Зачинено Заява до прокуратури №329

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володимр Кайовскій

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Бер 2024
Дописи
118
Реакції
94
Бали
73

Я, громадянин України Володимр Кайовскій подаю заяву до прокуратури на громадянина Назар Курт {107985} та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).

Організація: СБУ
Детальний опис правопорушення:
Я приїхав до СБУ, після чого даний гравець якимось чином дізнався, що в мене є розшук, та одразу застосував кайданки без належної причини або пояснення. Вважаю, що інформація була отримана неправомірним шляхом або з порушенням правил.
Накладення санкцій або компенсацій: Прошу накласти санкції у вигляді ЧС МВС строком на 30 днів, а також виплатити компенсацію у розмірі 1.000.000 грн.
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: доказ. Прошу вилучити у гравця відеодокази з його боді-камери для перевірки правомірності його дій.
Дата і час інциденту: 03.04.2026 14:40
До скарги до прокуратури додаю:

Електронна копія ID-картки: ((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси))
Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд,телеграм)) ds: temcad

Вкладення

• 1775220519680.png
    1775220519680.png
    310 Кб · Перегляди: 16

Владислав Грозний

Заст. Генерального Прокурора | Північна Україна
Реєстрування
24 Вер 2023
Дописи
84
Реакції
66
Бали
33
Шановний заявник! Поівдомляю вас,що розгляд справи на стадії досудового розгляду завершено,справа передана до окружного суду,інтереси сторони обвинувачення беру на себе.
"передана справа"

З повагою!
Перший заступник Генерального прокурора України

Підпис.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі