Відмовлено Признання ДНР від модерації?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Лаурен

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
18 Бер 2023
Дописи
210
Реакції
501
Бали
138
1. Сервер у діскорді: Всі
2. Нікнейм теха: -
3. Особистий нікнейм (Discord): 122zismm122
4. Суть скарги: Я поставив аватарку повітря (Прапор ДНР) та був заблокований за Р.9. Рахую дії модерації не правомірними. Висхваляння геноциду з моєї сторони НЕ було, так як ДНР це не признана республіка за багатьома фактами (Наприклад, те що територія яка входить в якусь країну, фактично не відділитися по конституції) та Донецьк є Україною. Не тільки я рахую, що дії модерації є неправомірними т.к. вони признали ДНР як окрему республіку в складі ***********************************сії (Можу відправити скрін в пп).
5. Доказ: (скриншот/відео):

1736535825998.png

6. Дата походження: 10.01.2025
(МИ УКРАЇНА!!! МИ НЕПЕРЕМОЖНІ)

Останнє редагування:

Дмитро Джокер.

let it be.
Активний гравець
Реєстрування
18 Жов 2022
Дописи
1,386
Реакції
778
Бали
253
Вітаю.
Розглянувши вашу скаргу, робимо наступний висновок:

Питання в першу чергу до Вас, як автора скарги — навіщо публічно показали на аватарці серверу стяг непризнаної самопроголошеної республіки, яка в свою чергу порушує правила Discord серверів і таким чином потенційно б провокували на майбутні розпали зі сторони інших гравців?

Подібними діями, Ви відкрито висловлювали підтримку тероризму проти українського народу.
Покарання модерацією Discord видано згідно з правилами Discord серверів UKRAINE GTA. Якщо Ви вважаєте що 9-й пункт правил не є умісним конкретно через геноцид, то для цього є вказівка на неповноту в кінці «тощо».

1736603574409.png

Оскарження не є можливим. Ви були сповіщені і ознайомлені з правилами, які ж і порушили.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі