Розглянуто Мухаммед Баобаб[11373] НПУ / Затримання без причини+нонРП дії+тайзер в бою+ПГ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Казікович

Кошовий отаман
Реєстрування
20 Жов 2023
Дописи
84
Реакції
45
Бали
73
1. Ваш нікнейм: Олег Казікович[1545]
2. Нікнейм порушника: Мухаммед Баобаб[11373]
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: Стою спілкуюсь з іншим співробітником НПУ і тут цей "персонаж" починає: Затримання без причини + нонРП дії + тайзер в бою + ПГ
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Відео Таймкодзатримання ТаймкоднонРПдії ТаймкоднонРПдії2 ТаймкодТайзервбою ТаймкодПГ
6. Дата порушення: 04.12.2025

Владислав Чумацький

Кошовий отаман
Реєстрування
22 Бер 2025
Дописи
103
Реакції
82
Бали
73
Вітаю!
Ознайомившись з вашою скаргою, виношу такий вердикт:

Гравець Мухаммед Баобаб(11373) отримує таке покарання:
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 25 хвилин

2.28. Заборонено використовувати електрошокер для затримання/нейтралізації гравця під час того, як він стріляє зі зброї. | Догана
Також з працівником буде проведена бесіда щодо поважного спілкування з громаданами

Гравець Олег Казікович(1545) отрумує таке покарання:
6.29. "Провокація гравців" - Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум тощо. | Мут 60
хвилин
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут 60 хвилин

Гравець Люцифер Найтфолл(39881) отримує таке покарання:
6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 25 хвилин
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут 40 хвилин

Гравець Річард Вайт(58149) отримує таке покарання:
6.1.
"FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 30 хвилин

Гравець Ліам Вайс(41379) отримує таке покарання:
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 100 хвилин

Гравець Денис Бурулька(63114) отримує таке покарання:
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут 25 хвилин

Також хотів би висловити свою думку щодо цієї всієї ситуації. Працівник НПУ правильно вчинив коли вас затримав, від вас чулися не одноразові провокації в їхню сторону. Також с приводу нонрп дій, працівник відіграв все що треба було та випадково посадила вас в іншу машину, після чого почулося слово "відкат"(так що нонрп дій я не бачу). Я згоден що від працівника поліції були порушення, але якщо я був на місці цього працівника, я би вчинив так само як і він.

Розглянуто!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі