Пабло Ескобар (Енжинов)
Лідер клану EngineFamQ
- Реєстрування
- 26 Чер 2022
- Дописи
- 484
- Реакції
- 5,014
- Бали
- 113
- Нікнейм адміністратора: Діана Келлер
- Особистий нікнейм: Пабло Ескобар
- Суть скарги: не вірно видане покарання, халатний розгляд скарги.
1) У цій скарзі https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Пабло-Ескобар-dm-in-zz.71932/ адміністратор не помічає дуже важливих моментів для об'єктивного розгляду скарги і виносить неправильний вердикт.
Ось відео від гравця, який залив ЖБ:
- на 00:01 секунді відео ми бачимо, шо вогонь по гравцю було відкрито до 33 (куля в правому кутку скріна).
- на 00:03 секунді відео ми бачимо, шо хп знялося, гравець не в ЗЗ (було 140 хп - стало 137 хп).
-на 00:04 секунді відео ми бачимо, шо хп знялося, гравець не в ЗЗ (було 137 хп - стало 136 хп).
Тобто вогонь був відкритий з моєї машини заздалегідь, РП процесс почався.
Кулі попадали по машині.
Ось місце де відбувалася погоня за гравцем та вівся вогонь. (помічено червоним)
2)
- У гравця були вимкнені звуки ефектів, тобто звуки попадання по машині вона не чула і продовжувала їхати.
- Також як стверджує гравець, вона не слідкувала за своїм маркером хп і продовжувала їхати.
Отже коли в неї знімалося хп на 00:03 і 00:04 секунді відео, це повинно було супроводжуватися звуками попадання по її машині.
3)
Мене не повинно було хвилювати, що в гравця вимкнений звук та вона не слідкує за маркером свого хп і продовжує їхати в зелену зону. (Це не мої проблеми)
Її неуважність не звільняє від покарання.
З моєї сторони це виглядало як ухід в ЗЗ, де я і всі гравці в моїй машині мали повне право її добити, що і зробили.
4) Потребую:
- об'єктивний розгляд скарги.
- видати покарання гравцю, який дійсно винен.
- вийняти мене з КПЗ.
- забрати догану.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 06.09.2023