Розглянуто Ограбление и убийство в AFK на Центральном Рынке

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Данило Глист

Оперуполномоченный
Реєстрування
5 Тра 2023
Дописи
71
Реакції
17
Бали
11
1. Ваш сервер: Восточная Украина №3
2. Ваш нік та номер облікового запису:
Данило Глист № 26733
3. Суть проблеми (що було втрачено та орієнтовна сума втрати):

Здравствуйте, уважаемая администрация.
Хочу сообщить о нарушении правил сервера в отношении моего персонажа.
Вчера я находился в AFK на Центральном рынке. Примерно через 20 минут после ухода в AFK я вернулся и обнаружил, что я нахожусь в больнице. Это означает, что неизвестный игрок вытащил меня с ЦР, ограбил и убил, пока я был AFK.
Сегодня, проверив инвентарь, я заметил пропажу около 10 стяжек. Не исключаю, что могло пропасть и другое имущество, но на данный момент обнаружил только это.
Согласно правилам сервера, запрещено вытаскивать AFK-игроков, грабить и убивать их, поэтому считаю данные действия серьёзным нарушением RP-процесса.

Прошу:
  • проверить логи,
  • установить нарушителя,
  • вернуть утерянное имущество,
  • и принять меры наказания в отношении игрока, нарушившего правила сервера.
Заранее благодарю за рассмотрение жалобы и помощь в разрешении данной ситуации.
С уважением.

4. Докази (Відео/Скріни з майном):
нету
5. Точна дата і час, у який трапилось:
Точного времени не знаю, это было 03.02.2026 с 15:00 до 22:00
6. Готові відповідати у разі обману?
Да

Максим Петрушка

Тех.Адміністратор
Тех. Адміністратор
Реєстрування
10 Лип 2022
Дописи
13,522
Реакції
3,097
Бали
253
Доброго вечора, переношу скаргу до відповідного розділу, також прошу адміністрацію повідомити мене щодо вердикту

Майкл Хоффман

Ст.Модератор | Східна Україна
Адміністратор
Реєстрування
18 Сер 2022
Дописи
947
Реакції
174
Бали
103
Вітаю!

Шановний гравець, наразі відсутні відеодокази.
Переподайте скаргу з відеодоказами.

Відмовлено

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,565
Реакції
1,649
Бали
253
ПЕРЕРОЗГЛЯД:
Переглянувши логування виношу вердикт, що:

Гравець ID: 80669 отримає покарання, а саме:

6.33.3. Заборонено відігрувати будь-яке RP з гравцем, який перебуває в "AFK". | Деморган 30-60 хвилин, при наступному покаранні Варн

Згідно правил неоф. орг.:

2.3.
Заборонено заковувати людей в стяжки в зеленій зоні. | Деморган 30 хвилин / Варн
3.4.
Усі пограбування повинні проходити суворо за населеними пунктами; | Деморган 60 хвилин
3.5.
Кількість нападників має бути в 4 рази більшою за кількість жертв; | Деморган 80 хвилин
3.9.
Заборонено вбивати жертву, без вагомої причини або коли вона в стяжках. | Деморган 80 хвилин

Загальна кількість деморгнау перевищує 180 хвилин, тому гравець отримує покарання у вигляді WARN

+ оскільки правило 2.3. вже порушувалось гравець отримає додатковий варн згірдно цього правилу.

Гравець ID: 124746 отримає покарання, а саме:

6.33.3. Заборонено відігрувати будь-яке RP з гравцем, який перебуває в "AFK". | Деморган 30-60 хвилин, при наступному покаранні Варн

Згідно правил неоф. орг.:

2.3.
Заборонено заковувати людей в стяжки в зеленій зоні. | Деморган 30 хвилин / Варн
3.4.
Усі пограбування повинні проходити суворо за населеними пунктами; | Деморган 60 хвилин
3.5.
Кількість нападників має бути в 4 рази більшою за кількість жертв; | Деморган 80 хвилин
3.9.
Заборонено вбивати жертву, без вагомої причини або коли вона в стяжках. | Деморган 80 хвилин

Загальна кількість деморгнау перевищує 180 хвилин, тому гравець отримує покарання у вигляді WARN

РОЗГЛЯНУТО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі