Вітаю шановний гравець
Після закінчення битви за картель та до цього моменту ми з ГС/ЗГС Неоф та ЗГА детально вивчали та аналізували ситуацію , яка склалась під час битви за картель між кланами Bandidos та Squeeze. Вивчивши дану ситуацію , вислухавши всі аргументи та переглянувши всі докази можу вам відповісти на ваші запитання в цій скарзі:
- Стосовно того , що покарання у вигляді варну було видано через 5-7 хвилин після порушення: Покарання було видано через деякий час , через те, що адміністратор сумнівався в видачі покарання , так як стикнувся з цією ситуацією вперше , та не знав як на це реагувати. Згодом прийняв рішення видати покарання у вигляді варну по причині "Багоюз (резка)". Я вважаю що покарання видано не зовсім коректно , проте гравця з битви потрібно було дискваліфікувати Адміністратор зрозумів свою помилку , та з ним була проведена бесіда стосовно цього. Отже , покарання за багоюз гравцю буде знято , проте помилка адміністратора (в причині видачі покарання , та те , коли адміністратор видав це покарання) не є критичною , та перегравання битви за картель не буде!
- Також , стосовно самого гравця , в якого стався NETWORK TROUBLE, можу сказати , що навіть якщо гравець не використовував резку інтернету за допомогою файлів, він свідомо йшов на битву з поганим інтернетом, та під час цієї події, надав перевагу своєму клану , тому що не менше ніж 2 гравця протилежного клану відволіклись на цього гравця, пробували його вбити , а потім , коли гравець відлагав , то в нього зовсім не зменшилось хп , та він продовжував брати участь в битві.
- Стосовно того , що після видачі варну учаснику клана Banditos , клану Squeeze зараховувалось по 2 очка за одне вбивство: Насправді це є не правдою , так як протягом всієї битви, і в тому числі після видачі покарання , клану Squeeze зараховувалось по 1 очку за вбивство.
- Також в вашій скарзі є ще деякі неточності , а саме: покарання було видано не за 1 хвилину до кінця битви , як ви стверджуєте в скарзі , а за 3 хвилини.
- І на кінець , стосовно блату клану Squeeze Заступником Головного Слідкуючого Неофіційних Організацій. Доказів , чи якихось навіть вагомих словесних аргументів я не побачив. Те , що Ріна Вестернерс була модератором клану Squeeze до поста адміністратора , ні про що не значить, тому що переважно на пости слідкуючих за неофіційними організаціями стають адміністратори, які потрапили до команди шляхом переведення з поста лідера/модератора клану, або які так чи інакше пов'язані з життям неофіційних організацій, тому цей "аргумент" є зовсім недоречним.