Розглянуто ЗСУ / Олександр Тишко, Любомир Пасічний / нонРП тайзер, PG

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тревор Скотт

юпійо юпіє
Реєстрування
2 Сер 2022
Дописи
177
Реакції
79
Бали
31
1. Нікнейм гравця: Олександр Тишко (9897) Любомир Пасічний (84199)

2. Особистий нікнейм: Тревор Скотт

3. Суть скарги:

Відео №1 - Затримують тайзером, так і не зрозумів за що, (попереджень мені не було, просто перед цим за пару хвилин він підійшов, сказав, що хоче побачити мою документи, я сказав що ні, ми розійшлись) просто людина говорить свойому співробітнику "іди за мной" та тайзерять нас трьох.

Відео №2 - Прошу багато разів сказати причину затримання, в відповідть мовчання. Він дуже сильно говорив що якщо закинемо жб, то буде повний обман Адміністрації. Хотів би побачити його відео та почути його думку про це.

Відео №3 - PG. Приїхало 4 людини з автоматами, їм говорять нас відпустити. В кінці 3 відео можна почути, що їм на це абсолютно наплювати словами "А то що?". Якби в житті приїхало так 4 людини з автоматами (якщо брати нас, то 7) я не думаю, що якісь дві людини ще вимахувались би. Вони нас так і не відпустили, що також можна буде замітити на відео, яке нам захоче предоставити пан Тишко.

Вибачаюсь, що фрапси відривками, просто програма на кнопку захвачує останні 30 секунд. Оскільки він говорив що в нього все пише, і якщо зальємо жб то буде обман Адміністрації - всю ситуацію можна буде побачити в його відео.

На мою думку, як такої - провокації від нас не було. З самого початку просто приїхали і сказали, що на набір. Потім мої соклановці щось з ним стояли говорили, далі починається відео №1. Якщо якийсь момент вказав невірно - пробачаюсь, повторюсь, що хотів би побачити обіцяне відео Олександра Тишка.

4. Особисті докази (скриншот/відео): 1111 2222 3333

5. Дата порушення: 26.02.23

Останнє редагування:

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Вітаю Шановний гравець!
Беру вашу скаргу на розгляд

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Надайте повний фрапс всієї ситуації, також очікую повний фрапс зі сторони Олександра Тишка
У вас є на це 24 години

Останнє редагування:

Тревор Скотт

юпійо юпіє
Реєстрування
2 Сер 2022
Дописи
177
Реакції
79
Бали
31
ДМ зз тут не було, як сказано в кінці, ви нас пов'язали - вам дали попередження щоб відпустили, ви не відпустили.

Причину того, що мене пов'язали - так і не зрозумів. Те, що я говорив - не надає права стріляти в мене тайзером.

Про ПГ це вже нехай розбирається Адміністрація. В мене в грі не було видно вашого 3 чомусь, було тільки вас 2. Як на мене, навіть те, що вас 3, а нас по суті 7 (враховуючи тих, хто в наручниках) також повинно розцінюватись як ПГ.

Також хотів би добавити в скаргу Макс Татаренко (1496) за тайзер просто так, в мене чомусь ця людина була не прогружена, я ще здивувався, як 2 людей моментально пов'язали нас 3.

Олександр Тишко

Полковник СБУ Д.
Реєстрування
15 Сер 2022
Дописи
41
Реакції
27
Бали
21
Надайте повний фрапс всієї

ДМ зз тут не було, як сказано в кінці, ви нас пов'язали - вам дали попередження щоб відпустили, ви не відпустили.

Причину того, що мене пов'язали - так і не зрозумів. Те, що я говорив - не надає права стріляти в мене тайзером.

Про ПГ це вже нехай розбирається Адміністрація. В мене в грі не було видно вашого 3 чомусь, було тільки вас 2. Як на мене, навіть те, що вас 3, а нас по суті 7 (враховуючи тих, хто в наручниках) також повинно розцінюватись як ПГ.

Також хотів би добавити в скаргу Макс Татаренко (1496) за тайзер просто так, в мене чомусь ця людина була не прогружена, я ще здивувався, як 2 людей моментально пов'язали нас 3.
Вас було затримано по причині, що ви в комендантську годину перебували під військовою частиною.

Тревор Скотт

юпійо юпіє
Реєстрування
2 Сер 2022
Дописи
177
Реакції
79
Бали
31
Вас було затримано по причині, що ви в комендантську годину перебували під військовою частиною.
Я це взнаю майже через день, після затримання. Я зрозумів би якийсь рижик, но Заст.Нач.ССО та щей в формі для високих рангів. Неприпустима поведінка як на мене. Ви не ОПГ, щоб себе так поводити, а мабуть найбільна офіціальна організація на сервері, в якій дуже багато нових гравців, та ви повинні знати РП. Також добавлю що те, що коменданська година - не дає вам право нас бити тайзером. Ми не втікали від вас, стояли говорили з вами. Мені ніякого попередження про застосування тайзеру не було.

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Гравця Денис Райський 13628 буде покарано за "MG" - [ мут 10-30 хвилин ],
коли знаходячись в наручниках він почав в чат клану кликати на підмогу.
Автора відео буде покарано за наступними пунктами:
“CapsLock” - [ мут 10 - 30 хвилин ]
"Flood" – [ мут 10 - 30 хвилин ]

За ПГ покарання не буде так як люди на відео не відіграли автомати, за що будуть покарані за NonRP - дії, дії які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, що псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії. [ КПЗ 30 - 60 хвилин ] Гравцям що знаходяться в організації х2 )

Дякую за вашу скаргу, гарного настрою та приємної гри на Ukraine GTA ❤️

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі