Відмовлено Оскарження бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
10 Лип 2024
Дописи
11
Реакції
28
Бали
13
1. Нікнейм адміністратора: Денис Тимошник
2. Особистий нікнейм: Рафаель Фенікс
3. Суть скарги: я працівник зсу відбивав напад на вч та заморився. Вирішив зняти форму та полежати на бункері, щоб дивитися що відбувається через деякий час вийшли 3 кланів та почали по мені стріляти і урон не проходив - не знаю чому.. Вони викликали адміна та я встав і вони добили мене повністю. Через деякий час я знову там лежав та мене вбив адмін., і потім Денис відкинув мене за чіти. Питання які чіти?Також адміністрація 03 серверу не вміє спілкуватися з гравцями, краде чужі авто - моє сьодні 3 рази Повний безлад так ще і банять за якісь чіти, яких не було. Прошу розібратися. Викликати на перевірку. ВИКЛИКАТИ НА ПЕРЕВІРКУ. В мене ніколи не було читів!!
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): 5. Дата походження - 15.07.24

Артем Торретто

Кошовий отаман
Реєстрування
19 Бер 2023
Дописи
89
Реакції
45
Бали
33
1. Нікнейм адміністратора: Денис Тимошник
2. Особистий нікнейм: Рафаель Фенікс
3. Суть скарги: я працівник зсу відбивав напад на вч та заморився. Вирішив зняти форму та полежати на бункері, щоб дивитися що відбувається через деякий час вийшли 3 кланів та почали по мені стріляти і урон не проходив - не знаю чому.. Вони викликали адміна та я встав і вони добили мене повністю. Через деякий час я знову там лежав та мене вбив адмін., і потім Денис відкинув мене за чіти. Питання які чіти?Також адміністрація 03 серверу не вміє спілкуватися з гравцями, краде чужі авто - моє сьодні 3 рази Повний безлад так ще і банять за якісь чіти, яких не було. Прошу розібратися. Викликати на перевірку. ВИКЛИКАТИ НА ПЕРЕВІРКУ. В мене ніколи не було читів!!
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): 5. Дата походження - 15.07.24
Без проверки банить)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі