖇𝖔𝖗𝖒𝖆𝖓
Активний гравець
Реєстрування
10 Тра 2024
Дописи
695
Реакції
1,347
Бали
153
3.2 Заборонені повідомлення, які не належать до зазначеної теми/Не стосуються вас. Іншими словами, заборонено оффтоп у будь-яких його проявах. | Видалення повідомлення і попереження, бан 7 днів.
3.3 Заборонені повідомлення, які не мають сенсу та флуд у будь-яких його проявах. | Видалення повідомлення і попередження, бан 5 днів.
Прошу видати бан гравцю за флуд більше 3 повідомлень

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,190
Реакції
915
Бали
253
Вітаю
Шановний Максим.
Ви отримали покарання згідно з правилами UKRAINE GTA 7.7, (Click) на гравця з НПУ не було подано скарги з всією ситуацією, Ви подали скаргу на гравця з фракції НПУ за порушення правил UKRAINE GTA, а саме NonRP Drive, стверджуючи, що у Вас не було відео всієї ситуації, але за доказами які надав інший гравець чітко видно, що у Вас було відео на майже годину (Понад 50 хв), Ви мали
повну ситуацію, але при цьому все одно подали обрізану ситуацію.

Згідно з нормативами, покарання видається від 31 дня, але Вам надали на 21.
У випадку подальшої спроби введенням оману Адміністрації - покарання буде збільшено.
Наразі оскарженню не підлягає.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі