Схвалено ЗМІ/Кирилл Правда

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сергій Правда

ЗГС Держ | Південна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
3 Чер 2023
Дописи
400
Реакції
1,045
Бали
153
1737953753689.png

Шановний заступнику!

Я щиро вдячний за вашу працю та відповідальність, але мушу відверто сказати, що я в шоці від поточної ситуації. Три пункти у звіті, навіть з урахуванням вашої триденної неактивності, — це не робота заступника. Це більше схоже на формальний звіт заради звіту, а не реальний вклад у розвиток фракції.

Роль заступника передбачає значно більше, ніж виконання мінімальних завдань. Це активна участь у житті організації, ініціативність і здатність брати на себе відповідальність. Я очікую від вас більшого, ніж просто виконання базового мінімуму, хоча фактичного його навіть тут немає...

Щоб змінити ситуацію, пропоную наступне:

1. Підвищити активність. Навіть якщо є об’єктивні причини для неактивності, ви завжди можете делегувати завдання або попередньо підготувати матеріали для ефірів або ж різних заходів, прийшли, запланували, зробили і є виконана робота.
  2. Проактивність. Ви маєте брати ініціативу у власні руки. Наприклад, урізноманітнювати тематику ефірів, придумувати нові інтерактивні формати або пропонувати ідеї, які допоможуть залучити більше гравців, дякую що звернули увагу на те, що я вказував вам у минулому звіті.
  3. Якість роботи. Працювати потрібно так, щоб це було видно й відчутно. Формальний підхід тільки негативно впливає на репутацію фракції.
Якщо ви готові працювати на результат і дійсно брати активну участь у розвитку нашої організації, я готовий підтримати вас і допомогти. Але без бажання та реальних зусиль подальше співробітництво виглядає сумнівним.

Сподіваюся на ваше розуміння і швидкі зміни, перейдемо до оцінювання.
1737953760147.png

Оцінка звіту

• Виконання обов’язків заступника (1/5):
    Низький рівень залучення до організації. Формальний підхід до роботи.
  • Кількість роботи з особовим складом (0/5):
    Відсутність належної роботи з працівниками фракції, недостатньо уваги приділено навчанню та наборам в фракцію.
  • Взаємодія з державними організаціями (0/5):
    Не зафіксовано результативної взаємодії, яка б демонструвала ініціативність або професійний рівень (ГРП це звісно добре, але б хотілось побачити саме інтерв'ю/ефіри/репортажі з місця подій і т.п).
  • Звіт написаний вчасно (5/5):
    Тут питань немає — звіт подано вчасно.
  • Якість оформлення, зручність перевірки (4/5):
    Звіт оформлений непогано, враховуючи всього 3 пункти, 5-ть балів за нього нажаль надати я вам не зможу.

1737953760147.png

Загальна кількість балів: 23/50 (+3 за участь у ГРП "День Соборності)

Такої роботи явно недостатньо для посади заступника. Мінімальні зусилля у виконанні обов’язків не відповідають очікуванням, а оцінка повинна стимулювати до більш якісного підходу, тому що вам вказують на ваші помилки і ви їх можете змінювати!
Сподіваюся, ви зробите висновки і зміните підхід до виконання своїх завдань.
Якщо ситуація на наступному тижні не змінюється -
прощаємось.
1737953760147.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі