Відмовлено Позовна заява №6 | Захар Малік, Макріян Шумин, Ларік Світов

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Харукі Духов

ᖴᗰᑫᗪᑌᕼOᐯ
Реєстрування
25 Гру 2022
Дописи
289
Реакції
348
Бали
123
klipartz-com.png

Від громадянина Східної України - Бодя Духов
до інстанцій Верховного суду Східної України
10/07/2024

Позовна заява до Верховного суду

Я, Бодя Духов, подаю позовну заяву до верховного суду проти громадянина Східної України - Захар Малік, Макріян Шумин, Ларік Світов та прошу суд взятися за діловодство за фактом порушення Кримінального Кодекс України а саме статті: 28 , 29, 47, 48, 52.

Підстави подання позову до суду: Я з своїми знайомими проїжджав пропускний пункт між містами Харків та Київ на якому в той час знаходилась Національна Поліція України міста Київ. Я не побачивши шлагбаум в нього врізався, після чого я здав назад та став на узбіччя. Потім до мого автомобіля підійшов працівник поліції а саме Сержант Захар Малік та попросив надати мої документи. Після чого я запитав на якій підставі я повинен йому надати документи, після чого працівник поліції сказав що за наказом генерала проводиться спец. операція. На скільки я ознайомлений з законодавством то я не зобов'язаний підкорюватися наказам генерала Національної Поліції Макріяна Шуміна. Після чого я вийшов з автомобіля та почалася розмова з полковником поліції Ларіком Світовим після чого я знову запитав на якій підставі я зобов'язаний надати свої документ після чого почув в відповідь за наказом генерала проводиться спец. операція. Також на місці подій був Генерал Макріян Шумин, якій не припинив правопорушення його працівників, але він вирішив просто дивитися на ситуацію.

Вимоглива частина: Прощу щоб дані 3 особи були зняті з своїх посадових місць так, як дані поліцейські не компетентні та грубо порушують законодавство України. Також вимагаю від даних людей моральну компенсацію в розмірі 400.000 гривень

Доказова частина: Доказ 001

*подаючи позовну заяву погоджуюсь на обробку особистих даних, використання наданих мною матеріалів з метою збереження правосуддя та залишаю за собою підтвердження, що все сказане мною є правдою та докази є достовірними та готовий понести відповідальність у разі надання неправдивих свідчень.

Бодя Духов
Зв'язок ((.quardir/@quardirv20))
Підпис:DUHOV

Данило Грицьков

Поважний гравець
Реєстрування
27 Лют 2023
Дописи
325
Реакції
145
Бали
48
1723298180112.png

P.S ви можете звернутися до прокуратури або структур МВС (СБУ та НПУ), після чого проведення судового засідання буде можливе!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі