Розглянуто Не прикольний жах від 3-ьох чудаків (Для ГА та слідкуючого)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝕸𝖎𝖗𝖆𝖎 𝕾𝖔𝖓𝖆𝖙𝖆

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Бер 2025
Дописи
125
Реакції
325
Бали
68
1. Нікнейм гравця: Амір Алієв (96457), Саня Хімік (83380), Філіпон Купернатор (89385)
2. Особистий нікнейм: 38245
3. Клан порушника: GRIM, Prokuratura, третій без клану (хоча був).
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: FernandoFamQ
5. Суть скарги: В нас війна кланів, я вбила Алієва за цією скаргою, після чого людина вчиняє RK та просить своїх друзів приїхати "порішать питання". Важливо, що з тими двома братками я раніше особливо не перетиналась, але вони дуже фанатіють і люблять Алієва. Війн з їх кланами не було. Стояла на вокзалі, спілкувалась з людиною, тут прилітає компашка і починають оскать, погрожувати, мг і тд.
Алієв: ініціатор конфлікту, ображав без причини і раніше весь час. Робив він це заради "контенту" це цитата, оскільки більш нічого цікавого в нього немає. Постійно рекламує та нав'язує всім свій "канал". Виставляє себе жертвою, хоча покарання за Образи та ДМ отримує доволі часто. Вживає регулярно нецензурну лексику, прошу звернути увагу, що на його трансляціях систематично адміністрація згадується негативно. До цієї скарги, я не знала що він "блогер". Тайм-коди порушень: (01:00-2:30) - вживання нецензурної лексики та МГ; (03:40 і 5:36 - нешанобливе ставлення); (05:47 і до кінця - взагалі якийсь неадекват, я не знаю як це назвати).
Саня Хімік: кращий друг першого, протягом конфлікту провокував, ображав та погрожував. Його взагалі навіть не знаю, але він думає, що може так поводитись. Тайм-коди порушень: (01:38 - 01:55) - флуд, мг, перешкода; (03:00) - провокація, нешанобливе ставлення; (03:38) - провокація, нешанобливе ставлення; (03:43) - флуд в голосовий; (05:20) - знову провокація; (05:31 і до кінця) - мг, провокація, завуальовані погрожував "розносить фактами")).
Філіпон Купернатор: не є адекватним гравцем, і раніше ображав без причини багато людей, я взагалі з ним не перетиналась, сьогодні ображав в чаті просто так, відрізнився з усіх найбільше, також завуальовано ображав на форумі, рівно половина відоса, безпричинний та постійний оск.

Для слідкуючого за неоф. Алієв є лідером клану, на момент скоєння порушення, точно ним був. Окрім покарання, прошу видати догану клану, бо попередження для його випадку - мало. Висновків не робить, гравців переслідує та натравлює людей. Тільки нещодавно отримав покарання та попередження по цій скарзі.
Хімік - модератор клану, так само можна перевірити по логам, він ним точно був, також вирізняється неадекватною поведінкою на високій посаді, прошу видати догану/попередження.
Щодо останнього - просто муту вважаю недостатньо, гравець тривалий час свідомо ображав та при розумінні, що потрапить сюди, погодився і ображав далі. Враховуючи той факт, що він щойно був розблокований і одразу після бану так себе повів - прохання видати блокування задля усвідомлення своїх слів та детального аналізу поведінки. Неповажливо ставився навіть на форумі.

PS: сподіваюсь на справедливий розгляд скарги)
6. Докази (скріншот/відео): "3 братка"
7. Дата порушення: 19.07.25

Кирило Деревлюк

Генерал СБУ | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
15 Кві 2023
Дописи
1,339
Реакції
452
Бали
253
Вітаю шановна пані Олександра Павлюк!
Розглянувши вашу скаргу виношу наступний вердикт:
Алієв: ініціатор конфлікту, ображав без причини і раніше весь час. Робив він це заради "контенту" це цитата, оскільки більш нічого цікавого в нього немає. Постійно рекламує та нав'язує всім свій "канал". Виставляє себе жертвою, хоча покарання за Образи та ДМ отримує доволі часто. Вживає регулярно нецензурну лексику, прошу звернути увагу, що на його трансляціях систематично адміністрація згадується негативно. До цієї скарги, я не знала що він "блогер". Тайм-коди порушень: (01:00-2:30) - вживання нецензурної лексики та МГ; (03:40 і 5:36 - нешанобливе ставлення); (05:47 і до кінця - взагалі якийсь неадекват, я не знаю як це назвати).
Гравець #96457 отримує покарання згідно правил UKRAINE GTA:
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут 30 хвилин
5.10.
"Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут 120 хвилин
Саня Хімік: кращий друг першого, протягом конфлікту провокував, ображав та погрожував. Його взагалі навіть не знаю, але він думає, що може так поводитись. Тайм-коди порушень: (01:38 - 01:55) - флуд, мг, перешкода; (03:00) - провокація, нешанобливе ставлення; (03:38) - провокація, нешанобливе ставлення; (03:43) - флуд в голосовий; (05:20) - знову провокація; (05:31 і до кінця) - мг, провокація, завуальовані погрожував "розносить фактами")).
Гравець #83380 отримує покарання згідно правил UKRAINE GTA:
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут 140 хвилин
5.1.
"MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут 30 хвилин

Філіпон Купернатор: не є адекватним гравцем, і раніше ображав без причини багато людей, я взагалі з ним не перетиналась, сьогодні ображав в чаті просто так, відрізнився з усіх найбільше, також завуальовано ображав на форумі, рівно половина відоса, безпричинний та постійний оск.
Гравець #89385 отримує покарання згідно правил UKRAINE GTA:
5.8. "Нецензурна лайка" - Надмірне вживання нецензурних слів і виразів в IC чаті, в OOC - заборонено. | Мут 30-90 хвилин
5.9.
"Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Бан 2 днів
5.11.
"Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Бан 1 днів

Ви як автор скарги отримуєте покарання у вигляді:
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут 120 хвилин

Для слідкуючого за неоф. Алієв є лідером клану, на момент скоєння порушення, точно ним був. Окрім покарання, прошу видати догану клану, бо попередження для його випадку - мало. Висновків не робить, гравців переслідує та натравлює людей. Тільки нещодавно отримав покарання та попередження по цій скарзі.
Хімік - модератор клану, так само можна перевірити по логам, він ним точно був, також вирізняється неадекватною поведінкою на високій посаді, прошу видати догану/попередження.
Щодо останнього - просто муту вважаю недостатньо, гравець тривалий час свідомо ображав та при розумінні, що потрапить сюди, погодився і ображав далі. Враховуючи той факт, що він щойно був розблокований і одразу після бану так себе повів - прохання видати блокування задля усвідомлення своїх слів та детального аналізу поведінки. Неповажливо ставився навіть на форумі.
З приводу цього. Ми перевіримо чи дійсно на момент порушення гравці були у клані на високих посадах.

РОЗГЛЯНУТО!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі