Відмовлено Для Спец. Адміністратора|Керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Мосійчук

02 | Західна Україна
Реєстрування
20 Чер 2023
Дописи
394
Реакції
73
Бали
33
Нікнейм адміністратора: Захар Іскра, Максим Мосійчук, Олексій Безсонов

Особистий нікнейм: Андрій Мосійчук

Суть скарги: На мене подав Скаргу гравець Дарк Кнайт. А саме DM GZ від мене, хоча від нього там була провокація в вигляді витягування мене з автомобіля(без відігровки рп), Адміністратор Максим Мосійчук розглянувши скаргу спочатку виніс вердкт гравцю Дарк Кнай 60-90 хв за провокацію, потім Джоні Пупс (LEADER IMMORTAL) додав в коментарях що DM GZ заборонений навіть з провокацією, Максим Мосійчук знову перерозгдянув скаргу та видав додатково мені 180 хв деморгану та догану клану так як я LEADER клану. Я згоден, що DMив в GZ, але перечитавши правила проєкту я знайшов правило 7.30 (Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум.), а на моєму откаті було видно що провокація було спеціально щоб залити на форум.
Я написав Максиму Мосійчуку з притензіями, Він направив мене до Захара Іскри. Захар в свою чергу нехтуючи правилом проєкту 7.30 сказав що скарга розглянута вірно. Я дивлячись на це все подав оскарження Головному Адміністратору, її розглянув Адміністратор Олексій Безсонов, який в свою чергу нехтуючи мої проханням щоб її розглянув саме Головний Адміністратор, сказав що все вірно та закрив її. Потім я цю ж скаргу написав для Спец Адміністратора її також закрили без пояснень.

Прошу щоб скаргу розглянули компетені Адміністратори, які не будуть покривати один одного та з урахуваннями всіх правил проєкту!

Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тиць тиць тиць
Повний откат ситуації з Дарк Кнайт тиць . Тайм коди: 0:04; 0:15; 4:36

Дата Походження: 30.01.24

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
Вітаю, переглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Скаргу було розглянуто вірно, оскільки в зеленій зоні якщо вас гравець провокував, а ви у відповідь відкрили по ньому вогонь то покарання видається і провокатору ситуації і людині яка на неї піддалась.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі