Петиція №3 | Про фінансування Сил Спеціальних Операцій в ЗСУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кетті Бархатная

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
3 Жов 2023
Дописи
135
Реакції
261
Бали
68
Пане Президент Віктор Маретті, я директор підрозділу ССО - Сили Спеціальних операцій . Хочу до Вас звернутись з проханням фінансувати цей підрозділ. Наразі Сили Спеціальних операцій , дуже гарно виконує свою працю. Наразі ми робимо різні спец операції та розвідки на ОТЗ. Наш підрозділ почав активно працювати в ЗСУ та робе дуже багато добрих справ для громадян . Але для більш якісної праці нам потрібні автомобілі
Volkswagen Transporter,
Mercedes-Benz Vito,
Toyota Camry,
Hyundai Sonata та інші схожі транспорті засоби
Також попросимо вас надати підрозділу ССО 6 000 000 гривень для фінансування працівників.

Останнє редагування:
Голосування за цю пропозицію було призупинено.

Дмитро Хліманцов

Поважний гравець
Реєстрування
4 Вер 2023
Дописи
303
Реакції
168
Бали
48

Кетті Бархатная

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
3 Жов 2023
Дописи
135
Реакції
261
Бали
68

Мегатрон Керрі

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
22 Лют 2024
Дописи
137
Реакції
381
Бали
68
Пане Президент Віктор Маретті, я директор підрозділу ССО - Сили Спеціальних операцій . Хочу до Вас звернутись з проханням фінансувати цей підрозділ. Наразі Сили Спеціальних операцій , дуже гарно виконує свою працю. Наразі ми робимо різні спец операцій та розвідки на ОТЗ. Наш підрозділ почав активно працювати в ЗСУ та робе дуже багато добрих справ для громадян . Але для більш якісної праці нам потрібні автомобілі
Volkswagen Transporter,
Mercedes-Benz Vito,
Toyota Camry,
Також попросимо вас надати підрозділу ССО 5 000 000 грив

Бо на мою думку цей Підрозділ не потребує фінансування, так як все потрібне вже є у автопарку ЗСУ
Юначе, ви навіть не маєте ніякого відношення до ЗСУ, тоді звідки у вас може бути думка якщо ви навіть уявити не можете як в нас працює система та підрозділи.

Буданов Бархатний

Sapiens dominabitur astris
Реєстрування
10 Чер 2023
Дописи
224
Реакції
86
Бали
73
Лише за. Підрозділ повинен мати ОТЗ наземного виду, водного та повітряного. Якщо з повітряним є мі-8 та мі-24, то наземні та наводні ТЗ є дефіцитними. Підрозділ виконує надважливі операції, тому фінансування є важливим фактором для функціонування. Моя думка така, надати надувні човни з моторами та надати ТЗ перераховані вище та додати на них тюнінг. Додати пікап, джипи та легкові авто.

Реєстрування
7 Лис 2022
Дописи
33
Реакції
9
Бали
11
За! Бо ССО наразі є дуже корисним підрозділом, часті напади, часті вбивства на дорогах та потрібна хоть якась інформація про ОПГ та їхні наміри.

Мегатрон Керрі

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
22 Лют 2024
Дописи
137
Реакції
381
Бали
68
Підтримаємо ССО.
Вони проводять блискучі спец операції за для того щоб людство спало спокійно, без підтримки вони не зможуть захищати наш спокійний дивовижний сон!

Дмитро Хліманцов

Поважний гравець
Реєстрування
4 Вер 2023
Дописи
303
Реакції
168
Бали
48

Кетті Бархатная

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
3 Жов 2023
Дописи
135
Реакції
261
Бали
68

Дениска Духов

Поважний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
97
Реакції
201
Бали
38
Пане Президент Віктор Маретті, я директор підрозділу ССО - Сили Спеціальних операцій . Хочу до Вас звернутись з проханням фінансувати цей підрозділ. Наразі Сили Спеціальних операцій , дуже гарно виконує свою працю. Наразі ми робимо різні спец операцій та розвідки на ОТЗ. Наш підрозділ почав активно працювати в ЗСУ та робе дуже багато добрих справ для громадян . Але для більш якісної праці нам потрібні автомобілі
Volkswagen Transporter,
Mercedes-Benz Vito,
Toyota Camry,
Також попросимо вас надати підрозділу ССО 5 000 000 гривень для фінансування працівників.
За!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі