Рома Зубака
Козак
- Реєстрування
- 15 Тра 2023
- Дописи
- 8
- Реакції
- 5
- Бали
- 8
- Нікнейм адміністратора:Василь Перегінець
- Особистий нікнейм:Роман Зубака
- Суть скарги:Почалось все так я прокидаюсь мені пишуть в групу Бед Копів чи можу я зайти в войс після чого я відповідаю так і я хочу зайти в Кабінет Полковників НПУ К так як я був Полковником НПУ К після чого мені пише що у вас недостатньо прав для цього каналу я нічого не зрозумів після чого я зайшов в спілкування НПУ К мене перекинули в канал Старшої Адміністрації і мені говорять ви порушили праивила бед копів а саме підвищили людину на 5 порядкове за 1 день після чого я розказав ситуації в деталях та людина повернулась з відпустки після чого я її прийняв на 4 порядкове з цим питання було вирішено але після того мені сказали що ви также порушили правило бед копа а саме:
4.4. Заборонено BAD COP/GOV у якого немає схваленої RP біографії брати суми хабаря більші ніж 50 000 грн.
І тепер я заходжу глянути свою біографію так як вона була схвалена і сьогодні
О 12:16 Мою Біографію перенесли у вітділ Відмовлені Біографії по причині Біографію анульовано я вважаю що це можна рахувати як злив особи
Просто я не розумію що це за фігня якщо у мене біо схвалено а сьогодні перед видачою варну мені онулили біографію - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Роман-Зубака-bad-cop.199511/
Скрін видачі WARN: - Дата походження:18.08.2024
Останнє редагування: