- Реєстрування
- 9 Лип 2022
- Дописи
- 4,817
- Реакції
- 9,086
- Бали
- 253
1. Нікнейм гравця: Саддам Хусейн
2. Особистий нікнейм: Андрій Блащина
3. Клан порушника: Toxic
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Toxic
5. Суть скарги:
1.Я просто зголодав і підїхав купити їжі, і цей ігрок хотів мене вбити з цілью помсти за гамбуркер -- "він не вбив, але він хотіли це зробити, тобто факт порушення є)
2.Після чого, не буду скривати я хотів його переїхати на машині з цілью помсти, але не переїхав
3.Після чого як мені не вдалось його переїхати з цілью помсти я рішив порушити НРД, мені і це не вдалось але я хотів це зробити
Я визнаю, що в мене факт порушеня є хоча я того не зробив але хотів, на 2 і 3 відео все видно, і прошу видати мінімальне покарання так як все зрозумів і не буду більше хотіти порушувати але це не робити.
6. Докази (скріншот/відео):
1) Відео як він мене хтів вбити
2) Відео як я його хотів переїхати
3) Хотів НРД робити але не зробив
7. Дата порушення: 28.03.2024
2. Особистий нікнейм: Андрій Блащина
3. Клан порушника: Toxic
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Toxic
5. Суть скарги:
1.Я просто зголодав і підїхав купити їжі, і цей ігрок хотів мене вбити з цілью помсти за гамбуркер -- "він не вбив, але він хотіли це зробити, тобто факт порушення є)
2.Після чого, не буду скривати я хотів його переїхати на машині з цілью помсти, але не переїхав
3.Після чого як мені не вдалось його переїхати з цілью помсти я рішив порушити НРД, мені і це не вдалось але я хотів це зробити
Я визнаю, що в мене факт порушеня є хоча я того не зробив але хотів, на 2 і 3 відео все видно, і прошу видати мінімальне покарання так як все зрозумів і не буду більше хотіти порушувати але це не робити.
6. Докази (скріншот/відео):
1) Відео як він мене хтів вбити
2) Відео як я його хотів переїхати
3) Хотів НРД робити але не зробив
7. Дата порушення: 28.03.2024