Розглянуто Для Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Тимошик

Полковник НПУ | Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
2,261
Реакції
4,057
Бали
253
  1. Нікнейм адміністратора: Валерія Савченко
  2. Особистий нікнейм: Тимур Ведмідь
  3. Суть скарги:

Вітаю, шановний керівник.
    Місяць тому, я подавав оскарження про винесення мене з ЧСА. На той момент скаргу було нажаль відмовлено.
    Уже пройшов доволі довгий час як я перебуваю у цьому списку, близько 5 місяців..
    У середині липня я зайняв посаду лідера МОЗ на 04 сервері, успішно відстояв термін, без будь - яких покарань.
    Це було зроблено для того щоб відновити свою довіру від адміністрації, показавши свою роботу / актив / комунікацію.

Приношу вибачення перед всім складом адміністрації за свої некоректні дії як на посаді адміністратора, так і в ролі звичайного гравця.
    Я усвідомив помилки, які були допущені мною під час перебування на посаді Ст.А 03 серверу, а також на 05 сервері — як під час виконання своїх обов’язків, так і після.
    Я повністю переосмислив свою поведінку, зробив висновки та впевнений що таке не повториться в майбутньому.

Прошу пере розглянути моє перебування в ЧСА, так як хочу і надалі займати посаду адміністратора на інших серверах, допомагати гравцям, та розвиватись дальше. Надіюсь на ваше розуміння.

Загалом хотілося б також поспілкуватися разом із ГА та керівником у голосовому каналі.

Як казав Олег Галицький - « Усі мають можливість отримати другий шанс »
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Попередня скарга
  5. Дата походження: 27.09.25

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,314
Реакції
5,027
Бали
253
Вітаю!

Оскільки причина вашого Чорного списку є досить критичною на жаль зараз змушені відмовити в оскаржені.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі