- Реєстрування
- 17 Лип 2023
- Дописи
- 685
- Реакції
- 515
- Бали
- 153
1. Нікнейм гравця: Джошуа Кензо , Грішаня Абдушивілі , Вася Котушка , Декстер Овнмазікс , Ваньок Кензо , Бодечка Овнмазік
2. Особистий нікнейм: Акіро Екстезі
3. Клан порушника: Bandidos
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Forbes
5. Суть скарги:
Клан Bandidos - 2.1 Заборонено навмисно перешкоджати іншим кланам у битві за бізнес.
Грішаня Абдушивілі - "DM Car" - Заборонено навмисно перешкоджати іншим кланам у битві за бізнес.
Джошуа Кензо- Неадекватні висловлювання , "MG'' ,
Вася Котушка - "MG'
Декстер Овнмазікс - Неадекватні висловлювання
Бодечка Овнмазік - Модератор клану - Дм , "DM Car" , Заборонено навмисно перешкоджати іншим кланам у битві за бізнес.
Ваньок Кензо - "DM Car" - Заборонено навмисно перешкоджати іншим кланам у битві за бізнес.
Чому я згадую правило 2.1 Заборонено навмисно перешкоджати іншим кланам у битві за бізнес. Тому що через 6хв мав початись бізвар із кланом Bandidos , тим більш я нерозумію як в такому випадку я б мав би проїхати!
6. Докази (скріншот/відео): КЛАЦ
7. Дата порушення: 14.05.24
2. Особистий нікнейм: Акіро Екстезі
3. Клан порушника: Bandidos
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Forbes
5. Суть скарги:
Клан Bandidos - 2.1 Заборонено навмисно перешкоджати іншим кланам у битві за бізнес.
Грішаня Абдушивілі - "DM Car" - Заборонено навмисно перешкоджати іншим кланам у битві за бізнес.
Джошуа Кензо- Неадекватні висловлювання , "MG'' ,
Вася Котушка - "MG'
Декстер Овнмазікс - Неадекватні висловлювання
Бодечка Овнмазік - Модератор клану - Дм , "DM Car" , Заборонено навмисно перешкоджати іншим кланам у битві за бізнес.
Ваньок Кензо - "DM Car" - Заборонено навмисно перешкоджати іншим кланам у битві за бізнес.
Чому я згадую правило 2.1 Заборонено навмисно перешкоджати іншим кланам у битві за бізнес. Тому що через 6хв мав початись бізвар із кланом Bandidos , тим більш я нерозумію як в такому випадку я б мав би проїхати!
6. Докази (скріншот/відео): КЛАЦ
7. Дата порушення: 14.05.24