Ярослав Попандопало
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 17 Кві 2024
- Дописи
- 61
- Реакції
- 74
- Бали
- 23
1. Ваш нікнейм : Ярослав Попандопало
2. Нікнейм адміністратора:----
3. Суть скарги:
Гравець Павлюк Решала грубо порушив РП-домовленість. Даний гравець якому я продав котедж під виплату до 01.05, про що була досягнута чітка домовленість.
Перед здійсненням угоди я звертався до КА, яка дозволила передати котедж під виплату, але чітко наголосила, що під час дії РП-договору гравець не має права передавати або продавати це майно іншим особам.
Я особисто повідомив про це гравця Павлюк Решала в приватні повідомлення.
Однак сьогодні ввечері, коли я приїхав до котеджу, виявилося, що власником вже є інша людина, а саме Карен Сантьяго. Тобто гравець свідомо порушив РП-договір та передав майно третій особі, попри попередження і правила.
Вважаю такі дії навмисним порушенням РП-процесу та обманом гравця.
Прошу адміністрацію:
провести перевірку даної ситуації;
винести відповідне покарання гравцю Павлюк Решала за порушення правил та РП-договору;
повернути майно відповідно до РП-домовленості або видати компенсацію.
Також прошу розглянути можливість компенсації за витрачений час та зірваний РП-процес.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення: з 22.02 - 13.03
2. Нікнейм адміністратора:----
3. Суть скарги:
Гравець Павлюк Решала грубо порушив РП-домовленість. Даний гравець якому я продав котедж під виплату до 01.05, про що була досягнута чітка домовленість.
Перед здійсненням угоди я звертався до КА, яка дозволила передати котедж під виплату, але чітко наголосила, що під час дії РП-договору гравець не має права передавати або продавати це майно іншим особам.
Я особисто повідомив про це гравця Павлюк Решала в приватні повідомлення.
Однак сьогодні ввечері, коли я приїхав до котеджу, виявилося, що власником вже є інша людина, а саме Карен Сантьяго. Тобто гравець свідомо порушив РП-договір та передав майно третій особі, попри попередження і правила.
Вважаю такі дії навмисним порушенням РП-процесу та обманом гравця.
Прошу адміністрацію:
провести перевірку даної ситуації;
винести відповідне покарання гравцю Павлюк Решала за порушення правил та РП-договору;
повернути майно відповідно до РП-домовленості або видати компенсацію.
Також прошу розглянути можливість компенсації за витрачений час та зірваний РП-процес.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):