Розглянуто Кузьма Квертов/ злив кланів для ЗГА/ГА!!!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
20 Чер 2023
Дописи
83
Реакції
238
Бали
36
1. Нікнейм гравця: Кузьма Квертов
2. Особистий нікнейм: Женька Кизима
3. Клан порушника: codex
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: VOLKOV

5. Суть скарги: Оскільки ми всі чудово знаємо, що даний гравець знаходиться у ворожому клану для кланів Volkov і TOXIC, людина різними способами питається їх видалити. Сама людина кидає чужі скарги, до яких ніяк не причетна, та пише що «Масові порушення».

Знов таки, це справа адміністраторів, добре якщо б всі ці жалоби залив сам Кузьма, але він кидає чужі жалоби, що можна віднести як до зливу кланів, це вже далеко не в перший раз.

Попрошу винести покарання людині по терміну 31 днів бану, оскільки він порушує правила проекту. Не зрозуміло, чому адміністрація не видала покарання на першу скаргу, оскільки від самого гравця повторюсь, СКАРГ 0, він просто кидає чужі скарги, а адміністрація нічого не робить, оскільки я сама була на такий ситуації, я знаю, що ця людина робить, а також відбувала повний срок.

6. Докази (скріншотвідео):перша скарга. друга скарга
7. Дата порушення: Цей місяць цілком.

Кирило Сьомкін

ГС.Неоф на пенсії| Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лис 2022
Дописи
1,562
Реакції
753
Бали
213
Вітаю шановний гравець
Правилами неофіційних організацій дозволено писати масову скаргу на клан за їх порушення, якщо вони присутні. Порушення від двох кланів були присутні за останні 7днів. Гравець в праві написати масову скаргу на клан, назбиравши докази, навіть якщо гравець не написав жодної скарги. Кожен лідер клану та його заступники несуть відповідальність за своїх людей які знаходяться в клані.
Тому покарання кланам видані вірно

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі