Розглянуто Порушення РП Домовленості

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ярослав Попандопало

Кошовий отаман
Реєстрування
17 Кві 2024
Дописи
61
Реакції
74
Бали
23
1. Ваш нікнейм : Ярослав Попандопало
2. Нікнейм адміністратора:----
3. Суть скарги:
Гравець Павлюк Решала грубо порушив РП-домовленість. Даний гравець якому я продав котедж під виплату до 01.05, про що була досягнута чітка домовленість.
Перед здійсненням угоди я звертався до КА, яка дозволила передати котедж під виплату, але чітко наголосила, що під час дії РП-договору гравець не має права передавати або продавати це майно іншим особам.
Я особисто повідомив про це гравця Павлюк Решала в приватні повідомлення.
Однак сьогодні ввечері, коли я приїхав до котеджу, виявилося, що власником вже є інша людина, а саме Карен Сантьяго. Тобто гравець свідомо порушив РП-договір та передав майно третій особі, попри попередження і правила.
Вважаю такі дії навмисним порушенням РП-процесу та обманом гравця.
Прошу адміністрацію:
провести перевірку даної ситуації;
винести відповідне покарання гравцю Павлюк Решала за порушення правил та РП-договору;
повернути майно відповідно до РП-домовленості або видати компенсацію.
Також прошу розглянути можливість компенсації за витрачений час та зірваний РП-процес.
Grand Theft Auto  San Andreas Screenshot 2026.03.13 - 22.40.32.39.png

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення: з 22.02 - 13.03

Вкладення

• photo_2026-03-14_00-01-23.jpg
    photo_2026-03-14_00-01-23.jpg
    150.7 Кб · Перегляди: 61
  • photo_2026-03-14_00-01-31.jpg
    photo_2026-03-14_00-01-31.jpg
    165.3 Кб · Перегляди: 62

Карен Сантьяго

Кошовий отаман
Реєстрування
10 Лис 2023
Дописи
95
Реакції
52
Бали
23
Я тут при чем? я человеку под рп договор передал гелик 2022, СТО, дом свой и аксы и скины. я утт точно никаким боком. + он мог продать коттедж, чтоб выплатить тебе долг. В данной ситуации он обменял на другую имущку, для того чтобы продать ее, и вернуть долг скорее всего. Так что я Карен Сантьяго никаким образом к этому не причастен. Если что я готов идти в дс обмен с Павлюком Решалой, откат с моей стороны полностью есть. kkareshaa00 дс для связи.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі