Вітаю!
Ознайомившись з вашою скаргою, виношу такий вердикт:
Гравець Мухаммед Баобаб(11373) отримує таке покарання:
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 25 хвилин
2.28. Заборонено використовувати електрошокер для затримання/нейтралізації гравця під час того, як він стріляє зі зброї. | Догана
Також з працівником буде проведена бесіда щодо поважного спілкування з громаданами
Гравець Олег Казікович(1545) отрумує таке покарання:
6.29. "Провокація гравців" - Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум тощо. | Мут 60 хвилин
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут 60 хвилин
Гравець Люцифер Найтфолл(39881) отримує таке покарання:
6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 25 хвилин
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут 40 хвилин
Гравець Річард Вайт(58149) отримує таке покарання:
6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 30 хвилин
Гравець Ліам Вайс(41379) отримує таке покарання:
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 100 хвилин
Гравець Денис Бурулька(63114) отримує таке покарання:
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут 25 хвилин
Також хотів би висловити свою думку щодо цієї всієї ситуації. Працівник НПУ правильно вчинив коли вас затримав, від вас чулися не одноразові провокації в їхню сторону. Також с приводу нонрп дій, працівник відіграв все що треба було та випадково посадила вас в іншу машину, після чого почулося слово "відкат"(так що нонрп дій я не бачу). Я згоден що від працівника поліції були порушення, але якщо я був на місці цього працівника, я би вчинив так само як і він.
Розглянуто!