Відмовлено Розгляд даної проблеми був не справедливий прошу передати керовніку технічної підтримки!!!!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михайло 1

Козак
Реєстрування
29 Кві 2024
Дописи
47
Реакції
12
Бали
11
1. Сервер у діскорді: 01 сервер
2. Нікнейм теха: Кирило Бакулін
3. Особистий нікнейм (Discord): uncle_pahuist
4. Суть скарги:
доброго дня в мене такий вопрос чому адміни не можуть рішить проблему ? а коли з ними начинаєш говорити про це то це стає конфлікт ? Що у вас з адмінами ? Получив в дс мут за то що задав вопрос про ЗМІ я рахую що це неадекватна поведінка адміністрації і MD на питання відповідь дати не можу а вирішують що це конфліктна ситуація сразу .
Це ви рахуєте адекватна поведінка ???
Для чого ви ставите таких людей в адміністрації і МД ???
Хочу щоб понесли відповідальність за дану ситуацію так як воно не праві . І щоб сняли дану особу з посадити так як людина не вміє общатись з людьми .
А у вас я так розумію нічого говорити не можна даже питання задавати до вас неможна
Ви не справедливі . Думайте що ви пишете хоть

5. Доказ: (скриншот/відео):
6. Дата походження:10.10.2024.

Вкладення

• IMG_9812.png
    IMG_9812.png
    516 Кб · Перегляди: 64
  • IMG_9811.png
    IMG_9811.png
    930.3 Кб · Перегляди: 60
  • IMG_9809.png
    IMG_9809.png
    807.4 Кб · Перегляди: 60
  • IMG_9810.png
    IMG_9810.png
    835.9 Кб · Перегляди: 63
  • IMG_9823.png
    IMG_9823.png
    1 Mб · Перегляди: 63

Михайло 1

Козак
Реєстрування
29 Кві 2024
Дописи
47
Реакції
12
Бали
11
Дайте тоді мені розкриту відповідь яке там порушення ???? І від коли це неможна задавати питання вашим модераторам ? Відколи за таке блокірують ??

Ксандер Каліванов

la fin des haricots
Активний гравець
Реєстрування
1 Кві 2023
Дописи
1,105
Реакції
733
Бали
253
Поспішаю вас засмутити. Покарання вам було видано мною. Кирило Бакулін, як ви вказуєте вже в другій скарзі, не являється модератором Діскорду 01 серверу і не має жодних модераторських прав. Також ви вказуєте, що вас було "заблоковано", хоча вам було видано обмеження прав у текстових і голосових каналів на 7 годин за пунктами, які вам надіслав бот. Відповідь вам вже була надана у минулій скарзі

Михайло 1

Козак
Реєстрування
29 Кві 2024
Дописи
47
Реакції
12
Бали
11
Поспішаю вас засмутити. Покарання вам було видано мною. Кирило Бакулін, як ви вказуєте вже в другій скарзі, не являється модератором Діскорду 01 серверу і не має жодних модераторських прав. Також ви вказуєте, що вас було "заблоковано", хоча вам було видано обмеження прав у текстових і голосових каналів на 7 годин за пунктами, які вам надіслав бот. Відповідь вам вже була надана у минулій скарзі
За якими пунктами ? То що ти не можеш дати відповіДь на вопрос і блокуєш людей це показує що твій словниковий запас трохи відсутній . Ви тільки можете блокувати і зверніться на форум
Ви елементарного зробити не можете а щось хочете щоб люди робили грали по правилам перше зробіть так щоб правила робили .
Тай з таким общатись як ти людина яка не може дати відпові Небачу смисла

Мстислав Подільський

Керівник Тех.Підтримки
Реєстрування
18 Лют 2023
Дописи
447
Реакції
360
Бали
68
Вітаю.

Ознайомившись зі скаргою детальніше, я побачив лише від Вас негативну реакцію на подальші відповіді від Discord модератора, ігрового помічника 01 серверу і навіть від звичайних гравців, які проводять час у Discord сервері.

Розберемо детальніше:

1) Ви спитали в загальному чаті спілкування за кількість ігрових адміністраторів. Вам надали посилання щоб ознайомились детальніше з тим, скільки їх і хто саме.

Вас не зацікавило хто саме, а лише кількість. Вам надали рекомендацію самостійно переглянути і порахувати, бо склад може змінюватись (як поповнення так і звільнення). Не бачу проблем у самостійному ознайомлені.
Получив в дс мут за то що задав вопрос про ЗМІ я рахую що це неадекватна поведінка адміністрації і MD на питання відповідь дати не можу а вирішують що це конфліктна ситуація сразу .
Це ви рахуєте адекватна поведінка ???

2) Далі Ви перейшли до питань стосовно доречності у наявності ігрових адміністраторів і проблеми стосовно працездатності ЗМІ.

Модератор Discord не є ігровим адміністратором за загальною суттю. Він відповідає на питання гри виключно в межах Discord серверу і не має впливу на ігровий процес (за виключенням, якщо не обіймає ще посади в межах UKRAINE GTA і це прописано в статуті Discord модераторів).
Дайте тоді мені розкриту відповідь яке там порушення ???? І від коли це неможна задавати питання вашим модераторам ? Відколи за таке блокірують ??

Вам модератор Discord надавав відповіді на Ваші запитання. Вже перше протиріччя є з Вашої сторони у питанні.
Згодом, розпочнеться момент, з якого Вам і видадуть покарання — розпал конфлікту і неадекватну поведінку (Пункти правил Discord серверів UKRAINE GTA 10 і 16). Можете ознайомитись нижче що саме стало причиною:

1728856918018.png

Тобто Ви самі, як гравець, не бажаєте повідомити проблему детальніше і прислуховуватись до рекомендацій від спільноти гри, але кажете іншому гравцеві, який знаходиться у зовсім іншій фракції, що "ні один вопрос рішити не можете. Тільки зверніться на форум" ?
Це вже привід вважати розпалом конфлікту.

1728858157904.png

Постривайте, це ж не Ваша проблема як гравця вступити до фракції і покращити робочі процеси фракції. Як тоді це розуміти?

Якщо Ви кажете, що це не є розпалом конфлікту, так чого не вибачились або не повідомили лагідніше, що Ви не з поганої мети це пишете?

Не всім людям легко сприймати передані емоції в текстовому повідомленні, які передає автор.

І щоб сняли дану особу з посадити так як людина не вміє общатись з людьми.

З проблем яких я побачив — це місцями відсутність розподілових знаків в тексті, використання русизмів у Discord модератора і не надана відповідь стосовно Вашого запитання з правилами. З цим розберемось. Це не є приводом для зняття з посади.

Правила UKRAINE GTA працюють. Тримайте посилання на різновид правил і які є серед них 2 основні закріплені — тиць.

З приводу проблем ігрової адміністрації, Ви завжди маєте повне право подати на них скаргу. Ось посилання — тиць.

Відмовлено.

Вкладення

• 1728858761260.png
    1728858761260.png
    24.6 Кб · Перегляди: 60
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі