Зачинено Діана Келлер / Некомпетентність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Пабло Ескобар (Енжинов)

Лідер клану EngineFamQ
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
484
Реакції
5,014
Бали
113
  1. Нікнейм адміністратора: Діана Келлер
  2. Особистий нікнейм: Пабло Ескобар
  3. Суть скарги: не вірно видане покарання, халатний розгляд скарги.

1) У цій скарзі https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Пабло-Ескобар-dm-in-zz.71932/ адміністратор не помічає дуже важливих моментів для об'єктивного розгляду скарги і виносить неправильний вердикт.

Ось відео від гравця, який залив ЖБ:

- на 00:01 секунді відео ми бачимо, шо вогонь по гравцю було відкрито до 33 (куля в правому кутку скріна).

- на 00:03 секунді відео ми бачимо, шо хп знялося, гравець не в ЗЗ (було 140 хп - стало 137 хп).

-на 00:04 секунді відео ми бачимо, шо хп знялося, гравець не в ЗЗ (було 137 хп - стало 136 хп).

Тобто вогонь був відкритий з моєї машини заздалегідь, РП процесс почався.
    Кулі попадали по машині.

Ось місце де відбувалася погоня за гравцем та вівся вогонь. (помічено червоним)

2)
    - У гравця були вимкнені звуки ефектів, тобто звуки попадання по машині вона не чула і продовжувала їхати.

- Також як стверджує гравець, вона не слідкувала за своїм маркером хп і продовжувала їхати.

Отже коли в неї знімалося хп на 00:03 і 00:04 секунді відео, це повинно було супроводжуватися звуками попадання по її машині.

3)

Мене не повинно було хвилювати, що в гравця вимкнений звук та вона не слідкує за маркером свого хп і продовжує їхати в зелену зону. (Це не мої проблеми)

Її неуважність не звільняє від покарання.

З моєї сторони це виглядало як ухід в ЗЗ, де я і всі гравці в моїй машині мали повне право її добити, що і зробили.

4) Потребую:
    - об'єктивний розгляд скарги.
    - видати покарання гравцю, який дійсно винен.
    - вийняти мене з КПЗ.
    - забрати догану.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):

5. Дата походження: 06.09.2023

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Вітаю.

Адміністратор розглянула скаргу вірно.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі