Харукі Духов
ᖴᗰᑫᗪᑌᕼOᐯ
- Реєстрування
- 25 Гру 2022
- Дописи
- 289
- Реакції
- 348
- Бали
- 123
Від громадянина Східної України - Бодя Духов
до інстанцій Верховного суду Східної України
10/07/2024
до інстанцій Верховного суду Східної України
10/07/2024
Позовна заява до Верховного суду
Я, Бодя Духов, подаю позовну заяву до верховного суду проти громадянина Східної України - Захар Малік, Макріян Шумин, Ларік Світов та прошу суд взятися за діловодство за фактом порушення Кримінального Кодекс України а саме статті: 28 , 29, 47, 48, 52.
Підстави подання позову до суду: Я з своїми знайомими проїжджав пропускний пункт між містами Харків та Київ на якому в той час знаходилась Національна Поліція України міста Київ. Я не побачивши шлагбаум в нього врізався, після чого я здав назад та став на узбіччя. Потім до мого автомобіля підійшов працівник поліції а саме Сержант Захар Малік та попросив надати мої документи. Після чого я запитав на якій підставі я повинен йому надати документи, після чого працівник поліції сказав що за наказом генерала проводиться спец. операція. На скільки я ознайомлений з законодавством то я не зобов'язаний підкорюватися наказам генерала Національної Поліції Макріяна Шуміна. Після чого я вийшов з автомобіля та почалася розмова з полковником поліції Ларіком Світовим після чого я знову запитав на якій підставі я зобов'язаний надати свої документ після чого почув в відповідь за наказом генерала проводиться спец. операція. Також на місці подій був Генерал Макріян Шумин, якій не припинив правопорушення його працівників, але він вирішив просто дивитися на ситуацію.
Вимоглива частина: Прощу щоб дані 3 особи були зняті з своїх посадових місць так, як дані поліцейські не компетентні та грубо порушують законодавство України. Також вимагаю від даних людей моральну компенсацію в розмірі 400.000 гривень
Доказова частина: Доказ 001
*подаючи позовну заяву погоджуюсь на обробку особистих даних, використання наданих мною матеріалів з метою збереження правосуддя та залишаю за собою підтвердження, що все сказане мною є правдою та докази є достовірними та готовий понести відповідальність у разі надання неправдивих свідчень.
Бодя Духов
Зв'язок ((.quardir/@quardirv20))
Підпис:DUHOV
Зв'язок ((.quardir/@quardirv20))
Підпис: