- Реєстрування
- 1 Тра 2023
- Дописи
- 2,261
- Реакції
- 4,057
- Бали
- 253
- Нікнейм адміністратора: Валерія Савченко
- Особистий нікнейм: Тимур Ведмідь
- Суть скарги:
Вітаю, шановний керівник.
Місяць тому, я подавав оскарження про винесення мене з ЧСА. На той момент скаргу було нажаль відмовлено.
Уже пройшов доволі довгий час як я перебуваю у цьому списку, близько 5 місяців..
У середині липня я зайняв посаду лідера МОЗ на 04 сервері, успішно відстояв термін, без будь - яких покарань.
Це було зроблено для того щоб відновити свою довіру від адміністрації, показавши свою роботу / актив / комунікацію.
Приношу вибачення перед всім складом адміністрації за свої некоректні дії як на посаді адміністратора, так і в ролі звичайного гравця.
Я усвідомив помилки, які були допущені мною під час перебування на посаді Ст.А 03 серверу, а також на 05 сервері — як під час виконання своїх обов’язків, так і після.
Я повністю переосмислив свою поведінку, зробив висновки та впевнений що таке не повториться в майбутньому.
Прошу пере розглянути моє перебування в ЧСА, так як хочу і надалі займати посаду адміністратора на інших серверах, допомагати гравцям, та розвиватись дальше. Надіюсь на ваше розуміння.
Загалом хотілося б також поспілкуватися разом із ГА та керівником у голосовому каналі.
Як казав Олег Галицький - « Усі мають можливість отримати другий шанс »
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Попередня скарга
- Дата походження: 27.09.25