Розглянуто Микита Розумовський///Порушення статуту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
20 Вер 2024
Дописи
88
Реакції
33
Бали
21
  1. Нікнейм гравця: Микита Розумовський
  2. Особистий нікнейм: Лео Леович
  3. Суть скарги: Співробітник поліції микита розумовський порушвав статут: Росказую все спочатку,та почесному: ми підїхали з другом подразнити ментів(нам було скушно) І ось ми зустріли пана розумовського, спочатку він почав використвувати анімації танцю,потім якась дівчина почала використувати анімації з цілю приниження, потім цей пан никита вдарив мене, та хочу зауважити що без откатку(я вкажу всі тайм коди) Потім як оказалося подружка (цього никити) Почала цілитися в нього, та він їй нічого не робив. Далі цей никита почав використовувати анімації з цілю приниження, короче самі все побачите. Потім в никиту почала знову цілитися його подружка, але він їй знову ж таки нічого не зробив. І в той моменнт коли вона цілилися я спитав що происходит, та мені пан никита відповів "мені погрожують зброєю" Хоча в той момент він повинен був хоча би дати поперждення, але він навіть і його не дав. Потім мій друг вирішив якби скажемо спасти пана никиту,і ось коли мій друг взяв м4 та спитав: вам потрібно допомогти? На що він відповів що не треба, хоча сам повинен був заарештувати її. Після чого Никита почав казати що прибираємо зброю, але чому тоді подружці можна а другу не можна? При чому у друга була ціль врятувати, а не растріляти поліцейського. Далі вже думаю нічого важливого нема, якщо адміністратор не буде під кінець проглядати фрапс - просто скажу що мій друг питався втікти але поліцейський відкрив вогонь по колесам та я його затулив(на мене залили за дм силку прикріплю) і на останок хочу підмітити дуже важливу деталь, фрапс никити на якому видно порушення він обрізав!!! Тобто по суті він прибрати свої порушення.
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. тайм коди:
  6. 00:21 анімація від поліцейського
  7. 00:23 анімація з ціллю приниження від дівчини
  8. 00:45 анімація від поліцейського
  9. 01:03 дівчина цілится та він їй нічого не робить
  10. 01:25 я питаю що коїться на що мені відповідає пан поліцейський: мені погрожують зброєю
  11. 01:36 друг питає чи можна врятувати,після чого поліцеський каже заховати зброю
  12. Дата порушення: 11.06.2025

Соня Кенді

КА | Західна Україна♡
Куратор Адміністрації
Реєстрування
4 Січ 2024
Дописи
811
Реакції
575
Бали
153
Вітаю шановний гравець!
Гравець Вікторія Медвідь [206246] отримує покарання у вигляді:

6.49. Заборонено використовувати анімацію з метою приниження гідності людини. | Деморган 45 хвилин
Очікуйте розгляду від слідкуючої адмінстрації

Святослав Наконечний

Ст. Адміністратор | Центральна Україна [01]
Реєстрування
24 Гру 2022
Дописи
318
Реакції
144
Бали
88
Адреса
🇺🇦 Lviv ❤️
Веб-сайт
youtube.com
Вітаю, шановний гравець
Гравець [69572] - отримає покарання за
6.49. Заборонено використовувати анімацію з метою приниження гідності людини. | Деморган 45 хвилин, при наступному порушенні Варн
Гравець [126417] отримає покарання
5.8. "Нецензурна лайка" - Надмірне вживання нецензурних слів і виразів в IC чаті, в OOC - заборонено. | Мут 30-90 хвилин
Ви автор [Лео Леович] - отримаєте покарання
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин

Схвалено!!!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі