Розглянуто Назар Ябковський// ТК + Догана за саме міні порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Даня Волкер

Активний
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
36
Реакції
36
Бали
21
  1. Нікнейм лідера/заступника: Назар Ябковський (123975)
  2. Особистий нікнейм:Даня Волкер
  3. Суть скарги: Почнемо з ТК надам вам тайм код відео доказу а саме 01:46 де чітко видно як Генерал починає бити двох співробітників а саме Пана Пінгвіна також пана Хасела. Пройдемо далі я забувся про доповідь пана Генерала в рацію і вдарив випадково співробітника тайзером( тайм код- 2:43) після чого одразу вибачився(3:00) , пан Генерал починає бити мене без причини(тайм код- 02:45) я ще раз вибачаюся. Також розумію що було тк з моєї сторони але за настільке мінімальне порушення можна було дати попередження а не догану.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео) Тик

Назар Ябковський

Генерал НПУ К в минулому
Реєстрування
11 Лип 2022
Дописи
56
Реакції
45
Бали
33
Вітаю, - Team Kill (ТК) - Вбивство члена вашої фракції/клану/команди. Також в мене не було чутно вашого мікрофону, тому побачивши цей відео-запис я вам зніму догану. Але хочю зауважити, що з вашої сторони була неодноразова провокація, також в кінці був обман ( ви сказали, що у вас вилетіло, а насправді ви спеціально вийшли і тим самим ще підговорили співробітника щоб він мені писав, що у вас вилетіло )

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,660
Реакції
1,289
Бали
253
Вітаю, лідера Назар Ябковський отримує попередження за порушення правил проєкту, а саме ТК, також jail 60 хвилин.
Пункт правил в "Правилах проєкту" - 7.7 "TK" - Team Kill - доведення до несвідомого стану або завдання шкоди здоров'ю члену своєї команди, фракції.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі