Розглянуто Лев Моставчук /Погрози рельному життю ,образи проекту ,МГ ,сильний оск рідних // Євненій Кобка Dm car ,PG /Максим Баратмутович /PG DM car перешкода

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Даніель Хансен

ЗАПОРІЗЬКИЙ
Реєстрування
14 Січ 2023
Дописи
300
Реакції
56
Бали
31
1.Нікнейм Гравців :Лев Моставчук(126011)
Євгеній Кобка (120747)
Максим баратрумович (121124)
2.Особистий нікнейм :Даніель Хансен
3.Суть скарги : закінчивши роботу ,я приїхав на б/у поцікавитись автівками ,цінами і тд .Після чого до мене підійшов Лев Моставчук і одним словом кажу «ні з чого доїбався» я почав з ним вести розмову ,але це було просто нереально потім до нього підійшли його дружки та почали підтримувати його дії … Зрозумівши що вони від мене не відстануть ,я вийшов на вулицю та заспамив авто ,але його кенти підбигли і почали ламати мені авто а Саме євгеній Кобка ,та Максим Баратрумович ,після чого все ж таки вони відійшли від мене ,але через декілька секунд вони перекрили мені рух (Максим Баратрумович) але я проїхав та вони стояли на криші авто ,що є порушенням правил.Серверу а саже PG ,відійшови з зеленой зони ,я їх вбив ,з другом ,бо це вже збісило рельно ,та вони приїхали з лікарні та Максим Баратрумович ,почав мене бити в зеленій зоні ,потім (чи до цього не пам‘ятаю) я Сказав Леву що я з Києва вийшло що він теж ,та він почав погрожувати мені рельнному життю ,питав з якого я района ,я спитав ,навіщо він сказав поборемся (він рельно може з кимось розговоритися в грі та це рельна погроза життю).від них дуже багато порушень ,на фрапсах буде все видно …
4.Особисті докази (Скрішот :відео)
Лев Моставчук:Погроза рельному життю
Упом рідних , та оск проекту
Мг, сказав про адміна (тайм код 01:10)

Євгеній кобка(120747)Dm car ,PG(тай код 1:05 і 2:20 DM car ) PG 2:10 і до кінця відоса

Максим Баратрумович (121124) Dm car ,PG ( дм кар 2:22 -2:30)
PG 2:22-2:30
перекрив дорогу 1:20-1:40

Dm in ZZ
ПРОШУ ПОКАРАТИ ГРАВЦІВ!
5.Дата порушення :27.05.2023

Даніель Хансен

ЗАПОРІЗЬКИЙ
Реєстрування
14 Січ 2023
Дописи
300
Реакції
56
Бали
31
силка на докази порушення від Лева Мостачука, а саме сказав « мне побеть на ету игру» и упом рідних чомусь не відкривається тому надаю докази в коментарях !

Olexandr_Hansen

Hansen_Famq
Реєстрування
2 Кві 2023
Дописи
208
Реакції
187
Бали
46
1.Нікнейм Гравців :Лев Моставчук(126011)
Євгеній Кобка (120747)
Максим баратрумович (121124)
2.Особистий нікнейм :Даніель Хансен
3.Суть скарги : закінчивши роботу ,я приїхав на б/у поцікавитись автівками ,цінами і тд .Після чого до мене підійшов Лев Моставчук і одним словом кажу «ні з чого доїбався» я почав з ним вести розмову ,але це було просто нереально потім до нього підійшли його дружки та почали підтримувати його дії … Зрозумівши що вони від мене не відстануть ,я вийшов на вулицю та заспамив авто ,але його кенти підбигли і почали ламати мені авто а Саме євгеній Кобка ,та Максим Баратрумович ,після чого все ж таки вони відійшли від мене ,але через декілька секунд вони перекрили мені рух (Максим Баратрумович) але я проїхав та вони стояли на криші авто ,що є порушенням правил.Серверу а саже PG ,відійшови з зеленой зони ,я їх вбив ,з другом ,бо це вже збісило рельно ,та вони приїхали з лікарні та Максим Баратрумович ,почав мене бити в зеленій зоні ,потім (чи до цього не пам‘ятаю) я Сказав Леву що я з Києва вийшло що він теж ,та він почав погрожувати мені рельнному життю ,питав з якого я района ,я спитав ,навіщо він сказав поборемся (він рельно може з кимось розговоритися в грі та це рельна погроза життю).від них дуже багато порушень ,на фрапсах буде все видно …
4.Особисті докази (Скрішот :відео)
Лев Моставчук:Погроза рельному життю
Упом рідних , та оск проекту
Мг, сказав про адміна (тайм код 01:10)

Євгеній кобка(120747)Dm car ,PG(тай код 1:05 і 2:20 DM car ) PG 2:10 і до кінця відоса

Максим Баратрумович (121124) Dm car ,PG ( дм кар 2:22 -2:30)
PG 2:22-2:30
перекрив дорогу 1:20-1:40

Dm in ZZ
ПРОШУ ПОКАРАТИ ГРАВЦІВ!
5.Дата порушення :27.05.2023
Цілий букет порушень хпхпхпхпххахп

Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
282
Реакції
61
Бали
28
Гравець Лев Мостачук отримує покарання у вигляді
6.12. Образа, кривда родичів, згадування родичів у негативному контексті. (pban у вигляді 21 дня)
Гравець Євгеній Кобка отримує покарання у вигляді
7.7. "PG" - Powergaming - Уява гравцем себе супер-героєм, відсутність інстинкту самозбереження. а також Dm car
Гравець Максим баратрумович (121124) отримує покарання у вигляді
7.7. "PG" - Powergaming - Уява гравцем себе супер-героєм, відсутність інстинкту самозбереження. а також Dm car
Схвалено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі